Btw


Fick denna tröjan av Linus förra veckan. Haha han sa att jag använder den mer än han.

Nu måste jag alltså ta mig en titt i hans garderob och kolla vilken tröja jag mer vill ha ;)

Psyk-pass


Så här känner jag mig just nu. Har idag jobbat ett så kallat 'psyk-pass' Alltså från kl 07.45-20.00. Pengaaaar!
Imon jobbar jag en heldag vilket är bra då vi får storhelgs tillägg 100%.
 
Nice.

Jag kommer kunna slänga pengar omkring mig nästa månad då lönen trillar in. Får ju om jag har tur tillbaka på skatten samtigt + att vi får våran semesterersättning från jobbet. Joakim von anka passa dig säger jag bara. Snart är jag rikast i stan!

Heaven on earth

Varberg:Botaniska trädgården:Solen på mormors altan:


Götalaborrrrg!

Vänner!

Jag befinner mig just nu i den underbara, härliga, ljuvliga, roliga,vackra och soliga staden göteborg! 

Kom hit igår och här blir jag i en vecka. Hela resan var en överraskning för min släkt och familj som alla befinner sig här nu. Ni skulle sett deras miner igår när jag helt plötsligt klev in i köket där dom satt och åt. PRICELESS!

Nu sitter jag här och kollar topp model i min brors lägenhet i väntan på att tvätten ska bli klar. Planen för dagen är inte utarbetad ännu, men jag funderar på att ge mig ut och springa en runda på spåret här utanför. 

Bara så ni vet vad jag gör och har för mig.

Later!

Lina.. Sara..


Norge och eurovision nästa vår?


Robbie

Idag har jag 'snollat' en tröja av Limpa. 
Tappade min macka på tröjan imorse, så klart landade den mitt på magen med smöret innåt. Så nu har min favvotröja en stor fettfläck på sig. Hoppas att det går bort i tvätten bara.

Run forest, RUN!

Jaha då ska jag ut och springa igen. Men jag tränar ju faktiskt så att jag ska orka med först vårruset och sen göteborgsvarvet nästa vår. Så för tillfället är det jobba, springa, äta, sova som gäller. Haha, inte allt för kul liv man har alltså. 

Imorgon har jag dock sett till så att jag ska bryta trenden. Jag och min bäska vän Kristina ska då på bio i luleå. Är ledig på fredag så jag passar på att sova hos mamma den natten så slipper jag stressa tillbaka till kalix mitt i natten. Dessutom kan jag passa på att 'göra stan' när jag ändå är där. Mys pys!


Jobbklädseln för dagen

Träningsklädd och redo för ett varv runt byn. ;)

Run for it

Nu ska jag och springa. Men inte på löpbandet som dessa grabbarna. Utan jag drar ut i det fria.
Önskar er alla en trevlig måndagskväll!


Igår gjorde jag detta :Jag grävde en rabatt hemma. Tog ca en och en halv timme och 20 skottkärror med jord, sten och sand. Nu ska jag bara fylla den med jord och frön som förhoppningsvis ska bli vackra blommor fram åt sommarn.
Sun is shining - Bob marleyRSS 2.0