Yatzy

Senaste dagarna har bestått av jobb och Yatzy. Har gått över från addictingames till att sitta och nöta detta inte alls så roliga spel. Men när man har läst kvällstidningarna så att man kan varenda liten artikel utantill så är det ändå rätt skoj.

Göteborg

Har glömt säga att jag beställt biljetter ner till götet. Blir där nere en hel vecka! Ska shoppa, fira lite födelsedagar och bara ta det lugnt.  Blir i mitten av september så det är ju snart. :) 

Smart då!

 

Var inne på tjuvlyssnat.se i fredags när jag satt på jobbet och såg denna. Tyckte det var jätte kul :P

 

 L har också hittat

en bra 'tjuvlyssning' som passar honom som handen i handsken. Han skulle lägga upp den på sin blogg snart, så håll utkik.

 

Här kommer min iaf...

 

Öppningsdag på nytt IKEA-varuhus i Ryssland 

Ingvar Kamprad står vid en av utgångskassorna och hjälper kunder att packa varor. En mamma och en liten pojke står i kassakön och pratar (på ryska).

Mamman: Ser du den gamla mannen som står där och packar ner kundernas varor?

Pojken: Ja?!

Mamman: Om du inte är duktig i skolan och sköter dina läxor så kommer du också sluta som den där mannen…med ett dåligt betalt jobb!

 


Diggilo

Jag skulle i tisdags till Sara för att äta Tårta och fira henne lite. Just innan jag ska åka till henne ringde hon o fråga om vi inte skulle dra till Happis o se på Diggilo istället. Lät ju rätt kul. Så på med många lager varma kläder och någon filt och sen iväg.
Kvällen blev trevlig om än inte lika 'röjjig' som vi hoppats på. Det var mycket folk och inga mygg aninges för kallt men vi var väl förberedda som tur var.

Tomas Pettersons stå upp och Molly Sandén när hon sjöng 'Halleluja' var bäst. Bilderna är suddiga, tog ju utan blixt smart som jag var, men jag tog iaf .. och det är det som är det viktiga.


Äntligen

Det har vart en massa krångel med paketet som vi har beställt från forever21 och NU äntligen har de båda skickats iväg. Det värsta som finns är när saker krånglar och man måste spenderra massa tido och energi på att lösa det. Men duktig som jag är så fixade jag allt så nu är det i sin ordning. Som tack för allt fixande fick jag en maxi påse med ostbågar av min storebror. Så det lönar sig att vara duktig :) 

Dramatic lemur.

Så rolig.

jobb

Det är rätt skönt att ha ett jobb att gå till. de allra flesta mornar vill jag bara dö när klockan ringer. Men vissa dagar, som idag, känns det ändå rätt gott. Bara jobbigt att sitta hemma o inte göra nått om dagarna. Tyvärr har jag bara två veckor kvar nu om jag inte får förlängd anställning.  Så jag får väl passa på att njuta så länge det varar :P


Chipset.Hittade detta chipset i chipsskålen i fredags. Löööve.

Grattis!

Idag fyller Sara hela 21 år.
hurra, hurra, hurra!Puh..

Det tog ett tag att få beställt från FOREVER21, krånglade massor. Men nu är det iaf gjort, känns skönt.

Helgen har spenderats i Luleå och påläng. På fredagen när L slutat jobbet åkte vi och hans bror till luleå där alla de andra väntade i en lägenhet. Vi hade lite förfest och sen drog vi ner till stan för luleåkalaset. Kul var det, men shit vad det vart allt fram åt ett tiden. Käkade lite obligatorisk langos och såg en konsert, dock orkade inte vi gå på tivolit som var, utan for hem o somnade.. Känns att man börjar bli gammal :P  Kanska nån bild kommer imon.

Sen hem igår till påläng där vi sett film o bara 'varit'. Vädret har ju inte vart det bästa tyvärr. Annars ade vi nog åkt ut till L:s stuga, så mysigt att vara där. Tycker jag men inte han haha. 

Nå ja ska sova nu. Börjar kl 9 imon så lite skön sovmorgon nu så här efter helgen. Nice är vad det är.

Hejpa

RSS 2.0