Senaste från instagram

Här är de senaste inläggen från min instagram.
 
Tulpaner som ger vårfeeling inomhus även om det vart -30 ute hela veckan. Tur vi har en mysig och go kamin här hemma som vi eldar friskt i varje kväll. Senaste inköpen: skorna, en lampa och tv-bänk. Frukost, en selfie och sist men inte minst några bilder l'amour.
 
 
 
 

Nytt

Jag älskar att promenera. Jag ska inte sträcka mig så lång att säga att jag också älskar att springa. Men jag tycker oftast väldigt mycket om att springa. Eller i alla fall tycker jag om hur det känns när jag får stanna efter att ha sprungit. 

Nu är det inte den bästa säsongen för att göra någon av dessa aktiviteter. Men jag drömmer mig till våren när asfalten smälter fram och temperaturerna börjar röra sig mot grader som inte innebär att man behöver se ut som en vandrande dunsovsäck varje gång man rör sig ute. (-25 när jag åkte till jobbet imorse. Hej då all hud i mitt ansikte! Kul att du hängde med i 27 år iaf)

Jag hoppas på en bättre sommar än den som var nu senast. Vädret tillät inte riktigt så många prommenader och löpturer som jag önskar få ut under säsongen. Förra årets sommar var ju sjuukt bra och jag tog mig ut 1-2ggr om dagen bara för att det var så härligt. Hur denna vår/sommar än blir är jag från och med nu redo. Förra veckan damp dessa nämligen ner i brevlådan. 

I present to you mina nya darlings:
Min chef tycker dom ser ut "som en psykos". Jag trodde han kände mig vid det här laget?! Jag är en psykos... 
Han kan va en psykos. 


Nystart

Nu startar jag upp här igen. Mest för att jag insett hur kul det är att kunna titta tillbaka på de vardagliga händelserna som man fort glömmer. Går ofta in på bloggen för att klicka runt på måfå i kategorierna och i arkivet för att minnas the good old days. T.ex. om man går till Juli -10 kan man se härliga bilder från stugan, när Erik fick en episk bula i pannan, massa LCHF recept och bilder från våran första gemensamma lägenhet.
 
Går man till November -08 får man hur det såg ut i början när jag bloggade. Ojoj kan få sånna skämsrysningar över hela kroppen när jag läser ibland. Sååååå töntigt! Men det är ändå fint på nått vis. Jag inser att fast jag i mitt huvud att jag är likadan nu som då så har jag och mina tankar utvecklats. Och tack gode gud för det!
 
Sen sist har vi hunnit flytta två gånger. Först till ett hus vi hyrde från april till oktober som låg granne med mamma och pappa. Så ni må tro att vi hade en mysig sommar. Medan vi bodde där hittade vi ett finfint hus i byn som vi slog till på ganska spontant och dit har vi flyttat nu under hösten. Dessa två flyttar innebär att vi flyttat 7ggr under de senaste 5 åren. Vi kan det där med att flytta med andra ord....... :-))))) Alltid med glada miner så klart.
 
Sista kvällen i förra huset. Sov på köksgolvet för att hela övervåningen var flyttstädad.

Lyckades få till en provisorisk myshörna första kvällen i nya huset för att ha en "oas" att gå till när röran från flyttkartongerna blev för mycket.

Jag har bytt jobb och jobbar nu på en privat tandläkarklinik istället för på folktandvården.
 
Jag har blivit FASTER till den bästa människan på jorden.
Jag och min lilla fis!! <3
 
 
Vi har också passat på att gänga oss en blåsig med fin dag i Juli. Alla våra vänner och släktingar var med när vi sa ja vid Matakoski i Torneälven och sen festade loss på Hulkoffgården i Korpikylä. Mamma sydde min klänning, släkten stod för musikunderhållning och jag bakade tårtorna. Enkelt och avslappnat var nykelordet när vi planerade och precis så blev det. En perfekt dag och kväll på alla sätt och vis.
 
 
Det var väl de stora händelserna sedan sist. Tar resten som det kommer.
 
Hej så länge!

RSS 2.0