New shitIgår började jag först kl 12 och hann därför gå på stan ett tag innan jag började och införskaffa något jag behövt lääääänge. En ny mobil. Har väl snackat om att göra det i snart ett år. Haha jag har låång start sträcka...
En W508 blev det iaf och än så länge är jag mycket nöjd. Får väl återkomma senare med ett slutgiltigt utlåtande när jag hunnit testa den ordentligt.

Sen köpte jag även ett par nya glasögon. Var också ett välbehövligt köp. Har ingen bild på dom utan det kommer sen när jag har fått hem dom. Det var iaf ett par rosabruna dior i lite större modell. Låter kanske inte så snyggt men ni ska få se sen. Jag är då nöjd iaf och det är ju som bekant det som räknas :)

Lite bilder från midsommar

Som ni ser så var vädret inte det bästa den kvällen. Men lika glad för det var ja, fast gladast var nog räven. Dagen efter vart det kanonväder hela dagen, solen sken och det blåste lite varma vindar. Så nice. Har inga bilder från den dagen dock. Men här kommer iaf lite bilder från själva midsommarafton. Var ute och fiskade... fick en och annan gädda.


Jag och Jenny satt längst fram i båten som kuttersmycken.


Hehee dyng?
Killarna badadeTejpen gick åt som smör. T.ex till att hänga upp stereon i flaggan och istället för att knyta fast grenarna på midsommarstången tejpades det.


Jag är även känd som spexarn. Här skulle jag testa om jag fick handen runt hakan med armen bakom huvudet. Ja ni ser ju!

Glad midsommarJobbar till kl 16, sen drar jag till en kompis stuga där jag ska spendera denna midsommarafton. Vi ska grilla, umgås och bara mysa hela kvällen. Är ledig hela helgen och det ska bli sååååå skönt.

Ha en bra midsommar.

Ny säng

Jag har investrat min skatteåterbäring i en ny säng. Mmmm mmm mm,  and it.. is.. lovely!Här e den gamla sängen. Egentligen en gammal gäst säng som jag bara skulle ha provisoriskt i några dagar men som jag nu alltså har sovit i i nästan 2 år. Hehehe inte så bra på att få saker gjorda.
Det går en balk mitt igenom sängen som inte alls är så nice att sova på. Man måste som hålla sig på sin sida av sängen om man inte vill vakna med ryggskott. Sen är madrasserna vanliga tunna skumgummimadrasser som jag alltså legat på i snart två år. Vilket betyder att de i mitten i stort sett inte finns något skumgummi kvar.

(Lägg märke till att jag fulat till sängen för att ni alla ska ogilla den lika mycket som jag. Typ lagt bäddmadrassen på sne, lämnat den lite skrynklig m.m)Och här är alltså min pärla...
Så vacker, så skön, så vit, så underbar!
Välkommen hem till mig!

BrorNu är min fina, söta underbara bror hemma igen. Vi har skrattat så tårarna rinner hela kvällen. Mest åt grannens unge som verkar gå på både det ena och andra ikväll. Hon är speedad som få.

vill ha


Hår

För övrigt bestämde jag mig igår för att det är dags att byta hårfärg igen. Har ju för tillfället min vanliga hårfärg som är ganska mörk. Men när jag kikade på mitt hår på alla fulbilder jag la upp så saknar jag min mellanblondafärg. Ska ringa Elli, som klippte mig sist, imorgon och beställa tid för klippning och slingning. Man får ju börja lite lugnt med slingor så man inte tappar allt hår.


Rubrik

Jobbar i ca 1 h till. Ringer inte så mycket just nu så för att fördriva tiden bloggar jag lite och spelar bubbleshooter. Det är antingen det eller puzzel på jigzone som gäller när man jobbar, för de kan man göra samtidigt som man pratar i telefonen. Aftonbladet och sånt funkar bara mellan samtalen, är lite svårt att höra vad någon säger medans man läser om man säger så. :P

Ikväll när jag kommer hem ska jag lägga mig ner i sängen och sova. Är väldigt trött idag, tror jag håller på att bli sjuk. Kan bero på att det igår när jag var ute och sprang började spöregna. Vart rätt härligt nerfrusen och när jag kom hem fanns det inget varmvatten så jag fick vänta med att duscha ett tag. Så en förkylning är nog på gång!


Längtan

Dagar som denna då regnet bara öst ner så längtar man sig lätt bort. 

Varberg


Ehh??

Ibland undrar man om allt står rätt till??! 

Haha måste bara få förklara bilden med skon. Det är nämnligen så att jag brukar inte sitta och posera på mina kort med diverse underliga föremål i mina händer. Tog denna bilden för att visa min pappa vad jag hade köpt för pengarna han skickat mig en gång när jag fortfarande bodde i götet och inte kunde visa live. En mössa och ett par skor alltså :P 
Nu vet ni!


RSS 2.0