Nya skor

Jag har skaffat mig ett årskort på Nova/TC här i stan så att jag kan ta tag i det här med träningen efter semestern. Har inte vart särskilt aktiv i värmen vi haft hela sommaren. Många promenader men annars typ ingen träning. 

Har 2 par skor som jag använder flitigt när jag tränar, men senaste tiden har det som sagt blivit många promenader vilket innebär att de förvandlas till utomhusskor. Så när kortet var inhandlat insåg jag vilken "otur" jag har. Jag blev ju tvungen att skaffa nya inneskor! Stackars mig :(((

Hade "tur i "oturen"" att mamma skulle till Umeå överdagen i lördags och jag fick följa med. Hittade dessa pärlor på en affär och tänkte jag slår till. När jag kom till kassan var de på halva priset. Lycka! Så nu har jag inga ursäkter. Bara att köra hårt.


Ser ni vad fiiiiint?!?? Jag matchar med the flowers. Wow! (Obs endast för bilden dessa användes ute. Skulle vara just snyggt när jag precis skrivit att de är inneskor och så har jag dom ute) Ps. Åhh typiskt mig att jag ens kände mig tvungen att förklara....

Vegetariska burgare

Hittade ett recept på Jennie Hammars blogg som jag kände att jag var tvungen att prova. Burgare gjorda på sötpotatis och kikärtor. Jag hade dock ingen sötpotatis hemma så jag testade med blomkål istället. De blev jättegoda! 

Perfekt mat att bryta av vardagen med. Var lite pilligt att göra och tar ganska lång tid så kan rekommendera att man förbereder dagen innan eller gör det på helgen när man har tid. Inte som jag direkt efter träningen då jag var vråålhungrig. 
Springing in the rain

Var ute och sprang i helgen. Bara en kort runda för att stärka foten som jag stukade i höstas och som jag sen fick benhinneinflammation på. När jag hade 1km kvar hem kom det några droppar regn och jag hann tänka "vad skönt med lite svalka". Men ack så fel jag hade. Plötsligt öppnade sig himlen och tömde ut allt vatten den hållt inne hela sommaren. Jösses vad det öste ner. Kunde inte se framför mig och vart helt genomblöt på mindre än en minut. Skorna blev tunga som bly och det vart avsevärt tyngre att springa. 

Ändå kände jag bara lycka i kroppen. Sprang och skrattade som ett psykfall för mig själv och vinkade till alla bilar jag mötte. Måste ha sett galen ut. Men kul var det!

Linus fick ta några bilder när jag kom hem 6 minuter senare.  

Blött!!

RSS 2.0