Majbrasa i nyborg :)

dsc01262 (MMS)

Majbrasa i nyborg :)


Här grillas det för fulla muggar.

dsc01260 (MMS)

Här grillas det för fulla muggar.


Sven leker matrix.

dsc01255 (MMS)

Sven leker matrix.


Nu har jag min sista fikarast på detta job...

dsc01254 (MMS)

Nu har jag min sista fikarast på detta jobbet. Så här glad är man då! Nä nog känns det rätt tråkigt, men jag vet ju att jag snart är tillbaka så det gör ju det hela lite lättare. :)


Tid husväggen på jobbet växer det massvis ...

dsc01245 (MMS)

Tid husväggen på jobbet växer det massvis med blåsippor.


Kladdkaka

Blev ingen porterstek ikväll. Vi är bjudna till nyborg imorgon, vi ska käka där istället, så vi tar steken senare i veckan. Detta gjorde ju att jag fick tid över ikväll till att testa ett av recepten i min nya bok om kladdkakor. Blev en vanlig enkel, men ack så god, kaka med lite vispad grädde.

Nu ska jag duscha och sen krypa ner i den nybäddade sängen. Finns det nått skönare? Möjligen att nysa, men annars typ det skönaste jag vet :) God natt alla!




Söndagstek

Hellooo lovers! Jag har just städat och fixat lite här hemma. Rensat i garderoben, dammsugit, bytt sängkläder, sopat balkongen och diskat all disk. Nu ska jag göra iordning maten för imorgon... Porterstek! Den tar ju ett tag att göra, så för att slippa ställa sig dirr efter jobbet imorgon så gör jag den nu när jag har tid. Bra va?!

 


Just nu: Linus tvättar pärlan. Jag har nys...

dsc01232 (MMS)

Just nu: Linus tvättar pärlan. Jag har nyss städat henne inuti. Hon kommer snart att blänka som en diamant.


Grill

Igår på kvällen bestämde vi oss för att dra till Påläng och grilla. Tyvärr blåste det rakt in i grillstugan så det vart helt sjukt kallt efter ett tag (trots elden). Men en stund gick det ju bra att vara där. Så nu är grillpremiären avklarad och det får klart godkänt.

Städa

Nu ska jag sätta igång med att städa upp lite här hemma. Ser ut som ett bombnedslag här alltså. Sen ska jag även ta ut alla stora vinterkläder som jag har i garderoben. De tar ju bara plats, så dom får bo i källaren under sommaren.

Har på morgonen hunnit vara på gymmet. DET var länge sen. Har ju vart där och sprungit massor på bandet under våren, men har nog inte 'gymmat' sen i höstas skulle jag tro. Blev ett pass med mage, rygg och lite ben. Måste stärka dessa muskler innan loppet nu i maj. Bara 3 veckor kvar nu ;) Känner mig superladdad och nu börjar satsningen på riktigt. Ska skriva matschema för de kommande veckorna nu ikväll, sen blir det springa som vanligt men även gym 2 gr i veckan. Det är viktigt nu att ta han om kroppen på bästa sätt så därför blir det ingen mer alkohol före loppet, det innebär bara onödig uttorkning som jag inte behöver.

Nu alltså städa så kanske Sven skulle komma för att hänga en stund.

Min fina tandsten :) Haha


Fest på 'folkis'

Har haft en toppen kväll ikväll! Ätit god mat, druckigt gott vin, sjungit allsång och tävlat. Vad mer kan man begära? Har fotat och filmat massor men vill inte lägga upp bilder på de andra då de kanske inte vill vara med här i min blogg. Men här kommer några bilder iaf!

(Sofie, du får bilder på din mail imorgon lördag. ;))

Bordet som vi så fint dukat. Lägg gärna märke till den fina kronan vi klistrat upp på soffan där jubilarerna skulle sitta.

 

Jag och Camillas arm

 

Näckrosservett.

 

Underhållningen

 

Mina kläder


Just nu är Bernt här o sjunger helt fantas...

dsc01223 (MMS)

Just nu är Bernt här o sjunger helt fantastiskt för oss. Vilken röst!


Nu är det fest...

... hur mycket fest det nu är när vi sak fira två 60-åringar. :)

Nu är jag sminkad och klar och ska gå till festen som börjar om exakt 11 minuter. Bilder kommer sen.


Har just vikt 22 näckrosservetter till job...

dsc01219 (MMS)

Har just vikt 22 näckrosservetter till jobbfesten ikväll. Tog ju bara ca 40 min :)


Min kära lilla häst

Nu drar jag iväg till folkan för en förmiddag full av matte. Efetr lunchen blir det jobb som vanligt och ikväll ska vi ha fest för 2 st som fyller år på jobbet. Sköj sköjj!

Idag har jag på mig min nya favvo t-shirt som jag köpte senast i Luleå. En riktig myströja.


Idag har vi käkat så här gott

Tacopaj med guacamole och sallad. MOOOUMSI!



Kände bara för att lusta (eller inspirera) er alla lite så här på kvällskvisten. Detta var nog den godaste pajen jag lyckats med hittils i livet, inte illa alltså. Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa lite i min superspännande bok och ladda inför matten imorgonbitti.

Gooood natt!

Vårsol

Idag efter matten, innan jag gick tillbaka till jobbet, hann jag med 40 min ute på balkongen med en bok. UNDERBART! Fick t.o.m. ränder från linnet jag hade på mig.

Äntligen är våren här, med allt vad det innebär (rim). ;)

Haha skum min, meeeen vem orkar fota tills man blir snygg när man kan sola istället?!


MMA

Hade tänkt försöka mig på MMA (mixed martial arts)  ikväll kl 21. Fast jag tror faktiskt att jag bangar och ger mig ut på en löprunda istället.

Det är min gamla kompis Rick som har MMA 2 gr i veckan på sport city som bjöd in mig och nu när boxningen haft uppehåll känner jag att jag vill testa nått nytt. Tror att det kan vara väldans skoj, men jag har vart så degig hela dagen så jag känner att jag inte orkar ge mig in i nått nytt just ikväll. Så på torsdag får det bli istället. Vem vet det kanske blir min nya drog precis som boxningen blev när jag upptäckte den.

Nu har jag lovat här så då måste det ju ske. ;)

Så här glad är man när man fått sova ca 1 ...

dsc01213 (MMS)

Så här glad är man när man fått sova ca 1 h efter jobbet! Är jättelänge sen jag gjorde det sist. Var lite av min grej förut, men som sagt längesen nu.


Klänningar

Nu ska jag dra iväg och plugga matte hela förmiddagen. Sen efter lunch blir det back to work igen. Tänkte bara först visa mina nya klänningar.

Här är de 3 klänningar jag hittade när jag var i Luleå:


Och denna fin dina klänningen fick jag av Mickis, Tobias, Linus och Sven i födelsedags pressent:

Är inte det sista 'jag' så säg?

Kakor och mer blommor

Inte vet jag om dom blev riktigt som på bilden. Men nära nog. Fick justera receptet lite också då degen inte alls blev som den skulle. Men det är det som är charmen med att baka. Jag får det nästan aldrig bra första gången jag bakar nått. Men då tar man lite mer/mindre av nått nästa gång så blir det perfa!


Har glömt att visa blommorna jag fick av Jenny tillsammans med mina örhängen. Jenny precis som Linnea har prickat in de färgerna jag älskar mest i en blommbukett, grönt och vitt. Så fina tjejer jag har!

Baka

Nu ska jag ge mig på nått nytt. Fick i pressent av Samuel och Linnea en bok om olika kladd- och chokladkakor. Så jag tänkte testa dessa hårda kakor med härlig kola i mitten. Återstår att se om det blir tummen upp eller ner.


Linus pressenter



Små hjärtformade örhängen som jag älskar!



Ring i silver som känns väldigt jag. Haft på mig den hela tiden sen i lördags.

Lördag

* Ja, jag är medveten om att alla bilder är ganska suddiga. Förklaring: vi ville att det skulle synas hur våra kläder lös när det var moonlight bowling, därför fotade vi utan blixt.

*Ja, jag bytte frisyr mitt i bowlingen för att sen byta tillbaka när vi gick på Hott.

*Ja, jag bytte även kläder.

Då känner jag mig redo att visa massa, massa bilder från i lördags. Lyssna gärna på kvällens theme song medans ni kollar på bilderna.



På väg till bowlingen. Ja, dom pratar med varandra. På riktigt!




Hela gänget samlat vid pizzabuffén, och lite migelbilder från bordet.





Moonlight bowling.






Mingel på Hott


Vackraste Amalia!


Bildbevis! Simon dricker öl OCH har 'nagilack'

Diamonds are forever

Idag har jag blingat min tand med en diamant.


Helgen

Har inte haft tid att blogga under hela helgen. Vi har inte ens startat datorn en enda gång på hela fre, lör, sön. Så här kommer en sammanfattning av helgen lite snabbt.

Fredag efter jobbet bombade jag iväg till Sven i påläng för att få lite hjälp med att byta däcken. Jag fick mycket hjälp och behövde egentligen inte göra nått. Sven är en pärla! Det är även hans föräldrar som bjöd mig på en supergod middag med för- och varmrätt. Hängde hos Sven i några timmar och bestämde oss sen för att dra till oss i kalix. Det bestämde sig även 15 andra personer för att göra så vårat vardagsrum blev minst sagt proppfullt. Men 'Livet är en fest' som jag brukar säga.

Lördag vaknade jag tidigt för att dra till Luleå. Väl där gick jag och köpte min födelsedagspressent från Linus. Skulle få ett smycke när jag fyllde år, men hittade inget jag gillade i kalix så fick ta det i luleå istället. Hittade en ring och ett par örhängen som nu glittrar så fint på mig :) Shoppade även en massa kläder på rea vilket var great. Sen var det bara att dra hem och duscha snabbt som fasen för kl 17 kom alla för en liten förfest innan mitt 'kalas' på bowlingen (detta kalas ska få ett eget inlägg senare med massa bilder). När jag kom hem stog det en stor bukett med mina favvo blommor som min fina älskling köpt som en liten extra pressent på födelsedagen och våran 4 årsdag.

Söndag var en väldigt slö dag. Vaknade och började fixa bakismat till alla men fick gå och lägga mig en stund då mitt huvud blev väldigt tungt helt plötsligt ;) Haha så Linus och Linnea fick göra klart det jag påbörjat, hemmagjord pizza. När alla åkte hem ca kl 14 gick vi för att sova igen, vaknade kl 18 och drog till påläng. Linus för innebandy och jag åkte till Sven för lite häng med ostbågar och juice i deras uterum. När vi sen skulle hem därifrån blev vi bjudna på kvällsmat hos mamma och pappa så vi hann även dit en liten sväng.

Så! Det var min helg det.


Örhängen

Igår hade Jenny och Pontus med sig sin pressent till mig. Det var dessa underbart snygga örhängen och en bukett blommor. Tror att jag kommer att nöta sönder dem i sommar när man är brun och fin.


Vad hände? Plötsligt har jag 15 pers i vår...

dsc01154 (MMS)

Vad hände? Plötsligt har jag 15 pers i vårat vardagsrum. Mysigt men sant.


Sitter hos Sven i deras uterum och snackar...

dsc01152 (MMS)

Sitter hos Sven i deras uterum och snackar skit. Har det rätt nice. Utsikten kan man inte klaga på heller.


Gonatt

Vill säga gonatt med en till bild på mig och Linus. Det är ju trots allt FYRA hela år vi firar.
Inte illa tycker jag.

Foto: Linnea


Glass och kolasås

För att fira lite extra, förutom pressenten till Linus tidigare idag, kokade jag egen kolasås till efterrätt. Var supergott till vanlig vaniljglass. Inga krussiduller här inte :)

Hittade ett sånt här ljus på affären idag och kunde inte hålla mig.



Och detta finns i min ugn just nu:

Ska bli gott med färskt bröd till frukost imorgon.


Mat

Detta:
+ Kryddor
=


Smarrigt värre vart det.

Dum idé

Imorse när jag gick till jobbet tog jag mina löparkläder på mig. Tänkte att det var en bra idé att springa direkt efter jobbet.

Det var det inte!

Jag var inte ett dugg motiverad och från första steget kändes det tungt och jobbigt. Efter bara en km kom de negativa tankarna vilket gjorde det hela ännu tyngre. Jag sprang hela rundan på 4 km nästan 5 min långsamare än jag brukar och det var INTE kul. Men nya tag imorgon, då jag går hem och vilar och käkar lite innan jag ger mig ut så är jag nog back on track igen.

Har just vart med en pressent till Linus på hans jobb. En fotbollstidning och Riesen som en påminnelse på 4 årsdagen att jag älskar honom. Nu ska jag fixa middag och sen baka så vi har färskt bröd imorgon.

4 år tillsammans

Idag firar vi 4 år tillsammans, min fina kille och jag.


Lovisa, ormflickan.

Igår, när jag satt i soffan och glodde på tv, kände jag plötsligt en liten hudbit som var lös. Jag började genast att dra och till min stora förvåning lossnade mer och mer hud från mitt ansikte. Jag funderade ett tag på vad som hände mig och kom sen på vad det var:

Jag har blivit vuxen! Fyllde ju som sagt år i söndags och detta kände så klart min kropp av. Den insåg att jag måste få en ny fräsch 'vuxen'hud att passa med min vuxna kropp. Så jag ömsade helt enkelt till ett större skin, som en orm.

Eller så hade jag bara en ansiktsmask och gillar att fjanta mig...

..man vet aldrig!


Dålig bloggdag

Hej hej. Idag har vart en dag utan inspiration till att blogga. Somnade när jag kom hem från jobbet och sov i kanske 1-2h. Efter det har jag vart helt väck i huvudet, bara suttit och stirrat typ. Blir lätt så om man sover för länga mitt på dagen.

Idag fick jag vara med en på jobbet när hon hade information för föraldrar till barn som är 6månader. Gissa om jag NJÖT! Så söta barn. Mee like! Sen har de även haft teamtandvård idag på jobbet. Det innebär att tandhygienisterna och tandläkarna gör lagningar tillsammans. Alltså tandläkaren kommer in och borrar i tanden sen går han och Sofie gör lagningen med mig som assistent. Gick alldeles strålande måste jag säga. Superkul att få göra lite annat än vad vi brukar. Har ju assisterat tandläkarna förut när de har lagat så jag vet ju sen tidigare hur det går till. Så jag inbillar mig att jag ändå var till lite hjälp för Sofie som inte gör lagningar så ofta. ;)

Efter jobbet innan jag han somna så bestälde jag och Limpa mat från kina till middag. Vi båda tog friterad chilikyckling. DET min kära vänner var MUMMA!

Nu ska vi lägga oss i sängen och se ett avsnitt av nån bra serie och bara mysa. Gnatt!

Min utsikt just nu. Väldigt inspirerande m...

dsc01140 (MMS)

Min utsikt just nu. Väldigt inspirerande måste jag säga. ;)


Tuseday morning

Nu ska jag ta och pallra mig iväg till jobbet. Känner att jag håller på att bli sjuk, not good. Har inte vågat träna ordentligt på en vecka nu. Åter igen NOT GOOD. Tänkte försöka mig på en kortare löprunda efter jobbet idag men får se hur det känns.

Idag, efter de har gymmat, ska Anton komma hit och laga mat med Linus. Blir chilli con carne, nice och dubbelnice när jag slipper laga maten. Anton måste komma hit oftare :)

Nu ska jag springa!

Linnea, hon kan hon.

Igår när Linnea kom förbi en sväng hade hon med sig dessa fina blommorna till mig. Hon vet då verkligen hur man gör mig dag. Blommorna är i precis de färgerna jag älskar så man kan ju inte bli annat än glad.


Fotboll, fotboll...

...hela dan.








Recept tårtan

Choklad, maräng, tårta... Vad blir det?!
Chokladmarängtårta!
Jag hööör inte?!!!
Chokladmarängtårta!
En gång till!
CHOKLADMARÄNGTÅRTAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Bra!

Jaaaaa nu ska jag sluta vara scitzo och ge er receptet på min tårta som jag hade igår.

Du behöver:
3-4 äggvitor
1 krm ättika
2 dl strösocker
50 g 70% choklad.

Topping:
Grädde
1 dl hallon
1 dubbel daim

  1. Sätt ugnen på 125 grader.
  2. Vispa äggvitorna för hand eller långsamt först med elvisp eller i bakmaskin (man orkar aldrig i livet att vispa för hand) i ca 1 minut.
  3. Tillsätt ättika och vispa ytterliggare någon minut.
  4. Tillsätt sedan sockret lite i taget och vispa lite kraftigare i några minuter tills äggvitorna blivit ett fast och blankt skum. Sluta då vispa.
  5. Smält chokladen i en kastrul och vänd ner i smeten. Jag brukar hälla över chokladen och sen vända smeten 3 gr med en slickepott. Den ska vara marmorerad. Men till tårtan blandade jag lite mer så att smeten blev ganska jämn i färg.
  6. Smeten räcker till två  tårtplattor som ni ser på inlägget lite längre ner eller ca 30 små maränger som man spritsar/klickar ut på ett bakplåtspapper.
  7. Sätt in marängerna i ugnen och grädda 1 timme tills marängerna släpper från pappret. Jag brukar sedan stänga av ugnen men ha kvar marängen i ugnen ca 30-60 min till.  Den blir lite segare när man gör så, men det går även bra att ta ut den direkt.
  8. Låt marängerna svalna.
  9. Vispa grädden och lägg över plattan. Krossa daim och strö över. Garnera med hallon eller andra bär.

Tips!:

Passionsfrukt, kiwi och banan är också gott att ha till den väldigt söta tårtan. Viktigt att inte sockra grädden för då blir det lätt för sött.

 



...

Nu ska vi ha tjejkväll här. Får se var den slutar, antingen blir det popcorn eller kanske lite vin. Vilket det än blir så kommer det att bli en massa härligt snack/skvaller och många goa skratt.


Tårtan

Det ska bli en god chokladmarängtårta med krossad daim och sommarbär.


Fetsten kan börja

Imorgon fyller jag år så dagen idag ska ägnas åt kalasande på hög nivå :) Nu har jag just städat klart och ställt fram allt gott fika jag gjort. Tårtan är i ugnen och blir klar lagom till de första gästerna anländer. Har sagt att folk får komma lite när dom känner för det, och nu hoppas jag att dom sprider ut sig så det räcker koppar och fat till alla. Annars frå jag vara turbosnabb att diska.

Här kommer några bilder på delar av vad det kommer bjudas på.


Opps

Hehehe heee heeeeeeee ooups!

Tog den minsta formen vi hade till att göra gratängen i. All potatis och grädde, ost m.m fick plats i den. Och det var inte fullt hela vägen upp till kanten, men nästan. Jag satte in den i ugnen och gick till datorn. När klockan ringde gick jag in i köket och tänkte 'Oj oj oj vad här luktar'. Självklart hade det kokat över i formen och hamnat på botten i ugnen och bränt fast. Gratänger var perfa, men lukten och röken som nu spreds snabbare när jag öppnat ugnsluckan, var inte så nice. Jag stängde luckan öppnade fönstret och slog på fläkten. Röken försvann väldigt fort och allt var lugnt.

MEN JAG MIN DUMMA NÖT TÄNKER 'Men fläkten drog ju ut allt väldigt effektivt så jag tar och ställer ugnen på vid gavel så röken som är kvar där i sugs ut fort istället för långsamt.' Dumt gjort! Så länge jag bara kollade på fläkten och hur mycket rök den drog ut var jag nöjd. Men när jag vände mig och skulle tillbaka in i hallen var det ganska mycket rök där inne. Hehe heee.

Nu står alla fönster öppna och fläkten är igång och röken eller egentligen matoset borta. Hade sluppit ha det i hela laggen om jag bara kunnat lugna mig och låta det sugas ur ugnen i lugna och ro. Men men varför göra nått lätt för sig när man kan krångla.


Långt inlägg om nått onödigt. Men det är så typiskt mig att jag var tvungen att berätta.

Lagar mat

Nu lagas det hjortfilé och potatisgratäng. Mumsigt värre. Ska även baka lite muffins inför imorgon så är jag redo för kalas sen.

That's all for now.

Testar en ny frilla!

Allt för att inte förstöra frillan när man jobbar. Av denna får man lätt en rand i stil med kepsranden när man haft den på ett tag.

Lösningen: Lägg håret utanpå :)


Vad tycks?

Åhh jag är hollo.

Trött

Sitter och ser på Lyxfällan på tv3play. Åhh vad jag är glad att jag inte är killen som är med idag. Skulle nog inte kunna bli som dom som är med heller. Missar jag en betalning med en dag så får jag PANIK och dör nästan. :P

Nu är Limpa hemma från jobbet så när han kollat klart på sin himla fotboll ska vi krypa ner i sängen och se 'The taking of Pelham 123' med John Travolta och Densel Washington.  Önskar er alla en god natt.


Olof

Haha sitter och kollar på bilder på mig och Olof. Saknar honom just nu, han livar alltid upp.

Jag och min kära lillebror kommer inte alltid så där jätte bra överens. När vi var små kunde det inte gå ens 15 min med oss i samma rum utan att nån började gråta. Vi var helt sjukt elaka och vi slogs värre än dom gör i fight club. Men måste säga att det blir bättre och bättre ju äldre vi blir.

Humorn och våra sinnen är kvar på en 5 årings nivå. Men kärleken vi, eller iaf jag, nu känner för varandra har utvecklats till nått alldeles specielt. Även om han fortfarande kan vara en pain in the as ibland så är det ändå honom jag ringer när jag vill bli lite extra glad. När nån säger nått gulligt eller knäppt (helst mormor eller nån unge) tänker jag att 'Detta måste jag berätta för Olof sen'.

I år tar min lillunge studenten och den sista i syskonskaran Ekholm ger sig ut i vuxenvärlden. Jag är alldeles säker på att det kommer bli nått stort av Olof så har såååå mycket talang och många roliga idéer. Jag önskar dig Lycka till vart i världen du än hamnar.

Kram Storasyster!
I löööve you!



APRIL APRIL

Har fortfarande långt hår.


Efter

Vet inte om det syns nån skillnad i färg på bilderna. Men live är det stor skillnad. Både färgade och slingade så att det skulle bli ljust. Som vanligt är jag mycket nöjd med Ellis jobb :)


Ny frilla

Nu drar jag till Elli för att fixa mitt hår. Idag ska det färgas och klippas.
Här är två 'Före' bilder. En med blixt och en utan. Hörs när jag kommer hem.


Önskebrunn

Jag fyller år på söndag. Detta är vad jag önskar mig:

*Pressentkort på makeup store
*Minneskort till min digitala fotoram
*Pengar funkar alltid
*Fika på stan på tu man hand. På detta vis får man ju väldigt fin quality time med sina vänner
*Blommor eller pressentkort på interflora

Som sagt detta är vad jag önskar mig om någon tänkt köpa nått. Men jag känner mer och mer ju äldre jag blir att jag mest av allt är ute efter sällskap. Så om mina vänner bara vill komma på en fika och snacka lite skit i en timme eller två, så duger det mist lika bra. Om inte bättre.

Då vet ni!

Folkis

Nu ska jag gå och lägga mig med en bra film och sen sova. Tror det blir nån jag redan sett, då gör det inte så mycket om jag somnar mitt i.

 

Här kommer lite mer bilder som jag tatt idag på jobbet. Bara massa random skit på saker som finns i rummet. Men inlägg med bilder är roligare, även om bilderna i sig inte är så skoj.

 

God natt!

 


Leksakslådan

Har som sagt haft lite tid över på jobbet idag så jag passade på att leka lite med kameran. Finns en inställning som tar bort alla färger utom en. Testade lite olika och kom fram till att blått var en tacksam färg att jobba med när man använde denna inställningen. Leksakslådan var ett perfekt motiv då den är full av många starka färger.

Blått

 

Gul/grönt

 

Rött

 

Orginal

 

 


Fick hämta böckerna, så nu sitter jag och ...

dsc01116 (MMS)

Fick hämta böckerna, så nu sitter jag och pluggar för fullt. Kl 15 kommer Sofie tillbaka och då tar vi in patienter igen.


Bidobi dam bam...

Bidobi dam bam, BAM..

Jag har det bra,
jag här själv på jobbet.
å vill ej va med om nån krock!

Typ. Åhhh vad det går segt. Försöker göra det som finns att göra med det är inte mycket. Nyss gick jag och delade ut posten (3 brev), innan det var jag i sterilen och satte in EN liten sak i diskmaskinen. Har även hunnit med att limma ihop en trasig magnet i fikarummet. OMG detta är en seg dag.

Ska fråga om jag får gå hem och hämta matteboken tror jag, för snart jag står inte ut längre.


All by myseeeeeelf. :'(

I stort sett alla här på jobbet är på utbildning idag så jag har nada att göra och ingen att vara med. Haha.

Hade jag vetat detta hade jag tatt med så jag kunde baka i fikarummet eller kanske tagit matteböckerna. Nu får jag sitta här och surfa i Sofies rum och läsa lite tidningar ute i väntrummet istället.

Ge mig..

... klänningen
... håret
... kroppen
(..pengarna :P)


Jag har hicka

Sjukt jobbigt måste jag säga! Gör nästan lite ont. Nå jag har underrättat L, han ska få nöjet att skrämma mig så den kanske försvinner :)

Kvällen har spenderats framför matteboken med liten paus för riskaka och juice. Nu ska jag sätta mig med Limpa och kolla fotboll som är slut när som helst.

GUUUUD vad jag känner att detta inlägg är givande för er läsare. Jag slutar NU!

God natt!

Återbud

Idag kändes det segt att gå upp. Men det är kanske inte så konstigt när man vart ledig i 4 och en halv dag. Just när man som kom in i sov-hur-länge-du-vill rutinen ska man tillbaka till vardagen. Nå nog vet jag det ordnar sig så småningom.

Nu är Sofie tillbaka, så i veckan är jag med henne. Vi har just fått ett återbud så då passar jag på att blogga lite :) Vi har inte nått att göra nu på ca en timme så det blir nog kanske ett avtryck eller två :P Ikväll när jag kommer hem hade jag tänkt baka lite till mitt kalas i helgen. Får se vad det blir för gott, just nu lutar det åt muffins.

Nå nu mina kära vänner ska jag ta och springa iväg och leta rätt på Sofie som är på språng och se vad vi ska hittta på för bus.



Sven&jag

En annan bild där man såg mig i Svens glasögon. Tyckte som att det var festligt :)


Städar

Kör idag en varannan timme matteplugg, varannan timme städa. just nu städar jag. Har dock haft 2 små pauser för att kolla på Linus när han spelade fotboll vid kl 10 och sen kl 14. Han spelar nån cup idag så det är inte så långa matcher, det tackar vi för, för det är kallt ute idag.

Nå nu ska jag fortsätta här. Ville bara uppdatera er om läget ;)


Hej hej hallå.

En bild till

Ännu en bild från dagen igår. Här på hela gänget.


Vad gömmer sig i Svens glasögon?




Jo jag :)

Skoterutflykt

Idag har vi ännu en gång gett oss ut i pålängsskärgård för en dag med grillning och gott sällskap. Men denna gången, tillskillnad från förra, sken solen på oss hela dagen. Dagen kan bara beskrivas på ett sätt: Helt underbar!

 

Nu ska jag springa iväg och hyra en film, för snart kommer tjejerna hit. Vi ska ha en skräckfilmskväll medans grabbara spelar poker hos grannen.

 

Underbart i solen

Några fräknar har kikat fram på näsan.


Nu drar vi på skoterutflykt i pålä

0-59eb622f9054211bb615589ef5bb602c.png

Kolla varifrån!

Nu drar vi på skoterutflykt i påläng med resten av gänget :)


Två tummar upp

Linus skulle visst jobba idag så han åkte iväg kl 11. Så nu har jag vart här hemma själv och pysslat idag. Eftersom jag är världens bästa flickvän så tog jag en liten lunchpaus kring halv två och åkte med pizza till Limpa på jobbet (ja Linda, jag är en feeder). Han blev mycket glad och överraskad.

Nu har jag suttit och spelat sims ett tag och ska köra igång på rond 2 här hemma med städ och bak.

Detta betyg ger jag mig själv idag. Två tummar upp.

Morgonstund....

har guld i mun... eller inte. Jag känner mig dödstrött men kunde inte somna om. Har försökt i en halvtimme nu och går det inte då så är det kört.

Vet inte när Linus kom hem igår, men jag vet att han inte kom före kl 3. För då ringde våran underbara granne och vän Gammel och väckte mig för att fråga några viktiga saker ;) Då var Limpa inte hemma ännu. Hoppas dom haft kul igår.

Nu hade jag tänkt baka bröd för att piggna till (och för att hålla mig från att väcka L och gå en säker död till mötes). Kanske dagen idag blir en produktiv dag. Skulle vilja hinna städa och eventuellt baka några muffins till mitt kalajs. Får se vad som hinns med.


Gammal bild från i vintras.

Lila/rosa

Blev inte allt för glada färger. Körde på en lila & rosa skuggning. Har verkligen krämat på med färg men det är inte lika lätt att få lila och rosa att synas som t.ex grön eller blå. Kan bero på att det är dåliga skuggor eller att jag inte använder primer. Don't know. Blev inte så nöjd. Ska testa en grön/rosa imorgon, tror det kan bli fint.

Jaja här får ni pics iaf. ( Ignorera munnen på blundbilden. Vet inte vad jag gör)

Före


Efter

010410

Linus har dragit iväg med grabbarna och ska vad jag förstår det som köra rätt hårt ikväll. Dom firar nog att dom spelade 1-1 mot Kalix igår. Jag själv är däremot inte på nått vidare partyhumör efter turen till nyborg, så jag stannar hemma. Är sugen på att baka men det är ganska sent nu och min bakmaskin låter så illa så jag hoppar det. (Nej det går inte att baka 'förhand' sen man väl börjat med bakmaskin) Istället tror jag att jag ska testa nån ny sminkning i glada färger. Det är ganska kul det med :)

Kan bara berätta för er som vill veta hur det gick att springa idag att det gick bra. Fick skavsår kring vristerna av mina nya byxor. Men de vara inte så stora och gjorde inte ont förens jag duschade så det var lugnt. Från dörr till dörr tog det 1 h och 10 min, 13 km var sträckan. Kändes när jag kom fram som att jag kunnat springa lika länge till, vilket känns lugnande inför loppet i maj. Kanske testar jag redan nästa helg att springa hela sträckan första gången?!

Vem vet?


Heheeee måste dammtorka spegeln :P

10 km

Nu ska jag springa till nyborg, det är lite mer än en mil. Har vart och köpt mig dobbar så att jag inte ska halka och slå ihjäl mig på vägen. Min utomhussäsong kan börja!

Hoppas det går på kring timmen att springa dit. Orkar inte springa tillbaka så Linus får hämta mig sen ;) haha.

Skärtorsdag

Hahaha. Jag höll mitt ord och klädde ut mig till påskkärring på jobbet idag. Myyycket populärt måste jag säga. Gladast av alla var nog Linda, tror aldrig hon haft en så bra praktikant som jag. Slav och entertainer i en och samma person. Mark my words, jag är komplett!

Idag slutade vi kl 13 vilket betyder att vi inte hade någon lunch. Därför fick vi sill, ägg och mjukbröd till frukostfikat så att vi skulle orka hela dagen. Även detta var mycket populärt. Det bjöds även på påskmust och godis men det kanske man ska vara lite diskret med, vi jobbar ju ändå på folktandvården ;)


RSS 2.0