Skatbo?!

Här nedan bjuder jag på tre bilder där mitt hår är i sitt esse.. Helt ofixat och burrigt alltså.

Heter det så förresten? 'esse'? 
Det kändes rätt att säga så iaf.

Jaja what evahh.. enjoy!




X-men

Har nyss betalat alla räkningar och märker till min glädje att jag kommer kunna stoppa en betydligt större summa än vanligt på sparkontot. NICE!

Mamma och pappa är borta hos nån ett tag så jag sitter här i min ensamhet och kikar på en geishas memoarer. Har inte så kul alltså. Men L skulle se hockey och vara med nån kompis ikv så det är inte mycket att göra åt saken. Var bättre (för mig iaf) när du bodde hemma Kristina! :)

Btw till helgen ska jag bjuda bästis på bio i luleå. Vi ska se sista x-men filmen och tråna lite efter Wolwerine. 



Snart lunch

Jag är en av få som jobbar heldag idag. Men jag tjänar ju pengar så jag klagar inte ;)

Idag blir det lunch på  Valhall med grabbarna. Ska köra på pastan tror jag, ser god ut. Eventuellt skulle L också komma förbi och joina oss.

Så innehållslöst och tråkigt är mitt liv just nu. Där av dålig uppdate. Ska se vad för 'bus' jag kan hitta på ikv så jag får nått att skriva om.

glasögon


svart/vita


samma som förra fast i brun/rosa


Rosa/transparent lite mönster på sidan


Haha ska INTE välja dessa. Jag var bara tvungen att låna hem och prova dom.

Gillar inte riktigt nått par. Kommer nog inte att köpa något av dem. Ska kolla i kalix och i luleå om jag hittar nått jag gillar istället. Nu ska jag dock sova. Jobbar heldag imon.
Natti


Helgen

Har som sagt vart hundvakt hela helgen hos mammas kompis. Gick över förväntan. Det var en liten valp så jag tänkte att det kanske skulle bli jobbigt med alla 'hyss'. Men jag måste säga att hon är en av de mest väldresserade hundarna jag träffat. 

Söt är hon ju också.

Linus kom dit på lördagseftermiddagen så att jag skulle slippa sova själv mitt ute i skogen. Så vi grillade, kollade lite film, tog en prommis och bara mös helt enkelt. 
Hoppas på en repris snart igen


Amie


Mumma


hundvakt

kolla in klockan alltså. 

varför är jag upe så här tidigt?!? Jo jag ska vara hundvakt över helgen. Måste vara hos dom kl 07.00 för då åker dom iväg.

Just nu känns det som att det var en dålig ide att tacka ja. Men efter frukost kommer det nog att kännas bättre.
Kommer tillbaka imorgon kväll. Blir dåligt med uppdates nu i helgen alltså.

heipa

Shit alltså

Det här med Gustav är typ stort. Han är ju garanterad minst en mille. Hoppas det går bra för honom idag. Är ledig en stund på dagen idag när dom spelar så jag ska nog sitta hemma och kolla lite på datorn.

Fika

Nu sitter jag hos L och visar lite olika bågar som jag har lånat hem från Favoptic för hans föräldrar. Haha snacka om timing att dom kom just idag när mina gick sönder. Har hittat 2 par som jag håller på att vela mellan nu. Ska ta kort på dom imorgon när jag är hemma så att ni får se.  Båda paren är rosa ;)

Nu ropar L:s pappa från köket att vi ska fika. Haha man får ju passa på när L är borta på träning =)

Laters!

Kid Cudi Vs Crookers - Day 'N' Nite




Denna är på repeat nu.

Oj då!

HAHAhahaa. Serriöst jag döööör.

Just när jag postade förra inlägget 'ploppade' ena glaset i mina glasögon ut.

Haha kan inte ha vart så snyggt... ÄR inte så snyggt att sitta här med glasögonen på men utan glas i ena ögat.

Hahaha kan inte sluta skratta.

Pain

Idag har jag serious pain ÖVERALLT. Eller ok på tre ställen.. Men dom gör ont så det känns som att det är överallt.

Jag har ett sår i näsan som jag haft i 2 månader som gör ont hela tiden. Blöder näsblod lite då o då när det går upp. Plus att det varar i såret så det luktar äckligt hela tiden.

Hade världens huvudvärk imorde när jag vaknade. Tror att det är p.g.a jag håller på att bli förkyld, för det gör mest ont i bihålorna. Suck.

Och sist men inte minst:
Smidig som jag är lyckades jag igår, när jag skulle kliva ur soffan, sträcka mig i ljumsken. HUR undrar jag?!?! Kunde inte sova inatt för varje gång jag vände mig strålade smärtan genom hela benet typ. Hehee låter mer som att jag trampat på en mina än en sträckning, men ändå!

Så idag kära vänner känner jag mig lite less.

Detta hängde med hem idag:



Lite smink i vårfina färger

Billiga smycken från glitter

Myströja från Bikbok i goa pasteller

T-shirt/klänning från Monki

Luleå

Har vart i den stora stora staden Luleå idag. Köpte lite nya grejer för pengarna jag fick när jag fyllde år. Fikade också med min bästa vän och kompis Kristina. Lägger upp bilder lite senare.

Nu ska jag ut och springa.

Later

monday

30 min kvar! SItter på jobbet och kämpar hårt.. eller inte. Ringer inte så mycket just nu faktiskt. Men det brukar ju alltid vara lugnt på kvällarna. Imorgon är jag ledig så jag funderar på en tripp till luleå. Får se hur jag orkar med det, men det skulle vara kul.

Nå nu ska jag köra på sista minutrarna här.



Ännu en tråkig webcam bild.
MEN ser ni att mitt hår börjar bli ganska långt nu.

Jobbet

Sitter på jobbet nu, ringer på rätt bra. Ändå kul när det ringer så man har att göra hela tiden.

Lägenheten var kanonfin och jag måste säga att jag är gode sugen på att bara säga 'Jag tar den! Kosta vad det kosta vill'. Men tyvärr kanske man måste tänka på att man ska kunna ha råd med mat och sånt så att man kan leva i den sen också. Måste konferera med mamma lite när jag kommer hem.


Innan jag pep iväg imorse.

Morrn alla!

Igår vart den tacos, vin och massa massa prat hemma hos Jenny. Sen gick vi ut. Första gången på länge för mig känner jag. Jag brukar normalt dra hem när förfesten är slut, torr som jag är.. Men inte igår som sagt! Så nu klarar jag mig kanske till sommarn :P haha inte för att jag inte gillar att gå ut.. jag gillar inte att gå ut i kalix.

Enda bilden tagen igår.

Nu ska jag käka sen ska jag och kolla på en lägenhet och efter det ska jag och jobba till kl 5. Mer spännande än så blir det inte tyvärr.

Have a nice day!

KUUUUL!!!!!!

Jag sitter på jobbet nu men jag börjar inte förens kl 12 märkte jag när jag kom hit kl 8..

KUUUUUUUUL!!!

Steg upp kl 7 för att komma i 'tid'. Trodde jag började kl 8 idag men nej nej inte då. Åhh hade kunnat ligga kvar i sängen med L och mysa hela morgonen till han skulle åka.. Kill me.

Som tur är så fick jag byta så att jag jobbar från 8-12 istället. Så slapp jag åka hem igen. Det var ju lite skönt iaf.

Nu ringer det

Hej rå...

Bye bye darling

Sitter hos L nu, han är i duschen så jag passar på att blogga lite. Imorgon ska han åka till Tallinn med grabbarna och dom blir borta i 4 dagar. Ska ändå bli skönt att få sakna honom lite. Vi tjejer tar ju självklart tillfället i akt och ska ha tjejkväll hos Jenny på lördag. Eventuellt utgång, får se hu det verkar då.

Är astrött nu känner jag. Måste ha vart skidturen som tog musten ur mig. Kommer nog somna dirr när jag lägger mig. Ska gå och borsta tänderna nu. Kul att veta va?

Hej

Lovisa and Linus rocking it since 2006

3 år tillsammans


Kul att fylla år



Påskliljor från mamma, rosor från Linus, Rosa tulpaner av mammas kompis och gul påskbukett av Linus familj. Tyvärr har alla blommonra dött, så nu är det tomt här hemma på borden.

Hemma igen

Resan:


Målet:


Resenären:


Belöningen:


Skidtur

Solen skiner lika varmt idag som igår, så jag har bestämt mig för att bege mig ut till stugan. Har plockat fram mina gamla skidor från förådet nyss. Är nått år sedan jag åkte sist, så vi få se hur detta kommer gå. Hehe. 

Ska bara ladda min ipod och göra några mackor så drar jag sen. 

Later!

Sol, sol, sol

Imorse vaknade jag tidigt av att solen kikade in i mitt rum. Är det inte konstigt att det är lättare att gå upp tidigt om solen skiner? Klädde på mig och gick ut och la mig i soffan på verandan. Där låg jag sen tills jag skulle till kalix kl 11. Jag ställde ut en termometer i hörnet där jag satt. 25 grader visade den. Då är det ett vindstilla hörn med 'skydd' från alla håll med en mörk altan och en glasruta som säkert gjorde en del för den höga tempen. Men ändå!!!!

När jag kom hem från stan igen gicka direkt ut och la mig. Tyvärr var jag tvungen att slita mig när jag skulle åka till jobbet kl 16. Men är det lika fint väder imon vet ni vart ni hittar mig.



Dagen spenderades här.


Min utsikt från soffan.

VÅR



(bild lånad från SIA:s hemsida)

Så där ja

Blev ett lite längre blogguppehåll än jag tänkt mig. Har helt enkelt inte orkat ta itu med det hela.  Men idag vart jag less på att jag inte gjort nått åt saket och här har ni resultatet. Kommer nog inte ha kvar denna design så länge känns det som då den är i lite för många färger för att man ska stå ut en längre tid. Men den är vårig o fin så den duger ett tag iaf.
 

Kalaset i lördags

Fyllde 21 år på påskafton. Härligt, bjöd hit tjejerna på kvällen för lite fika. Blev olika muffins och chokladägg.
Som ni kanske ser har vi ritat på duken. Och det FÅR man på mitt kalas. Köpte en vit pappersduk och la ut kritor på bordet. SUCCÉ! Man förklarar så mycket bättre när man kan rita hur man menar samtidigt =)
Min plats.
Haha är man inte en mäster klottrare så säg.

Långfredag

Fest hos Linnea. Mycket trevligt! Tyvärr kunde jag inte hänga med ut, var tvungen att fara hem kl 1 redan. Så då kändes utgång helt klart inte värt pengarna. 80kr för ca 30 min på hotellet. 'Sku int troo deh!'.

Så här såg jag ut iaf


När jag dagen efter satt och kollade igenom bilderna, märkte jag att jag råkats tappa båda mina tummar. Syns inte till någonstans.

Men sen dök den vänstra upp igen. Tyvärr kom den högra aldrig tillbaka, så jag får lära mig att leva utan den :'(


RSS 2.0