Sunday, bloody sunday (litterly)

Har just vart och handlat lite. Det är sjukt hur mycket mjölk vi dricker. Sist köpte vi 5 liter. Det var för 3 dagar sen. Nu fick jag köpa mer igen. SICK ju! När jag bodde i Göteborg köpte jag kanske 3 liter på två veckor.

Ikväll är jag själv då L är på träning. Ska kolla sista sagan om ringen på 3:an tror jag. Känner mig lite febrig. Har dessutom mensvärk från hell. Alltid lika kul denna tiden på månden. Herregud, vad skulle man inte göra för att slippa all skit som medföljer mensen.

SÅ! Då har jag klagat nog för denna gången. Hörs igen om en månad :P


Bilder från igår

Tack tjejer för ännu en trevlig kväll. Här kommer lite bilder som jag tog under kvällen.

Vi hade kräftor, räkor, sallad, vin...


..pajer och bröd. Allt smakade ljuvligt gott!


Linnea och Jenny. Så fina och goa tjejer.


Jag och Linneas 'hund'.


På torsdag åker vi till Tallinn för en skön spa weekend.


Eric och Mickis kom också förbi en sväng.

Girls night. Vi har så trevligt a

0-496a0779abad5f8a28704303d14dc074.png

Kolla varifrån!

Girls night.
Vi har så trevligt att det nästan är kriminellt. ;)


Jag är inte världens bästa

64d7cc058ff48ea33fed3fcfff694c32.png


Jag är inte bara världens bästa flickvän...


Jag är världens bästa person ;)

Ha förståelse

Anledningen till mitt dåliga uppdaterande (denna gång) är att vi inte fått igång min dator ännu och L:s ser ut som följer:



Inte allt för skönt att ligga/sitta hukad som Quasimodo (ringaren i notre dame) varje gång man ska använda datorn. Har inte fixat nån bänk till tv:n ännu så den står på golvet och alla sladdar o sånt är så korta. MEN snart hoppas jag det är löst.

Sen har L VÄRLDENS jobbigaste tangentbord. Tangenterna sitter as tätt så man skriver fel på alla ord. Jag skojar inte ALLA, alla, alla varenda ett!

Så nu fick jag det ur mig också. Puh!

Nu ska jag ut på prommis.. Fick Sara med mig.

onsdag

Idag har vi vart och tjatat lite på Wiklunds angående våra tapeter. Och nu sa dom om 2-3 veckor. På tiden! Åhh vad jag längtar, kommer bli så fint här. Jag menar vi trivs jätte bra som det ser ut nu så tänk då hur det kommer bli när vi fått tapeterna som vi vill.

Idag har jag jobbat till kl 20.00 så nu sitter jag här nyäten och funderar på vad jag ska göra. Kanske ta en liten promenix. L är och tränar så det är lite tråkigt att vara här själv.

Får se hur jag gör :)

så här fint låg skummet i mitt bad

0-274d85445be758bac42b95c085dbdd69.png

Kolla varifrån!

Så här fint låg skummet i mitt bad när jag kom och skulle bada tidigare. Haha.


Hatten

Såg nu när jag kom hem att jag fått en del komentarer om hatten. Det är Linus hatt som han hade när han var liten och var med i småstjärnorna som Scatman john. Ni vet han med hits som, 'ski-ba-bop-ba-dop-bop' haha.
Det jag ville komma fram till var iaf att jag inte vet vart den kommer ifrån :)

Nå nu är jag hemma från påläng iaf. Orkade inte stanna kvar då det var fotboll på agendan hela kvällen. Så jag ska springa ner till affären nu och köpa lite glass sen se nån mysig film.

Har var ledig idag och är det även imorgon. SÅÅÅÅÅ skönt. Sen nästa vecka har jag semester och drar till tallinn med girlsen. Kommer bli så nice!




åker just nu i en bil med luddiga

5afcefc0e95f6ce1996080318423ee90.png

 

 

 

 

 

 

 

 

åker just nu i en bil med luddiga dörrar o ca 50 doftgranar. :) En upplevelse det med. Basen i bilen får rutorna att skaka. Haha men gratis skjuts tackar man inte nej till :)

 


Nu har jag hittat en hatt.

05042c9770addd4dfa5657614f728806.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu har jag hittat en hatt.

 


Är på 'kalas'. Har gjort ett hårb

0-5a8da07bca1b18e7d33e4557ebba3914.png











Är på 'kalas'. Har gjort ett hårband av presentbandet. Haha omg!

 


Attans...

..Ser att det jag mobilbloggade inatt inte har kommit upp.

Nå iaf så var det så här.
Vi bor ganska nära sjukhuset här i kalix så vi hör alltid när ambulansen rycker ut. Igår kväll kring kl 00.30-1.00 nån gång hörde vi att den ryckte ut. Tänkte inte mer på det utan fortsatte att se våran film. Efter kanske 10 min blir L törstig och måste gå och dricka vatten. Väl ute i köket ser han hur det blinkar blått i hela lägenheten. När han kollar ut genom fönstret står 3 brandbilar, 3 polisbilar och en ambulans utanför.
Det hade tydligen brunnit i en lägenhet i trappupgången bredvid oss. Läskigt.

Ingen kom till skada för jag tror inte att det var någon hemma där det brann.  Och när vi kom ut för att kolla vad som hänt såg man knappt någon rök heller.

Var ganska mycket folk som samlades runt om trots att det var mitt i natten. Jag tog några bilder med mobilen men de blev så mörka. Såg att 'Blåljus' var där så man får la kika in på deras sida sen och kolla.

Spännande natt va? Nu ska jag gå och göra frukost till mig och 'my sleeping beauty' =)

Raaaast!

Nu har jag raaaaast!! Sen är det bara 1h 30min till jag slutar. Nice!

Haha

Hittade denna gamla bilden på mig och bror. Helt normala jag vet!


God morgon

Har varti vaken sen kl 9. Börjar inte förrens kl 12 så jag har lite tid att döda. Tänkte att jag ska dra ner på stan och fixa ett nytt pass. Jag, jenny och Linnea har nämnligen bokat en weekend på ett spa hotell i tallinn. Och man måste ha pass när man åker dit. Annars kan man få feta böter har jag hört. Så det är bara att fixa pronto.

Sen jobbar jag till 20.00 så inte så mycket mer händer väl idag.

Då vet ni :)

How to lose a guy in 10 days

Ligger i soffan med linus tröja på och har just kollat på 'How to lose a guy in 10 days'. Är väl inte så där överdrivet bra, men den fyller sitt syfte. Att underhålla mig ikväll.

Limpa jobbar natt nu resten av veckan så det blir låånga kvällar hemma för mig. Blir så lätt uttråkad. Tur vi har fixat tv:n nu iaf.

Nåja. Nu ska jag ta mig en macka och sen blir det nog sängen för mig.


Onsdag

Idag regnar det här i kalix. Skönt att det för en gångs skull är lite dåligt väder då man jobbar. Det känns inte lika tungt att sitta här inne och glo ut då.

Har, även fast jag jobbat hela sommarn, lyckats få lite färg nu sista veckan. Var ju kanonväder i helgen då siljacupen var och då var jag ute hela dagen. Så då fick man sig nå fina märken på armarna.

Hoppas på lika fint denna helgen då jag är ledig. Då åker vi mest troligt ut till Limpas stuga.


God morgon!

 Har just käkat frukost så nu sitter jag här och laddar. Jag ska dra till Nyborg på ett litet tag.

By the way så har jag hittat min nya favoritplats här i lägenheten nu. Ett litet hörn i köket. Där sitter jag hela dagarna och kollar på världen utanför. Det rör sig ganska mycket folk här utanför så det är rätt roligt att sitta och kolla vad alla har för sig. Spionera lite ;)



Mitt lilla hörn där jag sitter och dricker mjölk och tittar på folk.



Systemkamera

Ju mer jag fotar med min vanliga kamera, desto mer inser jag att jag vill ha en systemkamera. Skulle vara SÅ skoj att kunna ta riktigt bra bilder. Vilket tyvärr inte är så lätt med en vanlig. Den är lixom bara bra att ta lite mer vardagliga bilder med. Skulle vara great att ha två och kunna välja kamera efter tillfälle. 

 



Fest

Nu har jag just målat naglarna och sak på fest på jobbet. Ska bli kul.



Hörs sen!

Bilder från dagen


Här har ni då siljas trupp. Vi förlorade alla matcher men är lika glada för det.

Nedan kommer lite bilder från kuppen. Både på siljas lag och på 'Traktor' som L:s lag heter.




Dead?

Tänk om han ligger död där hemma. Denna teorin tog jag upp med Sara nyss.

Hon skrattar.

.... Men TÄNK OM!!!


LIIIIIINUUUUUS!

KAN DU SVARA NÄR JAG RINGER.. jag blir galen..
 

Åhh han ligger hemma och sover. Han skulle upp kl 12.30 och käka lunch med mig. Dök han upp. Nej! Jag fick åka hem från restaurangen och käka hemma, då mina rikskuponger var hemma för att han skulle ta dom. Då låg han och sov.

Nu ringer dom om våran tv som skall hämtas pronto och dom säger att han inte svarar. Jag testar och mycket riktigt han sover. Har ringt kanske 15-20 gånger och skickat flera sms.

Fick nyss jag tag på grannen som ska hem på en timme så att han kan väcka honom. Haha gånger som denna skulle det vara bra med en hemtelefon som inte går att sätta på ljudlös!

Du vet väl att du ska upp tidigt imorgon och spela fotboll? Inte så smart att sova hela dagen och vara vaken på natten då eller? Älskling jag lider redan nu med dig för imorgon bitti!

Tapeter

Oj oj. Ser nu att bilden är upp och ner. Men om ni ställer er på huvudet så får ni se hur tapeterna som vi ska ha i sovrummet.

Denna kommer vi dock bara ha som fondvägg med en matchande lila tapet i resten av rummet. Kommer att bli as bra tror jag.  


Färgen är lite ljusare in real life.

Silja cup!

Tips om ni inte har nått annat för er i helgen.

Imorgon spelas årets upplaga av silja cupen i påläng.

Förra året kom vårat lag på sista plats. Tror tyvärr inte det kommer gå så mycket bättre i år. Var och kollade på när grabbarna tränade för någon kväll sedan. Det var inte de mest kordinerade lag jag sett om man säger så. Men nån måste ju komma sist som det brukar heta. Och hur skulle det se ut om vi vann våran egen cup? 

L ska också spela imorgon men med ett annat lag. Dom brukar vara rätt bra. Kom 2:a förra året, så det kanske är dom man ska hålla på.

Iaf ska det bli mycket trevligt att åka och kolla imorrn.


Lill killen ägde typ alla på träningen! Haha, så vi hoppas att motståndet i cupen inte blir bättre än så.

Kommer ni ihåg mitt projekt?





Så här ser det ut nu. Fröpåsen hette sommaräng, så den ser lite vild ut. Men det är massa fina blommor. Ska se om jag kan fixa nå finare bilder sen.



Strawberries

När jag kom hem från jobbet en dag för kanske en vecka sen hade mamma och pappa fått hem 10 liter jordgubbar.  för 340 spänn. Det är inte illa det. Så jag bestämde mig för att det ska vi också ha. Så jag ringde Börje och beställde 10 liter, och 3 dagar senare var det bara att åka och hämta. Nu har vi alltså frysen full av goa bär. Gött!








Hahaha



Så kan det gå när man inte riktigt hänger med.

Luleå kalaset

Här kommer blandade pix från luleå kalaset. Låter dom tala för sig själva utan komentarer. Jag lägger in resten på facebook när jag får tid.





Tallinn

Har inte fått igång min dator ännu Tyvärr. Det är där alla mina bilder ligger så detta blir ett inlägg utan bilder. Egentligen hatar jag sånna inlägg själv. Men what to do. Hoppas att problemet ska vara löst till veckan.

Idag ska jag, jenny och linnea betsälla en resa till Tallinn. Vi tänkte att vi åker första eller andra helgen i sept. Ska vara borta fyra dagar och bo på spa hotell. Kommer nog blir nice. Tallinn är ju känt för sina fina och prisvärda spa.
Så det ska bli kul. En liten tripp bara vi girls. :)

Nu ska jag käka fruksot ute på balkongen.
Heipa!

Nu är vi framme. Husen man skymta

0-654e09b04e59c39bbe70724f1c0444b0.png

Kolla varifrån!

Nu är vi framme. Husen man skymtar i bakgrunden är finland. Ikea ligger nästan på gränsen.
Nu ska vi bränna pengar.


Ikea

Nu ni. Nu har det skett...

Jag och L har slagit ihop våra påsar och blivit sambos. Så hela helgen har gått åt till att kånka hit alla våra grejer. Det första vi tog hit var sängen så vi har redan hunnit sova här två nätter. Köket funkar fint och nu idag har vi fått igång internet, så nu behövs väl inget mer?! ;) Fast det är än så länge bara L:s dator som har internet så jag ska se vad jag kan ordna ikv för att fixa över bilder från i torsdags.

Nu sitter jag och väntar på pappi. Vi ska till Ikea och köpa lite små grejer som behövs till laggen.

Återkommer senare.
Hej!

Luleå

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från i torsdags men nu hör jag att åskar inte alls långt härifrån så jag måste skynda mig. I torsdags efter jobbet drog vi alla till Linnea som fyllde år (GRATTIS) och hade lite förfest. Efter det packade vi in oss i några bilar och drog till luleå för att roa oss. Det var en sjukt rolig kväll Tack alla!


En bild på födelsedagsbarnet och mig är allt ni får så länge!


RSS 2.0