Gangsta mode

Imorgon blir det fest med tema gangsta. Jag ska köra på en Lauren Hill getto, gangstafab stil med långa fransar, röda läppar, långklänning, massa bling bling och extremt långa röda naglar. Frisyren är inte helt spikad men jag har tre alternativ. Får kanske lägga upp en bild här sen så ni får se färdiga resultatet.

I onsdags åkte vi till Luleå för att inhandla alla mina accessoarer eftersom att jag inte äger någon av ovanstående attribut som jag ska ha. :p och när man köper ett KNALLrött läppstift kan man inte vänta ens tills man kommer hem innan man provar.

Voila! Är det rött eller är det rött?


Bröllop

Vad ska jag ens säga? Fantastiskt, kul, tårdrypande, gott och alldeles underbart. 


Storebror har gått och gift sig i helgen och här nedan får ni ett smakprov på denna dag som jag sent ska glömma.

 
 

Sommarträning

Har tagit det ganska lugnt på träningsfronten sedan göteborgsvarvet kör 2-3 pass i veckan och ofta är det 3:e en promenad eller liknande lite lugnare träning. De andra passen har vart blandat gym och löpning. Jag har velat göra så dels för att vila kroppen och få tillbaka "suget" för träning efter detta katastrof-gbgvarv och dels för att jag har haft sjukt mycket annat för mig.

Vi har ju bl.a nu flyttat från Umeå tillbaka till Kalix. Och ni som flyttat någon gång vet att en flytt kan vara ganska ansträngande bara den. Sen har det vart jobb och midsommar och nu resan till Götelaborg med fullspäckade dagar. Men så igår kväll fick jag med mig pappa på en 4km promenad ner till hamnen och idag efter frukost smällde jag av ett redigt pass som fick mig lite illamående mot slutet.

Bilden på mig är från förra veckan när jag en kväll bestämde mig för att gå hem till Nyborg från Kalix, ca 12 km.


RSS 2.0