Tja alla

Sitter på jobbet nu och har allmänt tråkigt, lugn dag idag o jag jobbar bara 4h. Har vart lite dålig uppdatering på sista tiden men jag har tagit ner min dator till mitt rum och vi har inte fixat vårat trådlösa nät ännu. Och jag orkar inte springa upp o ner med datorn.

Har sovit hos L inatt nu när han äntligen kände sig frisk nog att orka umgås. Var år och dar sen kändes det som :P Vi käkade grillat och såg Bond. Dom filmerna är vad jag kallar riktig underhållning. 

 Var ju på scandicfest i torsdags, var kul men inte det roligaste jag vart på. Vi fick börja med att gå en tipsrunda där dom sa att det fanns fina priser att vinna. Jag som missat scandicinfon tidigare under dagen på jobbet tänkte ju att jag hade noll chanser att vinna. Men jag slog mig ihop med Per och skrev av hans svar, och vann :D En hotelnatt i helsingfors för 2 personer. Inte illa va?


Jobb

Sitter på jobbet nu, ganska lugnt idag ;)
Ikv ska vi till luleå på scandic fest med jobbet. Hoppas det blir kul.

Oj nu ringer det

hejpa

Lookie lookie..

Mamma har varit på IKEA i haparanda idag så då passade jag på att skriva en lista på saker att langa åt mig.
Bl.a denna fina lampan, som passade perfekt på mitt nattduksbord. Vill egentligen ha 2 men jag tror inte att L skulle uppskatta en rosa lampa på sitt bord. Han får ha kvar den vita tråkiga till jag hittar nått bättre.



Som tack för lamplangningen bjöd jag mamma på middag. God och onyttig sådan, men ingen av oss orkade fixa nått annat. Blev hamburgare :P

Nå nu ska jag gå och sussa så jag e pigg på jobbet imon.

Hejpa


 

Sara här e bonusen..

Vet inte om du håller med mig.. Men jag  skulle kunna få min lön i Benjamin klipp. Det är allt jag och min kropp behöver för att överleva. ;)

(Kolla delningen på luggen när han gasar)


Någon snäll?



Någon snäll människa som känner för att köpa dessa till mig. Eller bara ge mig pengar att köpa dem. Kostar 'bara' mellan 30 000 och 50 000 kr. Inte såååå farligt va? Kommer från min favvo smyckesdesigner Ole Lyngaard. Mitt mål i livet är typ att nån gång kunna unna mig nått av hans smycken. :P



Bullar

Fick världens skummaste mess av Per innan jag skulle jobba. Kan inte skriva här vad han skrivit  men FYYYYYY på dig Per :P haha Han sa att han bara ville pigga upp mig lite innan jobbet, men jag vet inte :) 

Sitter och laddar lite serier nu som jag ska se sen ikv.. Skulle vara gott med nybakta bullar och mjölk. Men det är sällan det finns bullar här hemma. Ska man kanske ta ett ryck till helgen och ha värsta storbaket? Skulle vara great att ha bullar i frysen ifall man får oväntat besök (eller bara till mig).


regn

Det började regna just när jag skulle cykla så jag vände oc just då ringde pappa och sa att han kommer hem med bilen så jag kan ta den. Gött. Känner mig helt lat när jag nu hoppat över cyklingen 2 gånger.  Men det är no fat chance in hell att jag cyklar 1 mil i regnet. Och  jag hade inte ens tänkt börja cykla förrens i juni o nu har jag redan gjort det 2 grr. :) 

Nå en regning dag passar denna låten som jag älskar alldeles utmärkt.


Enyoj!

helgen

Sorry för den dåliga uppdateringen men har inte haft ork att sitta vid datorn i helgen. En snabb summering ska ni få.

 Lördag: mötte upp André på stan för en fika, efter det var det fotboll på furuvallen med Lina, Sara och Linus. Jerra som spelade :) Det var kul, min första 'riktiga' match som jag sett i kalix. Nu ska jag bara ta mig till en av Linas matcher oxå.
Sen middag hos Lina med hennes päron, as gott som vanligt. Nu till kvällens höjdpunkt... Jag, Lina och Sara åkte till Luleå, köpte onödigt mkt flott, drog till Lina och såg på ESC.
  Kan säga så hät rätt låt van inte, den var inte dålig men den sa inget bara. Charlotte skulle ha kommit bättre än hon gjorde, minst topp 10. Vet inte vem som skulle vunnit enligt mig.

Söndag: Vaknade sent, hängde lite hos L. Köpte blommor till mamma. Städade bilarna. Pappa och jag bjöd mamma på middag inne i kalix. Såg 4 avsnitt av gossip girl... drama, drama, drama. Somnade tidigt som attans typ 9-10 nångång!?!

Nu har jag just käkat frukost. Ska cykla in till staden och möta upp min bästa vän och kompis Kristina och köpa hennes student present. En cäämera! :)  Men först... kläder 



KUL!

Åhh måste bara få säga detta även om det inte är helt säkert ännu.

Har fått mitt schema på jobet så jag vet att jag är ledig 6-8 juni fre, lör, sön alltså. Så då pratar jag just nu med min kära brylling Johääänna in el stockholmo om att åka ner till henne den helgen. Dessutom har jag ringt min kusin Emelie i götet och frågat om hon oxå har lust att komma... det hade hon. 

  Fatta kul med en tjej helg i stockholm alltså. 
Har inte vart i där så mycket som jag velat, har alltid åkt till götet. Så nu äntligen ska jag dit och kolla in staden ordentligt.

Inget är som sagt klart ännu... men tänk vad kul! 



Dagens i-lands problem!

Min hem dator är en mac och min jobb dator är en pc. Vi har alltid haft mac hemma men jag är ändå helt ok på pc eftersom att man på datakunskapen i skolan användersig av pc + att alla jag känner (utom jennie och familjen då såklart) har pc. Nu till mitt lilla, lilla, lilla problem...

När man ska trycka @ på min dator trycker man på ett sätt, och när man ska göra det på en pc trycker man på ett annat. Det är verkligen ett jätte litet problem men det blir ALLTID att jag trycker fel och så piper datorn till och det stör mig. På jobbet trycker jag så klart som jag egentligen ska trycka hemma och tvärtom.

Man kan väl säga att jag har det bra om det är nått av mina största problem :P 

slö

Idag känner jag mig slö. Blev inte att jag cyklade imorse, eller jag cyklade men inte så långt. Hade så säjtan ont i baken från gårdagens cykling att jag inte hade stått ut hela vägen till kalix. :P Jag får ta det nästa vecka istället.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med ett glas äppeljuice och se på lite gossip girl!! 





Sol

Åhh vad jag har längtat efter solen och nu är den äntligen här. Gött. Nu stannar den hela sommaren ut och det kommer vara 30 grader varje dag från och med idag.  I wish! Men det är så det känns varje gång solen kikar fram.

Ska cykla till jobbet idag igen så då är det extra härligt med lite sol. ;) Ska bara klä mig sen drar jag.

Hejpa

Bilder

Här är lite bilder från vernissagen. Sorry om det tog tid men bilderna har inte velat ladda upp sig förrens idag :/


Här är tjejerna som ställer ut och deras lärare.

Kristinas bästa enligt mig!

Mingel.

Kristina och Jonas <3

Ser ni vem det är?

Jag idag..


Så här känner jag mig idag då jag har cyklat till och från jobbet. Är lite mer än 2 mil sammanlagt :) Men när vädret är så bra som det vart idag är det ju inga problem alls. Hoppas det blir många sånna här härliga dagar i sommar så att jag kan cykla ofta. 
Det enda som är dåligt med cyklingen är att jag tycker det är så SJUKT tråkigt.. men jag får ju motion och det utan att behöva bli särskilt trött. Great!



Vernissage

Nu ska jag snart på vernissage som estetprogrammet ska ha. Det är tavlor, skulpturer och annat som de har gjort under sina år på Furuhed. Har vart o tjuvkikat lite tidigare idag och måste säga att dom är verkligen duktiga! Skulle gärna kunna måla som dem. Men jag tror inte jag har nog med ideer och fantasi, eller vad man nu ska kalla det, för att kunna skapa.

Den börjar kl 19.00 så kom gärna dit o kolla.

Ska gå o klä mig nu.. Bilder sen ikv.

hejpa

Till Sara!

Sara this one is for you, only you! ;)





Ge mig

Ge mig detta armband från pilgrim någon!

Designa ditt eget här!


#!?%(#/=)€&(!!!!

Nu får det vara nog med allt regn. Jag blir ju deprimerad ffs! Jag sitter o kollar på regnet  nu o ser att det t.o.m. är lite snöblandat.. suck! Vart tog solen och det jätte varma vädret vägen?! 

Som min bästa vän o kompis Kristina sa för några dagar sen.. 'Jag kommer fan få gå på balen i uggs'
Hemska tanke, nej ge oss solen tillbaka NU!


Tisdag

Idag kör jag på mina stora glasögon. Ska skaffa linser och skrota mina glasögon som knappt syns och ha kvar dessa för lata dagar.


nice

Kolla här vad jag fick i min brevlåda igår.. Så nice. En bok med bilder från min student!




Köttfärs

Nu har jag och L just käkat middag. Vi blev själva idag när mamma och pappa blev lite längre i luleå än väntat. Det blev köttfärssås och spagetti, väldigt gott.

 Har satt mig i bostadskö I luleå och i kalix idag så får vi se om jag kan få mig en lägenhet fram mot hösten. Skulle vara great om man kunde få bo själv igen. Man slipper en massa krångel när man bor sj, iofs så måste man ju göra ALLT själv men man kan välja när, var o hur. Sen är det väldigt skönt när man kan kan vara själv när man vill också, bara att inte bjuda in nån så har man tid för sig själv.. Gött är vad jag har att säga om det!

Kom inte upp bilder på hunden igår, alla blev kassa. Så jag fick ta nya, den kunde ju typ inte stå stilla så det blev många suddiga. Men här e de bästa:


Heter Aila och är typ världens sötaste och mest väluppfostrade valp. Bara 3 månader och beter sig som en vältränad vuxen hund. Men då har hon en duktig ägare också.

Nu ska jag läsa på lite om våra hotelpaket medans L är på träning...

Hejpa

söndag

Idag har jag vart hundvakt hela dagen, mycket kul får jag säga. Blir lite sugen på att skaffa sig en rackare själv. Kommer en liten bild på voffsingen senare ikv.

Nu har jag just färgat slingor på min bästa vän och kompis Kristina. Blev bra SOOOOOM vanligt :p 

Här kommer en underbart snygg bild på oss två. Båda lite så där härligt helg mysiga och båda med nytvättat o stylat hår.

Enjoy!


Lördag

Vaknade lite förvånad i morse av att L höll på att lämna rummet helt påklädd, utan att väcka mig. Annars vaknar jag alltid först, eller så vaknar jag av hans klocka. Hade glömt att han skulle och döma fotboll idag och hade räknat med att få ligga o dra sig i sängen hela morgonen. Men icket! Åkte med honom till kalix där pappa hämtade mig.

Känns som att dagen idag har vart effektiv. Har städat mina rum och hjälpt päronen att reffsa ute i trädgården. Fick så klart en blåsa, AJ! Nu ska jag ta tag i mitt sminkrum som skulle behöva lite städning.

Vill också passa på att säga till min stackars bästa vän och kompis Kristina som är sjuk fortfarande.. Krya på dig! :)


Hejpa

Gott.

Det var jätte intressant med säljteknik  eller kundservice som Erik kallade det. :) När vi gått igenom nästan allt om hur man ska bemöta en kund på bästa möjliga sätt och berättat allt om vad man absolut INTE får säga/göra, vad hände då tror ni... Jo han lyckades ju så klart att klanta sig o göra minst hälften av grejerna man inte får göra inom loppet av 1 min! Hahaha vi skratta så vi dog.

Nu sitter jag hos L och vi har just käkat en super god middag. Grillad karrékotlett och klüftpotatis. Jag hade gjort marinaden o den var så klart toppen. Nu ska vi sitta o smälta maten ett tag sen ska vi se nån film tror jag. 'Tror' är förresten ett ord som vi helst inte ska använda på jobbet. Måste låta säkra på sin sak. :)

Ett litet meddelande till Kristina också  om du läser..  Är du på att fara och simma imorrn? Släng iväg ett mess i så fall ;)

Hejpa

Tråkigt..

Idag har vi våran sista dag här på utbildningen. Känns lite tråkigt faktiskt. Nu har vi just kommit tillbaka från lunchen på kina! (Jag tog biff med lök som vanligt)
Sara har åkt hem och ska inte komma mer idag, Det är typ det tråkigaste av allt. Utbildningssalen känns så tom utan henne. Men några klipp på Benjamin ska nog få mig på bättre humör.

Nu ska vi ha säljteknik med Erik. Kommer nog bli intressant.

hejpa

Äntligen!!

Idag sa Per de 3 små orden till mig som jag har gått och väntat på. 
  I love you!! 
Min kärlek är besvarad, hurra hurra. Haha :D O jag har ett vittne, Sara var med och hörde allt. ;)
Per får FEM av FEM toasts idag.. Super söt!

Dagen idag har annars vart mycket lugn, inga större problem. Det känns att jag har blivit lite säkrare för jag kan mer själv nu måste inte fråga om hjälp så ofta. Nästa vecka på måndag börjar allvaret. Då är utbildningen slut och vi är 'riktiga' försäljare. Ska bli kul men samtidigt är jag lite nervös.

Nu är L på väg hit tror jag. Vi ska fixa lite med hans cv och spela nå spel för att se vem av oss som är den bästa ;) Den som vinner av oss är den bästa forever and ever! Hoppas det blir jag, men han är ju så allmänbildad så det är svårt att veta.

Kanske ska gå o tjuvläsa lite svar innan han kommer?!




För 5 ...

För 5 år sedan...
... hade jag just fyllt 15, jag konfirmerades och åkte till göteborg på sommarn med Magdalena och Anna. Den roligaste sommarn i mitt liv skulle jag tro! Jag Anna, Magdalena och Kristina bodde typ hos varandra. Började 9:an på hösten.

För 3 år sedan...
...  Hade gått en termin på gymnasiet och just funnit mig till rätta i göteborg. Det var som att mitt liv gick i 180km/h och jag tyckte att allt var kul hela tiden.

För 1 år sedan...
...  satt jag och räknade ner till studenten. Bara typ 17 dagar kvar. Jag hade oxå hade jag just bestämt mig för att flytta hem till kalix igen.

För 3 månader sedan...
... satt jag i t-shirt och solade i göteborg samt träffade alla gamla klasskompisar. Det var jätte mysigt. Jag längtar tillbaka!

Igår...
... var jag på jobbet först. På kvällen grillade jag och L och jag tog mig en cykeltur när L var på träning.

Imorgon...
... Jobb  och resten oplanerat än så länge.

Om ett år...
... bor själv i en lägenhet nånstans, kanske med en USA resa inplanerat inom kort.

Sova

Jag ÄLSKAR att basta, jag gör det dock inte så ofta. Man måste ju planera så långt i förväg för att bastun ska hinna bli varm. Jag är mer så att jag vill göra saker när jag kommer på dem, inte sitta o vänta. O bastun måste man ju verkligen vänta på. Så tyvärr blir det som sagt inte allt för ofta. 
 Men idag blev det av.. Åhh det är så skönt att sitta och bara slappna av i värmen o sen kyla sig snabbt med kallt vatten så man blir hur pigg o fräsch som helst. Sen ansiktsmasken som gör att min hud blev som en persika (om inte lenare).

Nu ska jag gå och lägga mig fast klockan bara e halv elva! Så skönt och en perfekt avslutning på min lilla 'mini spa' kväll :P 

En liten tanke till min bästa vän och kompis Kristina som är förkyld. Krya på dig o lycka till på provet. <3

Gnatt alla!

Måndag

För att citera en gammal klasskompis från högstadiet 'jävla måndag!'. Varför ska alltid måndagar vara så jobbiga? Jag är alltid sjukt o peppad denna dag, även om jag på söndag kvällen är jäte sugen på att jobba. Får väl köpa upp ett lager med red bull att ha just för dessa dagar. Eller var säger du Emelie? ;)
Jag tänkte liva upp mig själv lite så jag har handlat lite grejer så jag kan ha ett litet hemma spa ikv. Mysigt. Har slagit igång bastun också så att jag kan sätta mig där lite och slappa.
Allt en tjej behöver lite masker o nått snyggt nagellack.
Blir inte bättre än så :P
Ska försöka sätta mig med bloggen och få den lite snyggare, om jag orkar. Lovar inget nu.
Hejpa

Seriöst!

Sitter och ser 'Sanningens ögonblick' o killen får frågan brukar du plocka dina ögonbryn? Seriöst ofta det ens tar emot lite att svara ja på den frågan. Vissa frågor är bara för dåliga. Jag fattar inte att jag sitter o ser det! Jag borde skaffa mig ett liv, men det är ju oftast så att jag ser det jag inte gillar, bara för att jag gillar att bli upprörd över det :P En slags hatkärlek.
Nå nu ska jag ner och göra mig iordning för sängen.
Hejpa

Bakningen.

Mmmm så gott med hembakat bröd, spec mjukkaka. Inte det nyttigaste kanske men ibland får man strunta i sånt och äta ändå. :)

Lite bilder från bakverkstaden.


Steg ett: Knåndning och kavling.


Steg 2: gräddning och kylning.


Steg 3: Klar!

Grillningen

Här är lite bilder från gårdagens grillning. Mycket trevlig kväll måste jag säga. Maten var jätte god och stämningen var på topp. Det enda man egentligen kan klaga på var att just när vi skulle sätta oss och äta blev det as kallt. Mer bilder finns på L:s pixbox

Idag har dagen bestått av att baka mjukkaka med L och hans pappa och mycket sovande. Blir lätt så dagen efter dagen före ;D Bilder på det kommer upp senare ikv.

Nu ska jag sätta mig och skicka alla bilder till de andra.



Grabbarna grus.

Jag,Linnea o boysen i bakgrunden


Perfekt

Imorse såg det lite mulet ut när vi vaknade så jag vart orolig att det skulle hålla i sig hela dagen. Men under dagen har det spruckit upp och blivit riktigt härligt ute.. Perfekt grillväder. Nu är vi iordning gjorda o presenten är klar och humöret är på topp, så nu är det bara att vänta tills klockan är halv. :)
Hoppas ni får en härlig pingst ni med.
Bilder kommer upp imorgon.
Hejpa

Sova

Nu har vi sett Indiana Jones. Vilket mästerverk.. kanske inte men funkar fint som underhållning. :P Nu är jag hur trött som helst så jag ska lägga mig o lyssna på min iPod ett tag.

Imon står simning på schemat. O vet ni vem jag får träffa då, fast det är helg. PER min nya favvo! Han jobbar ju på badhuset. Jippi.

Men nu Sova!

Gnatt



Fredag

Idag har det inte hänt nått särskilt på jobbet mer än att Per hade klippt sig och att Johanna var sjuk.
Om du läser detta, Krya på dig! :)
Efter jobbet gick jag och L och köpte kött till imorgon då vi ska på grillkväll till Linnea och Erik. Ska ta och marinera det nu så att det smakar gott imon. Sen ska jag duscha och åka till L och mysa.

orka!

Min dator hänger sig hela tiden, o snart har jag lust att göra det samma. Idag har jag känt mig sjukt opepp o mest trött, så kommer man hem till det här. Åhh! Vet att det är lite 'dagens i-lands problem' över det, men va fasen det är ju sjukt jobbigt.
Ljuspunkten idag var när jag o Per satt o 'fejk' ringde samtal till varandra. Mitt i allt byter han dialekt till typ värmländska och blir skit seriös 'kund'. Tog allt jag sa på allvar och svarade därefter. Inte ens jag kan spela så bra. Vi skratta så vi grät hela gänget. Han som alltid annars är så lugn och inte håller på o fjantar nånsin. Idag var helt klart Pers dag, dagen då per visade sitt rätta (lite grövre) jag. Löööve him!
Bubblare till ljuspunkt idag var när vi käka i kalix och vi träffade Linus på Valhall. Blir alltid glad att se honom (nästan iaf). :P
Theme song today är: I want to break free - Queen
Nu ska jag ner och fixa mig nå mat.
Hejpa

onsdag

Idag har jag tagit mitt första helt egna samtal. Gick toppen bra... Så klart! :P Har redan haft 2 engelsktalande kunder, det är skit bra för då får man ju öva lite.

Ska på systemet efter jobbet och handla lite till helgen ;) Sen ska jag och Kristina åka och simma. Tror jag, hon kände sig lite krasslig så vi får se hur det blir.

Yee

Idag har vi tagit vårs första samtal. Jag och emelie har suttit tillsammans, hade ju vart pinsamt att sitta med en ordinarie säljare. Bättre att vi satt o hjälpte varanadra istället. Bara trevliga och tålmodiga kunder som stog ut med att vi  hade dom på 'hold' mycket när vi var tvugna att fråga Sara om saker. Vi lyckades göra 2 bokningar och sen var det mycket att svara på frågor o så. Gick över förväntan faktiskt, inte så krångligt som jag trott.
Jag var sjukt nervös eftersom jag var den som skulle prata med kunden och Emelie skulle skriva. Hon var inte lika nervös för hon har ju gjort detta innan några gånger. Men som sagt gick bra, nu återstår bara att se om det går lika bra imorgon.

Bion igår var bra, vi såg filmen 21. Tyckte att detn var helt ok. Slutet hade kunnat vara bättre, men det var inget som förstörde iaf. Var nästan inget folk men ändå mer än jag trodde det skulle vara, 18 personer med mig och L inräknade :P


Nu är lunchen slut, dags att jobba lite.

Hejpa


Lunch

Nu har vi lunch o jag o per sitter här o filosoferar. Han är bäst.!!!! Svarar på allt i samma ton låter utråkad hela tiden. Det är bara när han läser på sina simsällskaps sidor som han går upp i falset av upphetsning. ;D

Har ont i huvvet som bara den, tror att det kan bero på regnet som vart idag. Tog en tablett nyss så det släpper väl snart.

Nu ska jag spela lite innan Sara 'The man' kommer tillbaka

Hejpa

Lugg

Igår kväll klippte jag lugg.. bilder kommer senare idag.
Idag regnar det och det känns helt fel nu när det vart så fint väder de senaste dagarna. Det är dagar som denna man märker att vädret har stor betydelse för mitt humör. Hade knappt ork att gå upp i morse. Men å andrasidan är det ju skönt att det inte är värsta fina vädret när man ska jobba hela dagen, kan bli sol sen framåt 4 tiden.

Nu börjar godzilla sara låta, det brukar betyda att det e dagt att jobba.

Hejpa

Hurtbulle

Glömde säga att jag igår cyklade nästan 3 mil. Inte illa. Känner mig duktig, och kommer verkligen känna mig duktig om jag lyckas hålla mitt löfta till mig själv att cykla till jobbet så mkt som möjligt i sommar. Det tog ungefär 25 min till jobbet i lugnt tempo (ca en mil) vill ju inte komma fram svettig.
Sen fortsatte jag till fredric och såg en film, 'Nyckeln till frihet'. Lööv it, den e så smart och bra.  Efter det bar det av hemmåt igen.
Enda nackdelen med gårdagens cykeltur är att jag idag har så j*vla ont när jag sitter. Haha går typ inte, så det blir inget cykla imon inte. Men på tis kanske. :)
Nu sanningens ögonblick, vårat nya favvo program på jobbet :P
Hejrå!

Kväll

Sorry om jag inte uppdaterat idag, men det blir så ibland.
Jag ska sno ett citat av min bästa vän och kompis Kristina: 'Jag tror jag är världens bästa flickvän'. Det är nämligen så att inatt ca kl 01.30 när jag låg så sött o sova ringde Linus och ville att jag skulle hämta honom i kalix. Jag blev aningens irriterad eftersom det inte kommit nån förvarning som det brukar, men snäll som jag är klev jag upp och åkte o hämtade honom. Utan att gnälla t.o.m. Tur för honom att han är just han, för jag tror inte jag hade gjort det om det vart nån annan än L som ringde. Imon ska vi på bio som L lovat att betala som tack för hämtningen. Sweet!
Dagen idag har till största delen spenderats ute. Har gått loss med högtryckstvätten på hela gården typ. Jätte kul ju, för man ser resultat direkt och så blir det ju så fint också. Erbjöd en nyvaken L  att pröva om han ville men han sa nej. Trodde inte att killar kunde motstå en högtryckstvätt, men ack så fel jag hade. :P
Nu ska jag sätta mig och läsa igenom alla anteckningar från veckan som gått så att jag kan allt imon :p Gillar inte att inte vara förbered, jag vill alltid veta ALLT så långt innan det händer som möjligt. Det vet L om någon ;)
Hejpa

Lördag

Ännu en helt underbar dag. Har hunnit med massor.

Vaknade imorse och höll på att kvävas. L:s rum har förnstret mot solsidan av huset så det blir sjukt kvavt i hans rum på sommarn. Vi fick besök av deras 5 årige granne, som jag förövrigt är kär i nu. Han var som han sa det själv både stark, snabb och smart, kan det bli bättre?  Inget fel på hans självförtroende inte :)
Vi tog fram lite utemöbler och tvättade dom ( har gjort det här hemma hos oss också nu ) sen gick vi en kort promenad o fikade. Och nyss har jag stått och fixat med min cykel. Ska cykla in till kalix idag för att se hur lång tid det tar, har ju tänkt cykla till jobbet några gånger i sommar.
Ska sola lite innan jag åker.
hejpa

Gnatt

Nu sitter jag hos L. Vi har just sett  en Indiana Jones film på tv, har inte sett någon av dem tidigare. Man får ju nästan skämmas, det är ju en klassiker. Men nu är en avklarad iaf, skulle gå en till nästa fredag så om jag inte har annat för mig då kanske man ser den.

Nu ska vi lägga oss här o se en till film, vet ej vilken, men det spelar ingen roll. Bara man inte ser själv så kan jag se typ vad som helst.

Peace out!

Lugg?

I förrgår var jag skit nära på att klippa lugg men jag är för feg. Har just sparat ut den så att jag får den bakom örat.
Sen skulle jag vilja färga håret lite mörkare också, men det får vänta tills efter sommarn eftersom håret ändå bleks på sommarn. Skulle även behöva klippa mig. Ska beställa tid hos frisören när jag får pengar nästa gång :)
Jag idag.
Jag idag.
Jag i lugg sommaren -06
Sommaren -06.
mörkt hår
Våren -06
Vilken är bäst?

Sommar

Jag börjar verkligen längta till sommaren när det är så här bra väder som det vart de senaste dagarna. Jag fick inte alls ut vad jag ville av den förra sommaren. Det var som att den aldrig kom riktigt. Det var bara varmt en vecka och då stog jag o stycka i ett kallt kylrum och fick urinvägsinfektion. Inte så kul.
Men jag känner på mig att denna sommaren kommer bli toppen ;)
Här är en bild från midsommarafton -07. Vi var i L:s stuga och vid 2 tiden på natten bestämde han sig för att ta båten och kolla ett nät om det fanns nån fisk.
sommar

4 toasts!

Den här dagen som är idag får 4 toasts... Kanon kul! Den här dagen har verkligen räddat sig själv :)
Vi har lunchat tillsammans idag på kinarestaurangen här i kalix och haft det så himla kul. Vi fick värsta skratt attacken där hela gänget så vi fick ju skämmas lite, satt mitt i rummet så alla typ kolla.

Nu sitter vi o ska till att jobba lite igen. Känner mig mkt mer peppad nu än tidigare faktiskt. Får se sen mot slutet av dagen om jag känner samma :P 

Hejpa


åhh

Allt laggar !!!!
Åhh jag blir trött och chokladen är slut också. Det blir bara värre o värre. Men sen på lunchen kommer det bli bättre hoppas jag .

Jobb

Alltså jag är så sjukt trött idag så det är inte sant. Vi var ju lediga igår, men var tvungna att jobba idag igen :/ Känns så segt. Som tur är så är det ju bara en dag sen är det helg igen.

Nu ska jag dricka lite choklad och lära mig lite :P

Hejpa


Sol!

Åhh vilken härlig dag det vart idag! Har vart 16.5 grader ute, men på verandan där det är helt vindstilla och där solen ligger på var det säkert 20-23 grader. Linus och jag har legat där i solen hela morgonen och förmiddan o solat o myst. Jätte skönt. 

Sen har vi vart hos pappas farbror Gunnar och hämtat en soffa som jag fått av honom.  Är i gammal stil och skit snygg tycker jag. L var inte överförtjust i hur den såg ut men smaken är ju som baken.

soffa
Passar inte i rummet där den står nu, men förhoppningsvis ska jag inte bo hemma så mkt längre till så då kan man ju hitta ett bättre rum till den :)

Nu ska vi sy in L:s byxor som är lite vida nertill.

Hejpa

Ps. Sara om du läser detta kom ihåg att boka bord till imon :D

RSS 2.0