Senaste dagarna

Biiiildbomb!


Senaste tiden har jag:
Promenerat i solen, gjort nyttig mat och nyttiga smoothies, köpt ett nytt ritblock, suttit ute i solen I BARA LINNE, börjat på senaste Kepler, ätit färsk mjukkaka, sett att aftonbladet börjat använda sig av hen, fått en onepiece i present, flyttat.. in i min onepiece och sist men absolut inte minst firat 7 år med min andra hälft.

Vi har nu alltså gått in på vårt 8:e år tillsammans och jag hoppas på 8 år till.... Gånger tio.

<3


Fitness fighten

Kom på att jag aldrig berättade vad mitt "projekt" var som jag skrev om i början av Mars. Jag deltog i något som heter Fitness fighten.

Man får ett kost och träningsschema som man ska följa i 30 dagar. Man tränar varje(!) dag, och jag kan säga att det var inte nå "30 min promenad eller simminig" utan styrka och kondition varje dag. Var helt slut efter varje pass och det blev ganska tungt efter några dagar när man inte fick vila. Kolla mitt inlägg från 10/3!

Jag fuskade faktiskt och hade en träningsfri dag i veckan och kosten följde jag inte helt enligt schema.

Kosten var det svåraste med hela grejen. För enligt det schema jag fick var jag tvungen att äta MYCKET mer än jag äter i vanliga fall. Jag äter ganska lite och inte så ofta. Men enligt detta skulle jag öka på både portionsstorlek och antal måltider per dag för att få resultat. Trodde aldrig det skulle funka men redan efter några dagar märkte jag skillnad. Och när perioden var slut hade jag gått ner 4 kg och minskat några cm runt midjan.

Så tydligen har mitt problem vart att jag ätit för lite?! Enligt vad jag läst så lagrar kroppen på allt man äter om man äter lite och sällan. Kanske för att den inte vet när den får mat igen. Så när jag ökade portionerna minskade jag. Men jag slarvade som sagt lite för jag klarade inte riktigt att äta prick så mycket som jag skulle utan typ vid frukost skulle man äta yoghurt med massa musli OCH 1-2 ägg. Då skippade jag äggen osv. Men jag försökte verkligen och mot slutet var jag ganska nära deras anvisningar.

Var kul att göra detta och jag har lärt mig en hel del om hur man kan träna och äta. Det var en bra nytändning för min träning som hade blivit lite enformig. Hade jag följt det mer slaviskt hade jag nog kunnat få ännu bättre resultat. Men kanske nästa gång.


Springelispring

 Sprang milen förra vecken med Hanna, en endaste liten gång, och det var all träning den veckan. Och veckan som gått här i Umeå har jag vart på ETT (!) indoor walkingpass. Det fick jag dessutom avbryta för att jag höll på att svimma. Limpa var sjuk förra helgen när jag kom ner hit och låg däckad 2 dagar. Vet inte om jag fick mig en minisläg av det som gjorde att jag inte kunde fullfölja passet. Jag har nog aldrig avbrutit ett pass förut och om jag är trött kan jag alltid göra hela passet med lite lättare motstånd. Men redan efter uppvärmningen vart jag kallsvettig och började skaka och var vääääldigt nära att vända magen ut och in. Höll ut på uppvärmningsmotstång i 30 min och sen var jag så slut att jag fick gå ut och sätta mig på golvet i 15 min innan jag kunde ta mig till omklädningsrummet. 
 
Totalt alltså två '(1½) träningstillfällen på två veckor. På detta då hela denna veckan fylld med fika, extra god mat, vin och igår hockeypizza. Ajaj inte riktigt en optimal uppladdning för göteborgsvarvet som nu är ca 1 månad bort. 
 
Så nu är det jag som lyfter mitt allt för bekväma ass ur soffan och tar mig en runda runt nydalasjön! Se nästa vecka springer jag och Melissa till Holmsund =21km. 
 
Hejja mig!
 
10 min sen
 
Nuuuuu!'
 
Hej rå.. Wroooooom!

Apr. 10, 2013

Bildbomb på mitt senaste dygn. Väldigt blandad kompott. Har fixat naglarna, pluggat, bakat, hunnit med en smörgåsfika på stan med mamma som var på snabbvisit i stan, fått presenter av mamma och öppnat dom, bjudit brudarna på gofika och ätit SUSHI!

Jag har det alldeles för bra!


Förberedelser

Fyller år på TORSDAG! Herre det är ju bara 4 dagar!!!! Hur ska jag hinna allt? :p

Haha nerå, födelsedagsmästarn har allt förberett och klart! Don't you worry! Allt som går att baka i förväg är bakat och det som ska vara färsk, och därför måste bakas dagen innan, är förberett. Födelsedagsmiddag OCH outfit är planerad och önskelista lämnad till päronen för länge sen ;) allt under kontroll.

Fikat blir (så ni vet om det är värt att komma) macaroner med smak av lime/citron och passionsfrukt, kolakakor både med och utan choklad, vinbärskaka och självklart tårta chokladig detta år.

Kanske nån grej till om jag får lust.. Jag brukar komma i ett flow när jag väl börjar och då passar jag på att baka så mycket jag kan så jag har sen. ;)

Så nu vet ni vad det bjuds på och kan bestämma om ni vill komma eller inte. Och några bilder för att locka de som tvekar... Kom, koooom.


Påskpresent

Köpte mig en påskpresent igår. Hade en sån här norrbottensring när jag gick gymnasiet men tappade den efter ett år. Har sedan dess tänkt att jag ska köpa mig en ny och igår fick jag äntligen tummen ur. Tog bara en si sådär 10 år!!!! ;)


RSS 2.0