Beach -09

Imon ska jag på gymmet och få ett nytt program. Skönt för jag är sjukt less på det jag har nu. Nu har jag p.g.a. jobbet ett program med fokus på att stärka rygg och nacke. Blir lätt så att man får ont i ryggen när man sitter så mycket som vi gör på mitt jobb. Nu däremot när sommaren närmar sig ska jag sätta mer fokus på beach -09. Sen har jag tänkt att i sommar ska jag börja springa så att jag nästa år kan orka med att springa Göteborgsvarvet. Har lovat min mosters man, som springer det varje år, att jag ska göra det. Egentligen skulle jag gjort det redan detta år, men jag fick aldrig tummen ur att börja träna till det så det får bli nästa då. Får väl se hur det går.

Imon börjar färden mot beach 2009.

Nyborgs oldboys

Ikväll har Nyborgs oldboys spelat mot Karlsborgs oldboys. Jag var så klart och kollade då pappa spelade med nyborg. Förra året hade de en liknade match som nyborg vann och i år vart det en repris. Nyborg vann med 5-3. Det är ganska kul att se alla 'gubbar' åka omkrig och tro att dom fortfarande kan spela som på deras glansdagar för ca 20 år  sedan. Men man märker på alla skeva pass och slow motion 'ryck' att dom inte har övat så mycket. Förra året vart det ganska många skador i form av sträckningar m.m, men i år var det nog inte en enda som fick bryta. Tur det. 



So cute!

Tillbaka

 Nu är vi tillbaka. Det gick oväntat fort att skotta fram och få igång skotern. Vi var förberedda på en lång kamp, men snön som låg framför garagedörrarna var lössnö så den gick fort att skotta bort. Och vi började med att fylla skotern med nytt bränsle så då startande den efter bara nått försök. Nice!
 Ute i stugan var det så mycket snö att vi inte körde hela vägen fram. Vi kände att vi inte hade tid eller lust att köra fast. Så vi nöjde oss med att kika lite på håll. Får se om vädret är fint imorgon så kanske vi åker en sväng till med spadar och sånt och fixar så att vi kan vara där ute.


När vi väl fått upp dörrarna till garaget fick pappa slita med skotern medans jag tog lite kort på mig själv och sedan gick och satte mig för att sola på verandan.


Här fick vi skotta bort all snö. Så fick man sig ett litet träningspass idag med :)


Haha varken snygg eller snabb. Men den funkar och det är det viktigaste. Vi har den ändå mest till att dra timmer med, och till det passar den utmärk!t




Stugan

Idag är det strålande sol ute och ca -10°. Alltså perfekt för att vara ute. Så jag och pappa har bestämt att vi ska skotta fram våran skoter och ta en sväng till stugan. KUL. Ska bara byta om till lite varmare kläder så drar vi sen.

Later!

Fredag

Idag jobbar jag till 12, då ska jag och Sara åka till stan och luncha och snacka massa skit. Sen åker jag till gymmet, blir första gången denna vecka. DÅLIGT av mig, jag vet, men jag har inte haft varken lust eller ork förrens idag. Hmm. Sen hem och sova för att jobba igen från 17-20. Så ser min dag ut.

Solen skiner och det är fredag! Ha det gött alla!

Koja

När jag var barnvakt här i förra veckan så byggde vi en koja. Ganska enkel med täcken, kuddar och filtar. Den var stor så att vi fick plats i den både jag och barnet. Ganska kul faktiskt och mysigt när man sitter där inne med mjölk och kakor :P Tror nästan att jag tyckte det var roligare än ungen om jag ska vara helt ärlig haha.


Så här snygg blev den iaf!

taaz.com

Taaz.com är vad som senaste tiden har sysselsatt mig när jag haft tråkigt. Man kan sminka sig, byta hår, ändra ögonfärg m.m. Allt blir inte så snyggt men roligt blir det :P


Före


Efter

Söndag

 Hahaha skulle nån komma in här på jobbet nu skulle de få sig ett gott skratt.
 Det är rätt lugnt på telefonen idag så jag, Carina och Sara håller på och kolla lite hur viga vi är. Vi måste se helt galna ut där vi står och böjer och töjer haha. Carina vinner för hon han stå med raka ben och hela handflatan i marken, jag når bara med fingerspetsarna till marken. Sara kommer bara med fingrarna till just under knäna så jag antar att hon kom sist. Sen har vi legat mot en vägg och töjt våra ben och shit vad det gjorde ont alltså. Men jag kan tänka mig att om man gör så där ofta så blir man nog vig. Haha vi måste se helt knäppa ut.
 Som sagt det ringer inte mycket idag och vi har rätt lite att göra, det märks kanske?

Löjromsbomb

Såg detta receptet nyss.
Shit alltså såg inte helt dumt ut. Kanske skulle fixa tjejkväll nästa vecka och bjussa på detta?!


Jobbar

Nu sitter jag här på jobbet och glor på Sara. Hennes plats ligger så att jag utan att anstränga mig det minsta kan sitta och glo på henne hela dagarna. Idag har hon diadem och myskläder på sig. Haha.
Jag kommer att jobba hela helgen så mer intressant än så kommer det nog tyvärr inte bli de närmsta dagarna.

När lammen tystnar

Har inte hänt så mycket idag. En förklaring till det kan vara att jag har jobbat från 12-20. Sånna dagar sover man tills man börjar så hela dagen går som åt till jobbet sen.

Är hemma sen 21 och har sett 'Alien vs Predator', kanske bästa filmen någonsin... eller inte? Och nu sitter jag och kollar på klassikern 'När lammen tystnar' medans jag väntar på att mamma ska ringa. Jag har lovat att hämta henne sen och hon är på 50års kalas med tjejgänget så det kan hända att det blir sent. Men jag har myskläderna på och ett stort glas juice med is i så jag ska nog klara mig fint.




Omväxling förnöjer




Har bytt ut bilderna ovanför sängen nu. Kände mig lite less på rosorna som jag haft tidigare så nu ser det ut så här:



Före

Är inte helt nöjd med hur det ser ut nu men det är nått nytt iaf, så de får hänga uppe till jag hittar nått bättre. Ska fixa svarta ramar till korten (mörkbruna just nu) och hitta nån annanstans att hänga dem så kommer det bli great. Nu ser jag på lyxfällan och väntar på L.

Crap..

Pappa hade glömt att sticka i motorvärmaren på min bil så jag måste vänta minst en och en halv timme innan jag kan åka in till kalix. Och efter som jag ska på möte kring 11 och måste vara hemma innan 12 så kommer jag inte hinna med gymmet idag. Men som tur är så har jag ju min lilla motions cykel så jag sätter mig på den och trampar tills jag ska åka iväg. Det får duga gott. 

Yllisar

Dessa har jag varje dag på jobbet. Är superskönt för det värsta jag vet är att frysa om fötterna, och vi brukar ha ganska kallt på jobbet. Spec nu när det är vinter. Sen är det skönt att slippa ha skorna på sig, jag känner mig så instängd om jag har det. Då är yllisar perfa. Självklart har Sara ett par likadana.


Nu ska jag på gymmet och sen ska jag vara barnvakt. 

Zoo

Mitt jobb har förvandlats till ett zoo. Det började med att Sofia hade med skalman som jag skrev tidigare. Dagen efter det hade min andra 'båsgranne' med sig sin hud Carmen. Rätt gosig hund. Och idag hände det bästa av allt. Sofia kom med min ÄLSKLING Lucy. Åhh jag vill vill vill ha en bull terrier. Lucy är den goaste jag vet, så slö och söt.


Blev bara en enda dålig bild då jag hellre ville sitta och gulla med henne nu när hon äntligen kom. 


Skalman

Idag på jobbet kom Sofia förbi med sin sköldpadda som heter skalman. Det är en tjej men det tog nått år innan hon kom på det. Haha söt var den iaf.





Tulips



Mamma fick dessa tulpanerna av pappa på allahjärtans. De är ekologiska och är jätte klara, nästan 'krispiga', i färgen. Svårt att förklara hur jag  kom fram till just krispiga men man måste se dom live för att förstå. Haha.

 

Ouch

Shit alltså, huvudvärken jag har idag är nog topp 5 ondaste någonsin. I 'ondhet' ligger den på skalan just under migrän. AJ!

Blondie

Sitter och kollar gamla bilder. Saknar mitt ljusa hår väldigt mycket just nu.



Kärlek

Älskar dig Linus!


Tänkte att jag skulle hitta en fin bild på oss tilsammans men de flesta bilderna på oss ser ut så här. Antingen suddiga, eller halva svarta eller så saknas halva ansiktet på någon av oss. Så jag bjuder på dessa istället då.

Destroy

Under en bussresa med Jennie en gång frågade jag henne:
 'Vad vill du göra när du ser en äng med helt orörd pudersnö på?' Hon svarade att hon vill fota det och frågade vad jag vill göra.
 'Jag vill typ springa runt och hoppa och förstöra den'. Vet inte varför men när jag ser en stor yta med massa orörd snö så är det prick så jag känner

Före Lovisa

Efter Lovisa


Snö

När det är sånt väder ute som det var igår så förstår man varför man bor här uppe. Det känns nästan som att man går omkring i en saga eller nått sånt.



  

Ute i solen

Var ute på prommisen i ca1h och 20min. Hade det mycket härligt i solen.



Fredag

 Ledig idag men vaknade ändå halv åtta för att åka till stan och besikta min bil. Den gick  inte igenom tyvärr, handbromsen på högersida tog inte tydligen. 'Men annars i mycket fint skick' sa besiktningsmannen. Well of course, det är ju min pärla, vad trodde han??
 Efter det gick jag på gymmet då jag ändå var i stan. Idag körde jag bara kondition i en timme, kännde inte för att lyfta skrot. Kändes skönt när jag gick därifrån på darrande ben. Haha gymmet ligger nere i en källare så man får inte ta ut sig allt för mycket om man vill orka sig upp för trappen sen när man ska hem.
 När jag kom hem kring 10-11 var grannen här med sin lilla ettåring så jag tog denne på armen och gick in och väckte Linus. Vad är bättre än att bli väckt av en liten söt unge (som dessutom är kär i L) och världens bästa flickvän?? Nothing.
Nu skiner solen ute och det är perfekt vinterväder så jag känner att jag inte kan sitta inne mer. Ska dra på mig mina täckisar och ge mig ut på en prommis nu. 
 Later!

Jag idag



Pillandes på några linfrön som fastnat mellan tänderna när jag åt frukost.

Paul Oakenfold feat Brittany Murphy - Faster kill pussycat


Mammas band

Från svt när de var med där.
Lyssna här!


snöstorm

Fortfarande snöar det massor. Så här såg det ut utanför mig när jag skulle till jobbet.



Efter jobbet

Igår efter jobbet hämtade jag min bästa vän och kompis Kristina och så åkte vi hem till mig poppade popcorn och kollade på let's dance. Efter det satte vi oss i köket för att prata lite om livet m.m. Blev att vi satt ett tag, hehe stackars Jonas fick hämta henne kl 01.00 :) Men det var det värt, vi hade mycket trevligt!

Idag efter jobbet ska jag möta upp Lina som också är hemma från lule nu i helgen. Vi ska hem till henne och se på melodifestivalen. En tradition som hon och jag har haft några år. Kommer bli mycket nice vågar jag lova redan nu.

Imorgon efter jobbet ska jag vara med L och se nån film skulle jag tro.
O så är det!


Snö

Nu har det snöat i 3 dagar och jag måste säga att jag känner mig lite less. Skulle behöva få en sån där kanondag då det är ca -10 grader och strålande sol. Det är dom dagarna man lever på så här på vintern.

Prommis

Igår var det toppenväder ute och jag tog mig en promenad i det härliga vädret. Gick till min pappas farbror och kikade in där en stund. Jag rensar verkligen mitt huvud när jag promenerar så det är så skönt att komma hem efter en lång prommis i soligt vinterväder. Imorgon är jag ledig mellan 12 och 17 så jag hoppas på fint väder så jag ge mig ut och vandra.

RSS 2.0