Workout

Har tränat efter jobbet varje dag denna veckan. Är jätteskönt att tömma skallen i gymmet 30-50 minuter innan man åker hem. Har ju lyxen att ha ett gym på jobbet så man slipper åka nån annanstans innan man ska hem. Inte det flashigaste gymmet kanske, men det finns allt man behöver och lite till. Och det är gratis. Svårt att motivera att INTE träna, har ju i stort sätt inget val ;)

Idag blir det dock vila eftersom att jag direkt efter jobbet satte mig på en buss ner till Umeå (och sitter där ännu). Kommer fram till Umeå kl 23-24 nån gång ikväll och då blir det bums ner i sängen. Imorgon blir det dock träning igen. Har med mig Anna ner och tänkte introducera henne för indoor walking på IKSU.

Nedan ser ni bl.a en bild på korridoren tillbaka från gymmet. Den är apllång och efter nästan varje gympass gör vi utfall på vägen till omklädningsrummet. Vi hinner med 4*20 med gåpauser mellan. En riktig pulshöjare!


Parfym

Under julen unnade jag mig en parfym (mitt köpstopp var tillfälligt upphävt :p). Har länge tänkt att jag ska skaffa mig en ny då jag haft samma parfym sen jag gick i 9:an. Så när jag på mellandagsrean hittade det denna, och det var kärlek vid första sniffen, var det bara att slå till.

Lätt, fräsch, blommig och alldeles, alldeles underbar!


Kalashelg

Oj mycket har hän sen nyår trots att det bara gått 2 veckor sen dess. Får försöka dela upp allt i flera inlägg för annars blir det alldeles för långt. Jag vill ändå kunna gå tillbaks sen och läsa och minnas allt sköj jag är med om.

Börjar med det som ligger närmast i tid. Under helgen som var har vi haft Linus mamma på besök. Hon fyllde 60 år när hon hos oss och ville väl ha en lugn och skön födelsedag away from home. Vi passade på att försöka visa Umestan från sin bästa sida.

I fredags gick hon och jag och shoppade innan vi mötte upp Limpa på vår favvorestaurang LOTTAS. Där bjöd vi (med bidrag från Linus pappa) på öl och mat för att fira henne. Sen åkte vi hem och gjorde irish coffe och mös till På spåret.

På lördag fick Limpa sova ut medans vi tog en prommis runt i området där vi bor. Sen drog vi ner på stan för mer shopping och lunch på Costas. Hem, sova lite och sallad till middag innan vi däckade i soffan framför sagan om ringen.

På söndagen var själva födelsedagen så jag dukade upp en stooor frukost innan vi tog en tur till Iksu för att visa henne vårt andra hem :p När vi kom hem käkade vi lunch och tårta och sen på eftermiddagen tog hon bussen hem till Kalix igen.

Mycket trevlig helg och jag längtar redan till nästa gång vi får besök från Påläng!


Nyår

Oj detta skulle ha publicerats inatt när vi kom hem. Men då kommer det nu istället..

Några bilder som får sammanfatta min nyårsafton. Tyvärr dog min telefon fem över tolv så blev inte så många bilder efter det. Nu är kl 04.58 så det är verkligen dags att somna. Tack alla som jag fått spendera kvällen med och gott nytt år till er andra!

 

 


RSS 2.0