Gnatt

Nu är jag sjukt trött och redo för sängen. Imorgon ska jag vara utklädd till påskkärring på jobbet. Jag ska inte banga! Dom andra får tycka vad dom vill ;)

God natt!


New shit

Nu är dom här, mina nya byxor. Längtar till jag får testa dom imorgon efter jobbet. Jobbar bara till 1, så jag har hela dagen kvar efter det känns det som. Då ska jag försöka mig på en premiärrunda utomhus. Hoppas det är bra väder bara och inte för kallt.


Vaniljbullar

Medans jag sminkat mig hit och dit har jag även hunnit med att baka. Blev vaniljbullar igen och denna gången blev dom bra. Thank god! Nu ska dom frysas in till mitt kalas nästa vecka då dom tinas och doppas i socker.

Smarrigt värre!


Grön

Tvättade bort påsksminket och testade att göra en sminkning i grönt med gittereyliner. Lite svart kajal eller eyeliner vid fransarna hade inte vart fel men annars ok.

 




Istappar

Igår och idag har det vart rätt varmt här. Det syns på grannarnas balkonger som är helt täckta av stora istappar. Tycker inte att man får en rättvis uppfattning om hur stora de är på dessa bilder. De är större när man ser dem live. Men här ser ni iaf att de är många :)

 

Inte världens viktigaste inlägg men det skiter la jag i. Haha!

 



Påskkärring

Jag slängde idag ut ett förslag på jobbet om att alla kan sminka sig som påskkärringar på torsdag. Alla skrattade och sa att det bara var jag som behöver klä ut mig då dom redan är 'kärringar'. Sen var det färdigpratat om det :P

 

Men jag tycker ändå att detta är en mycket kul idée. Fatta typ alla barn som kommer in den dagen och så sitter det en påskkärring i reseptionen och när dom kommer in på rummen är 'tanterna' där med utklädda. Jag hade då ÄLSKAT om det vart så när jag var barn.

 

Ska fråga om inte jag kan få sitta i reseptionen på torsdag.  ;) Då ska ni få se en påskkärring som heter duga.

 


GAAAAAH!

Åhhh just nu har jag en känsla i min kropp som jag inte upplevt tidigare. Idag är det måndag vilket innebär boxning kl 18 för min del. kl 18.05 när vi alla suttit och väntat på instruktören ett tag går vi och frågar vart han är. Ingen vet, dom ringer hem till honom och får svaret: USA.

Ingen fara tänker jag, jag går och springer på bandet istället. Går och lämnar mina kläder i ett skåp och när jag kommer in i gymmet så har alla i gruppen blivit erbjudna att gymma och 3 tjejer som 'måste' springa bredvid varandra har lagt beslag på löpbanden.

Jag börjar nu känna en viss irritation och tänker att jag kör på Crosstrainern tills de värmt upp klart. Efter ca 10 min kliver en av tjejerna av och rengör sin maskin. Jag gör det samma. Men när jag rengjort min maskin och börjar gå mot banden kilar en gubbe snabbt dit och ser hela tiden på mig. HÄR slår det typ slint i min skalle. Jag visar så klart inget utåt, men blir heeeeelt galen. Jag kände hur jag ville slita skallen av tjejerna och gubben sen var det nära att jag började gråta också. Helt sjukt! Jag var tvungen att gå därifrån fortare än fortast innan det hände nått hemskt ;)

Nu förstår jag min storebror som blir sur och aggressiv när hans träningar blir inställda. Jag antar att det är för att jag har laddat för ett hårt boxningspass och sen för 1 mil på löpbandet och bara fick 10 min på en crosstrainer. Inte direkt så att jag tömt mig på adrenalin. Det känns som att det 'rusar' i blodet, nästan kittlas och skallen är helt koko. Hade det inte vart så halt ute hade jag kunnat testa att springa ute för det är ganska varmt. Men jag vill inte halka och skada mig nu när det är så nära kvar till gbg-varvet.

PUH! behövde skriva av mig. Ska iaf och simma sen så lite adrenalin får jag nog gjort av med.

Påskpynt

Denna höna med sina kycklingar är det enda påskpyntet jag äger och har. And I intend to keep it that way!

 

Har haft den så länge jag kan minnas. Älskade den när jag var liten och nu har jag mycket svårt att skiljas från den trots att den är ful som stryk. Så det får stanna kvar. Kanske hittar jag nån dag nått snyggt att ersätta den med... kanske inte.

 

Har även en gul blomma men räknar inte riktigt den som 'pynt'. Det går ju att köpa gula blommor året om. + att den kan dö, det kan inte min höna.


Boooring

Nu har vi just käkat klart här. Blev mycket gott och jag är proppmätt! Alla de andra sitter där nere och kollar sport just nu. De som känner mig vet att det inte är ett av mina större intressen, så därför har jag valt att sätta mig vid datorn :P Åker nog hem på ett litet tag.

Nu facebook ;)


På väg till nyborg nu. Ska laga ma

0-2781a14e1c934b9697fa31ba71f2f598.png

Kolla varifrån!

På väg till nyborg nu. Ska laga mat hos ma o pa :)


Grön/blå

Idag kör jag en sminkning som går i grönt och blått.


David guetta

Jag vet att man aldrig lyssnar på låtarna som folk lägger upp så här på bloggen. Men snälla, snälla lyssna på denna. Åhh den är så bra! Ni kommer ångra er om ni inte gör det. Kan inte bli mer rätt på en partykväll. Inte för svår text att sjunga med i och framförallt MYCKET dansvänlig. (Funkar även fint att springa till)


Löööördag

Har just nu på hög musik och håller på att göra mig i ordning. Ska till Samuel i sangis för att käka en god middag och sen se på Millenium serien på tv. Kommer nog bli supermys!

Dagen idag har spenderats i sällskap med Linnea och Samuel. Det började med att vi drog till sangis för att hämta in Samuel till kalix. Sen kring lunch åkte vi ut till Linneas föräldrars stuga för våfflor och annat gott. Och nu alltså middag i sangis. Ibland har man det bara för bra.

Skjorta stulen av Limpa

Sminket går i brunt och guld.

Bada

Just nu häller jag upp ettt bad. Det får tummen upp av mig.



Ville gärna också visa er hur stark jag ärnär jag sprungit över en mil. Men det ser mest ut som att jag bara har armen i luften i nån slags 'sprattel-gubbe' vinkning. Sen är det ju fredag idag så jag passade även på att slänga iväg en liten puss på bilden. Den är till alla som vill ha den :) 

Nu bad och lyxfällan på nätet.

Rubrik?!..

Nu ska jag dra till gymmet för att springa några km. Efter det blir det lite matte och sist men inte minst fredagsmys. Linus är och spelar fotboll så jag funderar på att kanske bjuda över någon. Fr se hur det blir med den planen :)

Medans jag är och springer få ni gärna rösta i en liten tävling där jag är med. Måste säga att jag blev förvånad när jag såg att Johanna var modellen i denna tävlingen. Hon är ju snygg som få så det är kanske inte så konstigt att dom använder henne mycket. Kul iaf med ett ansikte man känner igen.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Friday

Har spenderat hela förmiddagen med att räkna matte. Brukar göra det på fredagar, då har jag deigt halva dagen från jobbet för att kunna gå och få hjälp av läraren på komvux och för att få göra proven. Rullar på rätt bra nu. Har kommit längre än jag gjorde förra gången jag läste matten. Och även om det kanske tar fast ibland så känns det fortfarande kul. Så det är inte så svårt att hålla motivationen uppe.

Nu ska jag som sagt tillbaka för att jobba resten av dagen. Kommer nog gå fort, brukar göra det efter lunchen. Ikväll blir det gymmet. Har haft sån träningsvärk i benen hela veckan så jag har inte orkat gå dit. Men idag känner jag mig sjuuuukt taggad. :)

Hörs sen!

Around the world

Igår när vi varit hos mina föräldrar passade jag på att åka jorden runt när vi skulle hem.

I amazonas


I paris


Tog även en liten avstickare till månen.

Nya grejer

Hade lite ont i skallen tidigare. Linus fick baka klart brödet så att jag kunde lägga mig en stund.

Nu har jag vart vaken ett tag och hunnit med att deklarera på nätet och beställa hem lite nödvändigheter från nätet. Fortfarande 'öm' i skallen och kan inte göra några häftiga rörelser. Ska försöka mig på att räkna lite matte så får jag något nyttigt gjort idag iaf.


Detta finns snart i min garderob.
1. Löparbyxor (herrmodell för dammodell har inte så man kan knyta)
2. Jeansshorts
3. Fina korallfärgade shorts. Snygga till bruna ben och ett linne.

Löööve

Vill bara säga att det finns få människor som får mig att må som bra min Linus!


Puh

Håller på att spola upp ett bad nu. Kom just hem från gymmet. Körde först en timmes boxning, förövrigt det hårdaste passet vi kört typ. Instruktören stog och höll emot mig på , sjuuukt jobbigt! Och sen avverkade jag 30 min på löparbandet. Så nu är jag lagom mör i kroppen och framförallt benen. Men ack så kul jag haft. Jag älskar att köra ut mig totalt. Kanske inte just medans jag gör det, men efteråt är det en sån jäkla nice känsla i kroppen.

Men en sak jag inte fattar är så mycket som jag tränar, tycker man att det borde synas på kroppen eller vikten. Men icket det. Och då har jag heller knappt ätit socker sen nyår och inte mer av nått annat jämfört med förut. Nå jag bara jag mår bra så spelar det väl mindre roll. Och det gör jag. Livet är en fest som jag brukar säga ;)

Efter badet blir det soffläge med en bra film och kanske nån go macka. Måste säga att jag de senaste 4 dagarna slarvat och ätit lite socker varje dag. Är nu i valet och kvalet om jag ska börja äta det på 'heltid' igen eller om jag ska piska mig rejält och go cold turkey ännu en gång. Saknar som att kunna ta en fika då och då eller bara att ta en halv sockerbit i téet på morgonen. Men samtidigt vet jag att jag inte saknar det när jag väl vart utan sockret i 3 veckor. Tål att tänkas på.

Långt inlägg om massa ointressant men så blir det ibland. Nedan bjuder jag på en gammal bild från då jag bodde i Götalaborg och var blond, brun och gla!


Gänget

Här kommer en bild på hela gänget som var med i lördags.


Lunch

Hemma på lunch. Ska gå tillbaka på 5 min. Nu när man ser hur laggen ser ut i dagsljus inser jag att jag måste ta ett städ ryck när jag kommer hem efter jobbet :P
Nå, nu drar jag.
Så här gjorde min lillebror när han skulle pussas när han var liten.
 Intressant va?! Hoppas ni antecknar!

En lördagskväll med Lovisa

Nyduschad och ofixad. Jummie!
(Denna pose återfinns lite längre ner, måste lära mig att variera mig lite)

Tjejerna kom hit och vi kollade på Män som hatar kvinnor' serien som börjat på SVT

Färdigsminkad och håret på plats

Jenny fick en vårfin sminkning i grönt och rosa!

Gammel tog denna oerhört vacker bild på mig när vi spelade Buzz

Lite häng i köket med Linnea

Moi

Dags för utgång. Sven hade en snygg hatt kvällen till ära :P

Jag och Jenny nångång under kvällen.

What to do

Linus har just dragit iväg till boden för att spela match, så nu sitter jag och funderar på vad man ska hitta på idag. Mest troligen får det bli en prommis för vädret idag är insane. Synd att vi inte hade skotreutflykten idag som vi först tänkte. För om man jämför vädret idag och igår så är det som natt och dag.

Så här bra har Linus det ganska ofta på helgerna. Jag vaknar så tidigt och för att hålla mig från att väcka honom brukar jag baka bröd eller fixa en riktig brakfrukost åt oss. Idag blev det äggröra med bacon och egengjord skogsbärskräm. Brödet är även detta hemmagjort men det är från tidigare.


Sen vill jag bara visa er ett litet 'trick' som jag kan. Haha.
Skela med bara ett öga i taget.

Nej jag har inte så mycket att göra för tillfället. Ni har rätt!

Girls, girls, girls

Nu spelar musiken högt och paljetttoppen har åkt på. Snart kommer tjejerna hit för en härlig tjejkväll:) 

Attans jag trodde jag laddat upp detta inlägg kl 18.00, men det var nått fel så nu kommer det in nu. Tjejerna har vart här i snart 4h och vi ska snart bege oss ut på stan för en kväll fylld av dans och goa vänner.

Skoterutflykt 200310

Idag vaknade vi tidigt för att bege oss till Påläng där det vankades skoterquest. Vädret var väl kanske inte det bästa men vi hade det mycket trevligt ändå. Här kommer lite random bilder från dagen.








Smile face

Så här glad är man när man sökt in till högskolan.


Detta ska jag fira med att räkna matte, baka och sen åka och simma.

Dikt till Sofie

En dikt jag skrev medans Sofie jobbade på en patient. När hon gör så kallade depurationer på dem kan jag inte assistera så då får jag sitta i 40 min och glo in i väggen. Men idag kände jag hur min poetiska ådra började pulsera. 'Jag ska skriva dikter' tänkte jag. Och sagt och gjort här är en av dem:

Sofie är alltid glad som en sol,
där hon sitter på sin sadelstol.

Ung som gammal, kort som lång,
Sofie är aldrig vrång.

Killarna i kalix får fnatt,
när hon skrider in smidig som en katt.

Hon är både smart, snäll och snygg,
med henne killarna vill vara stygg.

Snart hon ut i världen sig ger,
och vi henne aldrig mer ser.

Inte illa va?! Vavavavavava?!?!?!?!?!? Öjöjöj. jag är inte så dum jag som Sara alltid säger.
De andra dikterna är lite för barnförbjudna för att skrivas ner här ;)


Sen en fin bild på en blomma för att visa hur djup texten var!


Varberg

Sofie är på nå möte med chefen nu så jag får sitta själv på hennes rum och göra vad jag kan för att underhålla mig till lunchen om 10 min. Då blir det så klart ett blogginlägg för det tar ändå lite tid att skriva ett sånt :) Eftersom jag är på jobbet så har jag ingen bild så då slänger jag in en gammal på mitt favvoställe i hela världen... Varberg (Har inte rest så mycke som ni kanske förstår. Men hittills är varberg det bästa).

Se där, nu är det dags för lunch. Heipa.


Sagan om maten som lagade sig själv...

Det var en gång en flicka som skulle laga middag.

Men det behövde hon inte för den var magisk och lagade sig själv.

SLUT!



Haha okej riktigt så var det inte, men nästan. Behövde inte göra mycket med köttet alltså och gratängen gjorde Linus så det var inte långt ifrån att den lagade sig själv. :) Kan berätta hur jag gjorde köttet för er som är intresserade. Inspirationen fick jag av Sofie som hade detta till lunch på jobbet igår.

Du behöver:
Valfri köttstek, vi använde hjortbog.
1 gul lök
1-2 morötter
1 mörk öl
2 Vitlöksklyftor
2 lagerblad
½ dl oblandad svartvinbärssaft
1 buljong tärning
Soya
salt
peppar

1. Värm upp en gryta med lite smör i botten.

2. Hacka lök, vitlök och morötterna grovt och lägg i grytan.

3. Häll i ölen och låt koka upp.

4. Lägg i resten av kryddorna och buljongtärningen, häll i lite soja och saften. Öl får lätt en besk smak när man kokar den länge. Saften och saltet om ni undrar och tycker att det var konstigt att ha saft och så mycket salt (soya, buljong och salt) i grytan.

5. Sist lägger man i köttet och sänker värmen till 3- eller 2:an på spisen. Lägg över ett lock och låt puttra i ca 2h. Vänd steken några gånger under tiden. Jag vände kanske en gång i halvtimmen.

6. Kolla med termometer när steken är klar. Vi har en termometer där det står markerat när köttet är raw, medium och well done, men för er som måste gå efter graderna så brukar den vara klar när den är 75 grader i mitten.

7. Lägg åt sidan att vila under folie medans du gör en sås av skyn som blir över. Jag tog lite av ölskyn och hällde över i en stekpanna. 2-3 msk majsenaredning, lite grädde och ev soya. Koka upp under omrörning och sen är det klart.

Vårat kött blev supermört och gott. Hoppas det blir det för er också.

4 saker bara...

...i våran ugn står det en potatisgratäng. På våran spis står en gryta med en hjortstek i. Runt min hals hänger en ny halsduk som mamma stickat och i datarummet står mitt nya skrivbord. Då vet ni.








Avtryck

Nu har vi en liten lucka i vårat schema så ny ska vi göra nya avtryck. De första avtrycken som vi gjorde förra veckan vart inte nått att hänga i granen, så då får vi alltså försöka igen. Nu sitter jag med en sån där stor bettskena i munnen och ser ut som ett 'Pi ju si key åu' (pucko stavat på engelska, för er som inte förstår). Detta är andra på 10 min. Haha och några till lär det bli.

Försöker sjunga med i Agnes 'Need you now', går så där måste jag säga. Haha vad kul vi har det.

Nu åkte avtryck nr två ut och den vart inte bra så nu väntar jag på  3:an. Haha tur det är sofie som gör avtrycken. Annars hade jag nog vart fett less.

Nå nu ska jag ägna mig åt att vara en glad och duktig patient. ;)

Jobba, jobba, jåååoooba

Nu ska jag till jobbet som ni kanske gissat ;)


Tisdag

Kl 8.30-11.50 är det matte som gäller för mig. Ska till folketshus för att vara med på en lektion. Så idag börjar jag jobba efter lunchen. Gött med lite sovmorgon. Nu måste jag dra om jag ska hinna.
Heeeeejrå! 

Less

Nu har det tagit stopp på matte fronten. Sitter fast och Linus kollar fotboll så då får jag inte hjälp förrens på 20 min då matchen är klar, så nu ger jag upp för ikväll. Istället sitter jag nu och fjantar mig i webcamen. Ett tidsfördriv som ALLTID funkar :) Haha ingen kan då anklaga mig för att inte vara lättroad.


Jag och tvillingsyrran

En extra tand i mitten

Folk säger alltid att jag har stora läppar

Bara en tand i mitten


Okej nu slutar jag. Vill ju inte ni ska tro att jag är tokig. Hehe he he heeee... ehhh?!

Matte

Matte matte matte, det är vad jag underhåller mig med denna kvällen.. eller ja, just nu har jag en pytte paus för att göra mig några mackor och blogga ;)

Fick helt sjukt ont i ryggen idag på boxningen, tror det beror på våran skotertur igår. Så nu sitter jag här och plågas. Har försökt att stretcha ordentligt så att jag ska slippa ha ont på jobbet imorgon.

Nå nu får pausen vara över. Ska stänga av datorn så jag inte frestas att sätta mig här igen förrens jag är klar.


Tema spegling


Bilfönstret hemma


Backspegeln


Solskyddsspegeln


Solgasögonen


Kojan på berget


Bilfönstret hos Linus

En söndag i påläng

Dagen idag har spenderats i Påläng. Vi vart bjudna på middag till Limpas föräldrar kring kl 16-17, men bestämde oss för att åka dit redan efter frukost. Nedan följer ett litet bildspel från dagen.


På vägen mot 'Puling'


Väl framme bestämde vi oss för att ta en tur med skotern.


Då måste man ha hjälm och skoterskor (mina lånade var i storlek 44 haha)


Viktigt att tanka också så man inte får stopp mitt i skogen.


Medans skotern blir tankad kan man förslagsvis passa på att sola sig lite.


Sen bar det av ut i pålängs skogar och även skärgården.
Finns inte så många bilder från själva utflykten dock, jag var fullt upptagen med att klänga mig fast vid Limpa.


Men vi hittade en stuga på ett berg där vi faktiskt stannade så jag kunde ta en bild.


Utsikten var inte helt dum.


Efter ca 1h och 30min åkte vi hem igen.


Väl hemma bjöds det på Palt och chokladkaka. När vi alla sen hamnat i den oundvikliga paltkoman, satte vi oss framför tv:n och kollade på ett fiskeprogram.


Nu är vi hemma igen, och Linnea har just gått hem efter att ha kikat in en liten sväng. Så nu blir det sängen för några minuters läsning och sen SOVA!

God morgon

Försökte blogga igår när jag kom hem men datorn ville inte riktigt sammarbeta med mig. Var iaf på hockeyn Luleå-Timrå igår. Det var jättespännande, och väldigt nära för luleå flera gånger, så det var synd att de inte vann.

Efter matchen kilade vi hem till Lina för att se slutet på Melodifestivalen. Har bara hört en låt i år, och det är Olas som spelas på radion ibland, så jag har ingen aning om rätt låt vann eller inte. Men Annas låt var helt ok, inget som kommer kvala vidare till stora finalen sen, men ok.

Lite bilder får igår:


Dagen började med att jag fixade frukost som vi åt i sängen.


Sen fick jag med mig Sara på en härlig prommis på älven. Vi gick nästan 7 km.


Hittade en vante som vi hängde upp på en pinne ifall någon skulle leta efter den.


Hockey i Cooparena.

Är på hockey. Luleå-Timrå spännand

-a832aeb30a98f3d856a28a8a461d827.png

Kolla varifrån!

Är på hockey. Luleå-Timrå spännande värre kommer det bli. Stämningen är på topp här.


Goggles

Måste även slå ett slag för detta inlägget, som jag skrev för länge sen, där jag testar massa olika glasögon. Hahaha.

Mammas gamla godingar!


Haha

Vill bara visa denna bilden som jag hittade i mitt arkiv här i bloggen. Är man inte coolaste katten i stan så säg ;) Hahaha.


Blåbärskaka

När Linus var på gymmet passade jag på att baka denna fina blåbärskakan. Den var mycket god, spec med mjölk, har jag just fått veta. ;) Nyss klev jag upp ur badkaret och ska nu lägga mig i sängen och läsa min bok som är väldigt spännande för tillfället.

Imorgon ska vi och hämta mitt nya skrivbord i nyborg. När det väl kommit på plats här hemma ska jag ta och göra en rejäl rensning i datarummet (och alla andra rum för den delen). Det behövs kan jag lova.




Thai thai

Hahaha vad roligt vi hade idag. Man såg ju minst sagt ut som ett hollo när man hade skenorna i munnen. Vi övade oss på att ta tandavtryck. Efter endra avtrycket skrattade vi så vi grät, för det smakar äckligt, är obekvämt, man ser inte klok ut och man dreglar som en hungrig hund. Men det blev bra tillslut.

Jag har även fått polera tänderna på två personer idag. En av dem var Linus som vi tvingade in när vi fick ett återbud och en var en 'riktig' patient.

Nu hållar jag på att göra middag, blir thai gryta med kokosmjölk och lime. Alltid kul att variera sig lite. Sen när maten är klar ska jag räkna matte och kl 20.00 åker jag och Sara och simmar. En dag som alla andra alltså.

Och sist slänger jag in några gamla (never before seen) bilder eftersom jag vet att det är roligare med inlägg som har en bild eller två :P

Länge sen!

Jöö snygg färg på håret. Typ orange.

Balen

 


underkäken nu. Hahaha nu har vi sk

0-612a6d00210ce703bb5c3d3b54809180.png

Kolla varifrån!

 

underkäken nu. Hahaha nu har vi sköj här alltså :p

 


jag just nu. Sofie övar :)

0-7da96c8b707482f9e55e139221daa43c.png

Kolla varifrån!

 

jag just nu. Sofie övar :)

 


Kvällsmackor



När dom här är uppätna går jag och lägger mig.

Sleep tight!

Bloggstretch

Kör just nu en kombinerad bloggstretchning. Blev 40 minuter på bandet, 8,5 km, varav 1km i ganska brant uppförsbacke. Helt ok om ni frågar mig. Efter jag duschat ska jag hem till nyborg och behandla min kära far som har ryggskott. Sen blir det SOVA!!!


Jag blir alltid knallröd när jag tränar. Spelar ingen roll om det är lätt eller hård träning. Rödheten infinner sig alltid. :P

Mörk

Kanske jag skiter i att bli ljushårig till sommarn och kör på supermörkt igen istället?

 

 


Matteverkstad

Har fixat mig en lite hörna här hemma där jag kan sitta i ro och plugga matte. Idag har det gått väldigt bra att räkna, fattade på en gång vad jag räknade. Har även fått upp farten nu så det känns inte så segt längre. Eftersom det gått så bra idag ska jag nu belöna mig själv med att dra till gymmet och springa några km. Med mig har jag  Linnea.





Längtar till jag får mitt nya skrivbord så jag slipper detta racklet!

Gooooooo natt!



Nu hoppar jag till korgs. Imorgon blir det jobb och matte, matte, matte för hela slanten!

Lars?!?

Var till nyborg nu en sväng för att leta en bok hos mina päron. Dom hade den inte så jag åkte förbi till farmor och Kristina för att kolla om dom kanske hade boken jag letade efter. Det hade dom inte, men däremot min mössa som vart borta sen i januari. YEEEEES! Alltid lika gött när man får tillbaka nått man letat efter länge. Haha och för bara 2 dagar sen hittade mamma en vante i hennes lägenhet som jag haft borta sen början av februari.

Hahaha jag tappar bort saker lätt JA!

Nu när vi är inne på ämnet borttappade saker. Nån som sett min pojkvän Snygg-Lars? Han är mystiskt försvunnen sen flytten hit i augusti. Om någon sett min älskling, please tell me!


Bild tagen under tiden vi bodde tillsammans i göteborg :)

What's for dinner?!

Jo detta:


Skulle bli rårakor men Linus har lite bråttom så det fick bli en stor sak. Till detta såklart bacon.

Girls and boys

Har idag fått hem ett nytt paket från Buzzador. I det fanns varuprover på Doves nya duschcréme. Så nu är det bara att hojta till om ni vill testa den. Enda haken är att jag måste få veta vad ni tycker om den för att kunna rapportera vidare sen. Men det är väl inte det värsta?

Den luktar supergott och kändes skön mot huden (det lilla jag hunnit testa). Får se hur det verkar när man använt den ordentligt på nån vecka. Crémen är lite pärlemorfärgad så man får ett schysst 'glo' efter användning. Som sagt hör av er om ni vill testa.


Pulp fiction

Har vart på en välbehövlig kvällsprommis med Sara nyss. Det är sjukt hur lite frisk luft kan påverka hur man mår. Har känt mig hängig och trött hela dagen men efter ett djupt andetag ute var det som bortblåst. 

Nu har jag hällt upp ett bad och laddat datorn med Pulp fiction (redan läst cosmo). Då vet ni vad jag har för mig kommande timmen. Hej




Va fan!

Haha efter att ha sett denna videon kan jag inte sluta säga 'va fan'.


Ben, Cosmo och Jerry

Jag har som ni vet slutat med socker sen ca 2 månader tillbaka. Men idag ska jag faktiskt göra ett undantag för mina vänner Jerry och Ben :P  Som ni ser på bilden har jag en dag full av lugn, ro och slappande att se fram emot. Tänkte ta glassen tillsammans med en film nu och sen ta ett härligt bubbelbad med Cosmo.

Linus är i Kemi och spelar fotboll så jag har hela stället för mig själv. GÖTT!


Vinkväll i bilder

Deltagare:


The food:


Övrigt skoj:






Vinkväll

Är på vinkväll hos linnea nu. Allt smakar mycket bra, men jag antar att det blir så efter ett tag. ;) Nu kom Erra och Darsing just hit, blir nog hott på ett tag men innan dess lite mera vin.

Heipa!

Hockey och vinkväll

Ska alldeles strax ge mig ner på stan för att uträtta några ärenden innan jag kl 15 ska med Linnea och kolla på hockey. Det är nån företagscup och Samuel spelar så vi tänkte gå dit och visa vårat stöd :) Efter det blir det vinkväll med tjejerna. Mys, mys, mys!



Godnatt

Nu är Linus hemma så nu blir det film och fredagsmys med bullar och popcorn.


Katastrof

Har just bakat de sämsta vaniljbullarna i historien tror jag. Vart sååååå misslyckat. Hatar när det blir så, fast samtidigt vet man ju vad man ska göra annorlunda nästa gång. Blev lite för mycket mjöl så dom vart lite hårda. Men jag litar på att Linus kommer äta dom ändå, smaken är ju förhoppningsvis densamma. Nåja kan inte bli bra jämt.

Nu ska jag se lyxfällan på tv3 play och vänta på att Linus ska komma hem från jobbet.


Som dom skulle sett ut.

Luggen

Idag älskar jag min lugg. Har inte riktigt uppskattat den de senaste veckorna då jag för det mesta har den uppsatt med en klämma på jobbet. Bara på helgen jag kan ha den nere och då har den bytt bena så den vill inte ligga som en lugg ska. Men idag har den vart framme och med mig hela dagen, även på jobbet, and i löööve it!

Skulle ta en blid på den nu men tyckte inte jag fick till nån bra så det var att jag fjantade mig istället. Så här kommer massa dumma fånbilder.




Ny spegel

Maten vart jättegod, definitivt en ny favorit. Fick dock ingen bra bild på den men det skulle bli 3:e inlägget i rad med en bild på kycklinspett så det gör inget.

Nu har Samuel och Linnea just varit här och lämnat en spegel till våran hall. Nu måste vi bara få upp den på väggen så är hallen complete.


L har vart och klippt sig idag så jag vill passa på att lägga in en före och en efter bild. Det är inte alltid man kommer ihåg att ta sånna bilder, så det är kul när man väl gör det.


Frisören?!.. Självklart Elli.

Chicken

Vart inte att vi gjorde thaimaten igår då Linus jobbade och jag inte kände för att laga och käka maten själv. Så vi gör den nu istället. Måste säga att det luktar supergott här nu, massa härliga kryddor och vitt fluffigt ris. DET är var jag kallar fredagsmys!


Dessa ligger nu i grillen och

Matte

Har vart på första mattelektionen idag för att lägga upp ett schema med läraren. Känns bra för nu har jag koll på ungefär vilket tempo jag måste hålla. Sen hann jag även räkna klart första kapitlet så imorgon ska jag tillbaka och göra första provet. Det handlar om sannolikhet så det är inte alls svårt. Kommer gå fint.

Nu är jag hemma på lunchen och ska snart gå till jobbet. Håller på att förbereda middagen just nu, ska testa thailändskt ikväll. Kycklingspett med jordnötssås blir första rätten ur min nya bok. Hoppas det blir gott. Nå nu ska jag klä mig och gå.

Heipa


Kära vänner...

... mitt liv består just nu av följande saker:
Jobba, äta, träna, duscha, matte och sova.

Bloggen har därför på senaste tiden blivit lite lidande. Just nu prioriterar jag alltså mina studier och då känns det svårt att hinna med bloggandet,  men jag försöker så gott det går :) Hoppas ni har överseende med det.

Har vart med Linnea på gymmet och sprungit nyss, och nu ska jag ta tag i kvällens mattepass. För att pigga upp mig lite har jag gjort en supergod bärsmoothie på jordgubbar, hallon, blåbär och lite linfrön. Det var ett tag sen jag gjorde smoothie, så jag kände att det var dags. '

Nu alltså matte.



Hänga tvätt

Linus kan då verkligen det här med att dekorera så det blir hemtrevligt. Kolla bara hur fint han pyntat när jag vart på jobbet idag.





Nyvaken

Så här såg jag ut imorse innan jag drog till jobbet. Haha jag och Sara var ju och simmade igår efter boxningen så det vart att jag la mig att sova med blött hår, därav fluffet i luggen.

Denna veckan är jag med en tandläkare som heter Christian. Mycket roligt måste jag säga, dels att få se lite annat nytt och dels för att han är så förbaskat trevlig. Alltid bra att jobba med människor man gillar, blir så mycket roligare då. Kl 12.45 ska jag vara tillbaka så nu måste jag klä mig och gå tillbaka.

 

OBS! Jag har linne på mig men jag såg nu när jag förhansgranskade att det inte syns bakom håret.


Maräng

 

Linus, Linnea och Samuel har under kvällen testat mina maränger. De var goda fick jag höra, så det kommer jag definitivt göra igen. Var lätt och gick ganska snabbt, bara tiden i ugnen på en timme som gjorde det lite segt. Sen kan man ju ha lite vad man vill i dom. Idag körde jag på choklad men ska testa att göra med jordgubbar nästa gång, tror även att lakrits kan vara en hit.

Nu har vi just sett klart OS hockeyn och ska hoppa i säng. God natt!

RSS 2.0