Update

Segt på bloggen just nu. Sen jag skaffade instagram har det blivigt att jag uppdaterar där mest. Ska försöka skärpa till mig då jag tycker det är skoj att kunna gå tillbaka i bloggen och läsa vad jag gjort tidigare. Lite som en dagbok.
 
Nu är jag iaf i Umeå igen och har vart här hela förra veckan. Även denna vecka kommer att spenderas här. Förra veckan hade vi föreläsningar och redovisningar hela dagarna så då fick vi fokusera mest på det och inte på att göra hemuppgifterna. Några av uppgifterna som vi gjort sen tidigare har vi dock kunnat bocka av helt i.o.m redovisningarna så nu kan vi lägga dom bakom oss. Göttigt!

På fredagen var vi lediga så då passade jag och mitt dreamteam (Malin och Melissa) på att beta av ännu en uppgift. Vi besökte ett dagis och pratade med en 6 årsgrupp om munhälsa och goda vanor. Vi hade gjort en egen bok som dom fick läsa med i och som dom sen kan ha som målarbok. Besöket var väldigt uppskattat av barnen men (nu skryter jag) framförallt av personalen. Vi fick mycket beröm av den förskoleläraren som var vår kontaktperson. Och som tack för besöket fick vi en sång av barnen som numer sitter som fast etsad i mitt huvud. 'Alla vill ha en bästis... en bästis vill alla ha!'.
 

Idag jobbar Malin så jag och Melissa ska jobba själva med att skriva ihop recensioner på nå artiklar som vi läst. Eftersom det inte kräver att vi har tillgång till biblioteket så har vi valt att sätta oss på IKSU :D Så om vi blir klar snabbt eller bara vill ha en paus så kan vi smita in och träna. Lyx!
 
Boken vi delade ut.
 
IKSU
 
Dagens kontor
 

Löja


Guld och silver

Idag var jag och pappa och hämtade 2,5 kg löjrom och 4 kg löja. Havets guld och silver.


Snö idag då

Idag föll årets första snö. Så här såg det ut från jobbet. Föll mer så nu är hela marken täckt av ett tunt lager vitt fluff. Blev ljust och härligt ute när man slapp allt det grå/bruna som hösten annars erbjudit senaste tiden.

Bara att ta och byta däcken på bilen dårå...


Kokalolixox

Jorå satt... En annan talar ju rövarspråket flytande som ni kan se i rubriken ... No big deal..

Är tillbaka i Kalix igen. Kom igår på eftermiddagen efter att ha kört 4h i regn och rusk. Men innan jag lämnade Umeå hann jag med en fika på med Ida som var och hälsade på i stan. Mycket trevligt att snacka skit med min gamla bästis från barndomen :)

Sen som sagt ett 4h långt 'death race' med spöregn och vattenplaning hem till Kalix. Idag såg jag på nyheterna att vägen där jag körde var helt översvämmad och dom varnar för att den kan rasa. Tuur jag inte åkte senare. Fhewuuuu! *torkar svetten i pannan*

Sen det här med att komma tillbaka till jobbet efter två veckor borta... Hade en klump i magen imorse och kände jag vill inte jobba med detta. Typ panik! Varför har jag slösat två år på att plugga detta. Fasen vad det kändes jobbigt. Sen efter en timme var allt glömt och känslan var den motsatta: kul, kul, kul! Älskar ju mitt jobb.

Tror bara det handlar om att jag glömmer hur det är mellan varven. Och självklart känns det jobbigt med rutiner, ansvar och jobb efter två veckor av sjusovande, fria 'arbetstider', bästishäng och Iksu. När jag väl kommer jobba heltid sen kommer det inte vara så längre (utom kanske just efter semestern :p ).

Det var det. NEJ förresten en sak till: Saknar Limpa. :'((((((((((((((( ..:)


Min vecka i bilder


 

RSS 2.0