Scary!

Måntro om jag dog lite nyss när jag hörde ett skrapande ljud just utanför sovrumsfönstret denna kolsvarta natt?? Gissa om jag dog ytterligare när det lät igen högre och längre så här kl halv tolv? Tror ni att jag hade maxpuls när jag släckte alla lampor och skulle smyga för att kolla ut genom fönstret och det smäller till i marken nära väggen när jag är nästan framme? 

Här är vad som lät:

Flocken som gästat oss förra och förrförra veckan är tillbaka. Den vita renen stod precis nedanför fönstret och skrapade i snön efter mat. Alltså nog är dom söta, men fasen vad dom skrämde mig ikväll. 

Bilderna är från två veckor sen då dom skrämde Linus genom att susa förvi fönstret när han lagade frukost. Var svårt att fota nu med tanke på att det är skräckfilmssvart natt ute...

Mvh / tjejen som aldrig kommer få ner pulsen under 180 igen. 

Klant

Nu är det andra gången på kort tid som jag skriver ett lååångt inlägg här via min telefon som jag sen lyckas klanta bort för att jag inte lärt mig förändringarna i appen. Blir galen att det försvinner så lätt när man lagt ner så mycket tid! 

Här kommer iaf ett nytt inlägg som säkert ändå blev bättre än förra :p

Har senaste tiden känt mig fast i min träning och som att jag gjort samma gamla övningar varje gång jag tränat. Så igår gick jag med Sandra på gymmet så att hon kunde ge mig tips på nya övningar och korrigera min teknik på gamla. Snacka om att jag har ny träningsmotivation efter det! Lärde mig mycket trotts att jag ändå tränat ett tag och tyckte att jag hade rätt bra koll. Men där ser man vad bra det kan vara att ta hjälp ibland.

Har i år bestämt mig för att satsa mer på styrketräningsdelen av min träning. Att köra lite tyngre pass och att verkligen ge mig tid att använda rätt teknik och få bra kontakt med musklerna. Är helt inställd på att det nu i början kommer att kännas som att jag inte tar mig någon vart och att jag inte kan ha allt för tunga vikter/inte kommer klara så många repetitioner som jag vill. Men jag SKA ge det tid som sagt. Mina nya bästa vänner.Som ni kan se kör jag väääldigt tungt nu :p haha är typ lättaste vikterna men vänta bara några månader ska ni få se på andra bullar!Denna kära gamla vännen kan känna sig lugn. Kommer ändå bli ett eller annat intervallpass på detta band i väntan på varmare grader ute (-30 idag, brrrr). Har ju ett Göteborgsvarv att ta mig igenom i maj så helt utan konditionsträning kan jag inte vara. 

Så här länge satt jag på motionscykeln för en vecka sedan för att testa min kondition. Svettig är bara förnamnet! 


Färgat håret.

I fredags färgade jag mitt hår ett snäpp ljusare. Är mycket nöjd. Har vart mörk i lite mer än 2 år så det var på tiden nu.  
 
Före

Efter

Före/efter


Ny dans, ny chans!

2014 nurå. Vad ska man tro om detta år? Jag hoppas det blir bra. Är rätt nöjd med 2013 men det känns som att jag inte riktigt hann med. Får försöka leva mer i nuet under 2014. 

Önskar att året ger mig resor, massvis med god mat, en frisk kropp så jag kan träna som jag vill, utmaningar på jobbet  och kvalitetstid med alla mina nära och kära. Ganska basic egentligen.

Har inte gett nått nyårslöfte men har ett motto som jag ska försöka leva efter i år "gör det direkt". Är dålig på att ta tag i saker och det skapar en hel del onödig ångest. Så för mitt eget välmåendes skull ska jag ta tag i saker (stora och små) på en gång. Förra året hade jag att jag skulle utmana mig själv mer. Först och främst inom träningen men även inom andra områden. Det tycker jag efter utvärdering att jag följt bra under året som gick.

Nu avslutar jag denna come back med bilder från 2013, främst tagna från min instagram. 
 Halloween


RSS 2.0