Bond

Jag och Linus har just vart och sett den nya bond. Mmmm me like.
Gillar Daniel Craig galet mycket och har gjort det väldigt läge. Hoppas han gör många många bondfilmer. Han är lätt den bästa.. och Sean Connery så klart.




Imon blir det happis med Linnea och Jenny, sen är det utgång på kvällen som gäller. Nu ska jag sova.
Gnatt!

Snart ...

slutar jag, är ungefär en kvart kvar av min arbetsdag. Just nu sitter jag bara och känner mig mycket oeffektiv. Finns absolut inget att göra. Är klar med alla listor vi skulle göra.,och jag är inte planerad för att sitta på telefon så jag kan inte gå in på den. Inte ens clubmedlemar finns det kvar att göra för dom har vi också gjort slut på. Det händer inte ofta på en vardag. Så nu ska jag sitta o surfa sista minuterna här.

Idag har jag haft godis med mig till jobbet. Det är ju halloween så då kan man vara lite snäll. Det var uppskattat, spec av 'Lelle' som har hängt vid min plats hela dagen idag. :P

Aftonbladet nästa.


Ringlistor

Fick just veta att jag ska sitta på ringlistor  för Siljarocken resten av veckan. Sitter för tillfället med listor o matar i systemet så jag slipper telefon. Men tydligen kunde de inte planera bort nån från telefon så då blev det jag som redan är bort planerad som får sitta med det. Det innebär att jag skall sitta och ringa upp folk som skrivit upp sig på förbokningslistor och bokar innan det släpps för allmänheten. Tror att det ska släppas nästa måndag så jag får ligga i hela veckan. Vette katten om jag kommer hinna när jag är själv.  Men det går som det går. Tror iaf att det kan vara rätt kul.

God morgon!

Sitter nyvaken och borstar tänderna. Somnade kring 10 igår och har sovit till nu, så jag är helt utvilad idag. Nu laddar jag lite musik till min iPod som jag ska lyssna på idag. Sitter ju inte på telefonen nu ett tag utan bara matar in listor i systemet, så då kan jag lyssna på musik. Mycket skönt. 
Nu ska jag klä mig och sen dra iväg mot kalix.


Min rosa tandborste.

Bala da lidi la.

Blondinbella är tillbaka efter sin bloggpaus så jag ska väl inte vara sämre jag. Äntligen ett nytt inlägg skriker mina fans ;)
De senaste 3 dagarna har vart de bästa nånsin.  Visst Sära (engelskt uttal)!? Inget spec som har hänt egentligen bara att de där små, små sakerna som vi råkas uppskatta har inträffat. Beasås på hotellet till lunch och cola på jobbet  är bara några av grejerna.

I lördags var jag till lule för att inhandla jeans. Med mig hade jag min bästa vän och kompis Kristina, hon var ett utmärkt jeanssmakråd. 2 par blev det och nu ska det förhoppningsvis dröja innan jag behöver köpa det igen. Sen var det fest på jobbet för  min grupp på jobbet (1) och grupp 3. Mycket trevligt och VÄLDIGT god mat. Från hotellet så klart. Vart annars?! Sara vann båda tävlingarna som arrangerats och har nu en massage och en resa till helsingfors att se fram emot. Grattis till dig! Blev inte så sent, var hemma vid 1 skulle jag tro.

Dagen idag har spenderats i kalix med Sara kollandes på mamsi o papsi när de dansade på kalix folkdansfestival. Dom är så duktiga och det var roligt att se :) Nu laddar jag massa serier så jag har att göra hela kvällen. Börjar först 9 imon så lite sovmorgon får jag då, nice!



Lunch!!

Mmm nu ska jag snart på lunch.. Blir kyckling och liiiiis idag, mycket gott ska det bli. Sen har jag bara 3,5h kvar att jobba.. SWEET!


Ännu en dag.

Nu har jag jobbat i ca en timme och det känns som att jag vart här i minst  fem. Är helt sjukt trött och känner mig drogad. Blir lätt så när det ringer lite för då hamnar man som i sin egen värld mellan samtalen och varje gång det ringer är det som när nån väcker en på morgonen. Man är helt borta o det tar ett tag innan man riktigt är med igen.
Svarade nyss ett samtal med 'Hallå', det är IG på det. Det är ju viktigt att man använder rätt hälsningsfras och sitt namn när man svarar. Annars låter det ju väldigt oproffsigt. 

Ska gå till fikarummet o ta en banan så jag får lite energi. Kanske lyckas jag skärpa till mig då. Hoppas.

Önskelista.

Det är snart jul hörrni!
Något av detta skulle inte vara fel att få.


Klocka från tritoni


 Pengar eller pressentkort på nån kul affär

 
Hopprep och hantlar

 
En ny telefon är snart ett måste.

Mörkare tider.


Nu när det är höst tyckte jag det passade bra att färga mitt hår mörkt. 4 år sen sist och jag har saknat det massor.

I sommras

4 veckor sen

Nu

Sömmerska

Nu är jag hemkommen efter en fab lunch på stan med Sara. Vi åt på ett hemligt ställe och det var mycket gott. Imon ska vi absolut inte äta med varandra och det blir INTE på kina... eller? På lunchen träffade jag Linnea som sa att våra halloween dräkter har kommit nu, så då blir det snart en provning. Måste bestämma vad jag ska ha för frisyr och hur sminkningenska se ut. Hmmm klurigt.

Har ställt iordning allt så att jag kan sy klart Davids kuddar idag. Kanske ska bli sömmerska?? Har sytt rätt fina grejer i mina dagar måste jag säga.. Kan ta kort på det så ni får se själva. Eller om jag har det i nått gammalt inlägg kanske?! Nå på kuddarna har jag inte så mycket kvar, bara att sy ihop dom på ett snyggt sätt. Så det är vad jag ska ägna närmaste timmen åt nu. Samtidigt som jag ska lyssna på 'Parfymen', har den som ljudbok. Orkar inte med musik längre känns det som när man sitter i telefon hela dagarna. Öronen blöder nästan när man kommer hem. Har hellre en ljudbok eller helt tyst.



onsdag

Filmen igår var as bra. Det är sällan jag skrattar när jag ser film, och ännu mer sällan när jag ser film själv. Men denna filmen fick mig att skratta högt flera gånger. Den hade allt en bra komedi ska ha. Perfekt nu på hösten när det är mörkt och kallt.
Jag somnade direkt efter filmen igår så det var kanske kring 22 tiden. Det var både skönt och välbehövligt för idag är jag pigg som en lärka och jag har massa saker att ta tag i efter jobbet. Får se om all energi finns kvar när jag slutat :P


Nu ringer det här. Dags att jobba lite för lönen kanske?! ;)



 


Heaven

Nu sitter jag här nyduschad, insmord och med en ansiktsmask i nytvättade myskläder och har just fått mat. Ibland har man det bara för bra! Och som pricken över i bytte jag till rena sängkläder tidigare idag. Så nu ska jag kura ner mig här och se 'Forgetting Sarah Marshall' Med min favorit sedan länge Kirsten Bell. (Hon måste ju ha världens vackraste leende?!)

Det enda som saknas en kväll som denna är en stor kall cola. Visst  Fresan ;)  Men jag får väl vara lite nyttig och göra en smootie om jag ids.

3

Nostalgi.

Hittade Gb glass hemsida igår.. Där finns det en kategori som heter nostalgi där man kan se alla gammla glassafficher med priser o allt. Jag som inte levat så länge kommer bara ihåg från 1994 ungefär. Jag lyckades ändå hitta några glassar som jag vill ha tillbaka.
Det finns massa mer glassar än de jag visar här på deras hemsida ända från 1967 då en storstrut kostande 1,25kr. 

 
1994
Här finns glassen 'Boomy'. Med formen av en appelsin, citron och en jordgubbe. Det var tider det. En 'Piggelin' kostade bara 4 kr och 'Twister' hette fortfarande 'Spirello'.


1996
Här fanns många favvosar. Men 'Read dream' var inte dålig. Fast jag tror den mest köpta då var 'Cool bits' som jag och Lina köpte VÄLDIGT ofta. :)


2000
Här har vi min all time favorite ever 'Solero ice'.. Kan man önska sig mer av en glass? 'Taco' var oxå en hit på den tiden, men lite väl liten.


www.gb.se och under kategorin nostalgi.
Enjoy! 2

Palt

Idag är jag ledig vilket är mycket skönt. Började morgonen med att åka in till kalix och luncha med Sara och hennes mor Yvette ;) Det bjöds på palt med bacon på Valhall, den var mycket god men kanske lite väl maffigt med tanke på att det var frukost både för mig och Sara.

Nu är  jag hemma och städar undan i köket så att jag kan sätta mig där och sy lite. Har lovat David att sy nå kuddar till hans soffa, så då är det bara att göra det. Ska till luleå i helgen till min bästa vän och kompis Kristina på inflyttnings fest och då kan jag passa på att droppa kuddarna hos David.

Halloween dräkten, om man nu kan kalla det för dräkt, är nu beställd. Vad det blir får ni se när jag fått hem den. Linnea, Jenny och jag ska vara utklädda tillsammans. Kommer bli great.

Nå nu ska jag köra på.

1


Nuuuu

Äntligen funkar det. :) Då är ju nästa krux att jag inte är helt klar med hur det ska se ut. Men nu har jag en början iaf. Imorgon är jag helt ledig så jag får sitta o pilla då.
Btw jag bjöd mamma på bio igår, vi såg'Mamma mia' . Så fort Colin Firth kom i blid lyste lyckan runt henne som runt ett barn på julafton. Sooo cute min mamma <3


H.B som dom kallade honom i filmen. ( Head Banger)

 Nu ska jag äta, sen till jobbet och efter det till L.
Ha en bra måndags efter middag!

Dumma, dumma

Jag sitter nu och fixar med bloggen. Det går bra fram till att jag ska spara.. det sparar inte! Eller det sparar så att när jag är inte o redigerar eller går in på det så står det som jag vill. Men det syns inte när man går in på bloggen. Åhhh!
Nå nu kan jag inte pyssla med det mer, ska klä mig o dra sen. 
Får fixa ikv. 

Hejpa

Måndag.

Börjar jobba 16 idag o nu är klockan 09.10. Funderar på att hoppa till korgs igen, skulle vara nice. Fast jag skulle behöva röra lite på mig så det blir kanske en promenad. 

Fick nyss höra då jag ringde till jobbet för att höra när jag börjar, att en man hoppat från en av våra båtar inatt. Inte så kul och stackars kvinnan som såg det. Man hade ju blitt störd for life om man såg nått sånt.

I år har jag bara tänkt önska mig pengar i julklapp (vet att jag är ute i lite väl god tid) för det finns ärligt inte nått jag kan komma på som jag önskar mig. Men då en dag hittade jag tritonis sida med klockor och jag blev kär. Så nu är mor o far informerade om att de gärna får köpa en klocka åt mig. Såg att L också hittat sig en favorit, röd så klart. ;P

Helst av allt denna!


Men någon av dessa går mycket bra de med.


Nu har jag bestämt mig för en promenad kanske lite fix med bloggen som jag skjutigt upp så länge. Sen ska jag till stan för lunch med Fresan ;)

Klasses julkalender

Bästa kalendern ever or what??


Erik Hassle - Hurtful


Dagens.

En till..

Så S har nått att läsa på jobbet imon, när jag är ledig ;)

 
Sthlm med linus. Detta kort skickades hem till en längtande Sara :P

Frukosten hela sommaren. Bara att gå rätt ut i landet hemma och plocka. LYX!

 
Göteborg, blir inte mer sommar än så.


Bästis <3 

Lite av det bästa från sommaren som gick



Till Sara!

Här kommer ett inlägg helt tillägnat Sara eftersom hon tycker att jag uppdaterar alldeles för dåligt. Jag är beredd att hålla med henne.

Nå väl, måste väl skriva nått om nånting för att detta ska räknas som ett inlägg. O då passar jag på att berätta att Dagens theme song är den här!


Sorgligt men sant!
Nått fel med länken från youtube så jag kunde inte få upp videon här. Men länken går lika bra.  
Här!

pussel

Undrar hur många pussel jag lagt på jobbtid egentligen? Bara idag har jag lagt 7. Varav 3 med 247 små trekantiga bitar.

Jag har alldeles för mycket dötid här.

RSS 2.0