Mannen i mitt liv <3


Shools out!

Näst sista dagen för mig i skolan idag innan jag får ut min licens. Nu har vi praktik 5 veckor och sen avslutar vi med en dag då vi ska diskutera praktiken. Tycker inte som att praktiken räknas som skola för det kommer vara så kul så nu känner vi i klassen att vi typ är klara. Haha.

Som jag berättat tidigare kommer jag gå tredje (frivilliga) året också. Men det kommer vara upplagt så att vi bara kommer ha totalt 3 veckor per termin då vi samlas och har seminarium och sånt så inga mer tentor eller klinikpass. Wohoo!

Imorgon åker jag hem till Kalix så kvällen kommer jag ägna åt att packa. Blir mycket packning då jag ska få med kläder för 5 veckor, alla grejer jag ska ha med till göteborg på varvet och kläder till en stockholmsresa för ett bröllop.

Bara att sätta igång då!

Blåbärspaj

Haha jag är en super woman idag. Efter att jag städat klart fixade jag middag (kryddiga köttfärsbiffar, ugnsrostade grönsaker och tzatziki) och när middagen var intagen bakade jag en ny bärpaj. En kille i Limpas klass hödre talas om min paj igår och hade massa blåbär hemma som han ville bli av med så jag gjorde en paj till honom.

Nu är det alltså rent här hemma och doftar ljuvligt så nu kan jag verkligen njuta i soffan hela kvällen utan några 'måsten'. Linus är en lycklig kille han!


Städar

Har ingen skola idag så nu håller jag på att städa här hemma. Blev en sån där städning där jag dammtorkar, klipper vissna blad av blommorna, diskar ljusstakarna, rensar ur våra garderober m.m. Alltså inte bara plocka undan och dammsuga utan storrengöring/rensning.

Hade pappa vart här skulle han ha frågat 'Ska du ha mens snart?'. För tydligen 'nästar' jag just innan jag ska ha mens. När jag var yngre brukade jag möblera om mitt rum eller helt plötsligt storstäda i köket hemma just före det var dags. Är inte ensam om detta utan jag har hört flera som gör samma. Finns väl inbyggt i oss att vilja göra fint för kommande bebis.. typ. Sen snackade jag och en kompis om övergivadsrädslan man får kring mensen också. Ex 'Nu kommer han lämna mig för jag är så jobbig. Och det förtjänar jag också.' Och PMS ska vi inte ens tala om. Hela spannet från jag vill döda nån/nått till stackars lilla mig på några sekunder och sen tillbaks till alla är idioter stadiet. Allt detta en gång i månaden, inte lätt att vara kvinna alltså.

Har killar några sånna saker för sig? Nått som motsvarar PMS? Måste undersöka detta närmare.

Nå just nästningen gör inte mig nått och jag tror inte Linus klagar heller. Blir nog bara glad att jag gjort fint innan jag drar till Kalix på fredag och blir borta i 5 veckor. Ska ha praktik där fram till examen. Så han får börja med en helt ren och fin lägenhet. Har tänkt att jag ska baka  bröd också innan jag drar så han har frysen full :) Är man inte en fullfjädrad housewife så säg?!


Paj

Idag bakade jag en asgod paj. Eller två egentligen, en till mig och en till Linus. När jag bakar nu förtiden använder jag mandelmjöl och det tål inte Limpa så för att han också skulle få sig nått gott gjorde jag en med vanligt mjöl till honom.

I pajen hade jag hallon, lingon och nåra få jordgubbar. Detta blandades med en kräm på gräddfil, ägg, stevia och vaniljpulver. Egentligen skulle det vara blåbär med det gick minst lika bra med dessa bär istället. Gott med det syrliga i hallonen och lingonen till det söta i jordgubbarna. Till pajen hade vi vispad grädde och turkiskyoghurt. MUMMA!

Ser inte allt för goda ut men jag lovar det var dom.

Förväntan

Jösses vad det gastas och sjungs på busshållsplatsen här utanför vårt fönster. Haha är alltid lika mysigt att sitta här i soffan och höra hur taggade och förväntansfulla alla är innan de ska ut och dansa :) Skönt också att veta att jag kommer vakna pigg och kry imorgon medans dom kanske har det lite värre :P


Och så en bild för att göra det hela lite mer intressant.


# 9 Någon i din släkt

En härlig bild på två härliga damer. Till vänster ser vi storasyster Hilda och till höger min mormor Dorothy. Men dom går under namnen 'Vilda Hilda' och 'Dorty'.  Hilda är 95 år och fyller 96 i juni, mormor är 83 år.

Hilda kommer först till alla kalas och festligheter och lämnar sist. På min kusins bröllop för några år sedan slängde vi ungdommar in handduken före midnatt medans Hilda var kvar till kl 1. Hon säger prick vad hon tycker spec om andra människors utseende. Tror vi alla i familjerna har fått veta att vi har spea armar eller pluffsiga kinder. Hon tycker om att baka och gillar ännu mer att få bjuda andra på fika, mat, godis, kaffe eller nått annat gott. Precis som jag :) När mamma nån gång har frågat om döden sa hon att hon är för nyfiken för att dö. Haha hon vill veta vad som ska hända med alla oss barn. Typiskt Hilda att säga så.

Mormor är multitaskarnas multitaskar. Hon har körer, pianoelerver, lär sig språk, stickar, broderar, facebookar, internetbankar, smsar, tar Hilda på utflykter, barnvaktar, reser hit och dit och håller reda på hela släkten. Har aldrig träffat nån annan som henne. Hon är nyfiken och vill lära sig allt det senaste. För henne är det viktigt att vara uppdaterad och 'med'. Just nu är det facebook som gäller. Hoppas man tar efter på den punkten och inte blir en sån som tycker det var bättre förr.

Älskar båda dessa damer och hoppas att jag kommer hinna träffa båda när jag ska ner till götet om några veckor. <3


Fäääärdig

Snö, slask och rak motorväg utan nått annat vid sidan än skog. Så har min runda vart. Men vi har haft kul. 'Drog tutan i luften' så att lastbilarna vi mötte tutade tillbaka. Haha fånigt men faktiskt peppande. Sen har vi snackat skit och hjälpt en utlänskstudent till flyget. 

Dock vart jag tvärless och hungrig när det var en liten bit kvar så jag stannade och vägrade forsätta. Satte mig i en busskur och ringde vår skjuts medans de andra fortsatte. Efter 1 minut i busskuren blev jag tvärless igen, på mig själv den här gången, och forsatte att springa.Haha drama queen delux. Så när Linus hämtade oss hade jag 1 km kortare i benen än de andra tjejerna. Men det gör mig inte så mycket. Klarar man 19-20 km i regn och slask utan peppande publik klarar man nog 21 km i sol, varierande utsikt och med peppande publik utan problem.

Sprang i mina nya skor som jag köpte för nån månad sen. Har som längst innan bara sprungit 8 km med dom så idag passade jag på att springa in dom och kolla vart jag ev kommer behöva tejpa sen. Gick ändå ganska bra även om det gör lite ont i mina stortånaglar. Så dom är kankse liiiiite för små när fötterna sväller. Men dom kommer funka fint på varvet.

Nu har jag duschat och tagit en liten nap och snart ska jag skjutsa iväg Linus på match. Ikväll ska han på nån tv-spels-dricka-öl-kväll med laget och då har jag tänkt sitta här hemma med tända ljus, ett glas rosé och en bok. MYYYYS! Då vet ni!

Peppar

Sitter och käkar frukost och taggar nu för om en timme drar vi ett gäng och springer till Holmsund. 21 km ska vi få ihop. Vi tänker inte försöka pressa fram nån bra tid utan bara få lite längd i benen. Ute är det mulet, blåser och snöar lite lätt. Har hört att det kan bli riktigt grisigt väder idag så det blir en kul utmaning. Varvet i götet sen kommer kännas som semester för de år jag sprungit har det vart soligt och skönt :P

Peppar igång mig själv med Swedish House Mafia och en stor tallrik med äggröra och bacon. Gott värre!

Jag skriver igen när jag 'landat' här hemma igen. Tills dess ha en bra lördag!

Efter förra årets varv i botaniska trädgården.

Why so serious?

(Syns att man vart ute under påsken och fått en äkta vinter-/vårlovs bränna med färg bara i ansiktet.)

Planerar för helgen.

Ojojoj jag och Melissa har stora planer för denna helg. Först detta:


Sen: Äta en bit
Efter det: Skjuts hem
Sist men inte minst: ligga död i soffan och ladda tills vi kör en repris 12/5

# 8 En person som du saknar

Saknar massor av människor hela tiden. Men det finns nån/några jag saknar oftare än andra och det är min mosters familj som jag bodde hos under åren i göteborg. Denna våren har det nästan inte gått en enda dag utan att jag tänkt på dom och längtat efter dom. Ska verkligen försöka få mig en träff med dom nu när jag ska ner på Varvet i maj. Har ganska ont om tid när jag är där nere men det är värt att få det lite stressigt bara man får en kram av mina pojkar.

Otto som hejade mig in i mål på förra årets varv.

TIPS

Några LCHF-tips så här på kvällskvisten.

Carbzone har gjort protein bars för oss LCHFare. Finns i smaken chocolate crisp och blueberry crisp. Helt ok smak på dom får jag ändå säga. Kostar inte mer än andra bars och finns på större ica butiker och vissa coop. Annars går dom att beställa på nätet. Tycker själv att det är perfa att ha en i väskan som mellis de dagar jag tränar direkt efter skolan eller som mellis/kvällsmål de kvällar jag tränar sent.

Detta är mer ett tips till alla. Ica har en korv med 71% kötthalt. Superbra. När jag gick i skolan på livsmedelsprogrammet och vi hade charkkurs fick vi lära oss att bra korv har hög kötthalt. Ju högre kötthalt en korv har desto mer mättande blir den. Du behöver inte alls äta lika många bitar av denna korven och du håller dig mätt längre på en korv med mycket kött i. De korvar som har lägre kötthalt har mer fett i sig och det mättar bra men inte lika bra som kött. Då vet ni det. (Bild lånad härifrån)

Jag har flyttat!

Beställde hem dessa byxor från Sportamore i söndags. Idag fanns dom att plocka ut på posten när jag kom hem från skolan(MVG + för snabb leverans!). Satt bra och var riktigt sköna. Så från och med idag kommer jag inte längre bo på Historiegränd utan i dessa byxor. Då vet ni!


Goder morgon!

Sitter och dricker te och käkar äggröra och bacon. Mmm mm mmm. 

Förbereder mig för min första skoldag sen den 5:e. Fast idag har vi ingen lektion utan eget arbete så det blir en mjukstart. Vi ska jobba med redovisningen av vårt examensarbete och opponeringen av en annan grupps arbete. Vette fåglarna hur det ska gå. Har ingen koll på det här känns det som. Men vi fick ju ihop ett helt arbete utan att ha koll så det här ska nog gå bra det med. Redovisning blir nu på fredag sen kan man äntligen släppa detta!!

Åhh! Såg nu när jag kollade på schemat att jag förutom den 5 veckor långa praktiken bara har 6 dagar kvar som jag måste gå till skolan innan examen. Av dom är 4 halvdagar. Wohoo!

Back on track

Under påsken har jag tagit ett uppehåll från LCHFandet. Ville kunna äta av allt vad påsken hade att erbjuda med godis, must och god mat. Uppehållet varade i 11 dagar. De första dagarna hade jag konstant molande (svag) huvudvärk. Resterande har jag haft ont i skallen till och från och vart lite orolig i magen men det som var största skillnaden var humöret. Minsta grej har irriterat mig, spec allt som Linus gjort, och jag har vart sjukt lättstött. Som att jag haft PMS delux. Bra att veta så man är beredd nästa gång jag tar ett längre uppehåll. Trots alla symptom var det helt klart värt det. En kall öl i solen ute i skärgården och en hamburgare med bröd direkt från muurikkan är svårslaget.

Idag har jag börjat om med kosten igen och det känns genast bättre i kroppen. Magen är lugnare och ingen huvudvärk. I helgen har jag längtat efter att börja om men vi hade en paltmiddag inbokad och ett paket glass som jag ville äta upp innan jag började om, haha ;P Men nu är jag nöjd för ett bra tag framöver och känner mig inte sugen på att fuska (kanske låter det annorlunda om nån dag när sockerabstinensen slår till).

Då vet ni... anteckna!!

6 år

Här i dagarna firar jag och Linus att det har vart vi i hela 6 år. Det är sjukt länge men vi älskar varandra mer än någonsin och har planer på att hålla ihop minst 6 år till. :)

Haha bästa bilden på oss <3

dead

Jag har just dödat benen, och konditionen, på ett Indoor walking pass på IKSU. Märks att det var ett tag sen jag körde det senast för jag hade mjölksyra redan efter uppvärmningen. Haha. Iofs har jag haft träningsvärk i benen tills igårkväll efter passet jag och Anna körde i fredags. Så det kanske spelade en liten roll i min seghet idag.

Nu ska jag duscha och slänga i mig nå lunch och sen tänkte jag mig ut på en prommis i det fina vädret med Magdalena.

Skönt att vara ledig.

# 7 En bild som du aldrig lagt upp

Haha trodde ni jag glömt min lista?! Oh nej nej nej. Har bara haft svårt att hitta en bild till nästa inlägg.

Jag censurerar aldrig mig själv så jag hittar ingen 'tokig' bild som jag inte redan lagt upp och natur m.m är ganska ointressant. Vill inte heller ta en ny bild för det kommer ju längre ner på listan. Så ni får en bild från sommarens bästa kväll då vi överraskade Linnea med att kidnappa henne till Luleå och bjöd på middag. Tror inte jag lagt upp denna tidigare.


bye bye iksu

Buhu.. I fredags när jag och Anna var och tränade sa jag upp mitt IKSU-kort. :'( Eftersom jag ska hem i sommar och sen pendla mellan Kalix och Umeå nästa år så blir det onödigt dyrt att ha ett kort här och ett i kalix som jag inte kan använda fullt ut. Då blev det IKSU som fick ryka eftersom det är där jag kommer vara minst. 

Är förvånad att jag, som inte direkt är känd för att vara en träningsmänniska, tyckte att det var jobbigt att säga upp ett träningskort. Haha men är man van med IKSU finns det inget ställe som kan ersätta det.

Har till 30 maj på mig att använda kortet så nu måste jag utnyttja det till max. Så om nån vill träna så är det bara att slå en pling ;)

Vad hände..??

Alltså kolla mitt hår. När blev det så här långt?? Nu är det jag som bokar klipptid!


Hej blivande chef!

Just skickat in mitt CV och sökt ett jobb. Spännande värre! Länge sedan man behövde skriva personligt brev så jag var lite ringrostig får jag säga. Och mitt cv hade inte blivit uppdaterat på lääänge såg jag. Efter 2008 var det tomt så jag har fått leta pappaer och försöka se i bloggen för att få fram vilka datum och år jag har börjat/slutat på de olika arbetsplatserna.

När jag nu just skickat en arbetsansökan kan det vara bra att fylla bloggen med fin fina bilder på lilla moi. Vill ju bli tagen för att vara en reko tjej när dom googlar mig. Kan redan höra vad dom säger om mig när dom ser detta.


'Trevlig tjej det där... inte alls smörig'

'Och glad verkar hon ju vara.. väldigt glad..'

'Tänka kan hon ju uppenbarligen också.. se bara på den tänkarminen.'

'Vid närmare eftertanke, var inte förra tjejen ändå ett bättre val kanske?!?'

Blomster

Jag älskar blommor och det har mina nära och kära snappat upp. Fick förutom pelargonen ett antal buketter igår och alla värmde lika mycket i hjärtat.

Rosorna fick jag av min bästa vän och kompis Kristina och eventuellt även Magdalena. Dom kom samtidigt och hade presenter inslagna i likadant papper så jag misstänker att det var en gemensam pressent.

De gula tulpanerna kom Simon med. Han är en mycket uppmärksam grabb och har hört när jag sagt till Linus nån gång att jag älskar tulpaner. Haha så snällt!

Malin var den som kom med dagens första bukett blommor. Även hon har forstått att tulpaner är lite av en favvo så det blev ett knippe lila från henne.

Dagens bästa bukett var ändå mamma och pappas. Scrolla längst ner så ser ni varför. :)

Haha en bukett pengablommor tackar man aldrig nej till ;)

Att göra en tårta

1. Baka en botten. Jag använder ett recept på sockerkaka. Blir saftigt och gott.


2. Dela med kniv eller med tårtskärare som man hittar ex HÄR.

3. Fyll med valfri fyllning. Jag brukar köra ett lager bär och ett lager vaniljkräm. Oftast har jag jordgubbar och några hallon, köper vaniljkräm som man kokar. Inget socker behövs, varken till bären eller vaniljkrämen, kakan är söt nog.

4. Montera ihop alla lager och täck med grädde (även den utan socker). Dekorera med bär, helst färska om det går att få tag på eller frukt.

5. Ät och njut!

Påsken 2012


It's ma birthday...

We gonna party like it's ma birthday

Nu är vi tillbaka i Umeå efter vad jag tror kan ha varit den bästa påskhelgen någonsin. Perfekt väder och massa mys med nära och kära. Perfekt!

Idag fyller jag år... ANTECKNA i era intresseklubbenblock för detta är viktigt!!

Limpa väckte mig med frukost på sängen innan han drog iväg till skolan. Själv är jag ledig till på tisdag, skönt! Nu blir det att baka tårta och nå kakor. sen har Limpa önskat sig brownies så det får bli en form med det med. Ska försöka göra fint här hemma också under dagen så jag är redo att ta emot gäster sen. Om nu nån vill komma?! Hör av er, alla är välkomna :)

Detta fanns på min presentbrickan i morse:

Perfekt gåva från storebror och hans sambo. En bakbok! Det kan jag aldrig få för mycket av.

Av Limpas mamma fick jag en valfri bukett blommor. Men jag valde en krukväxt istället. Har tänkt att jag ska bli pelargonmaster of the world så detta blev en bra början. Denna sort heter Kronprinsessan Mary. Tack tack tack! Nu får vi bara hoppas den överlever min omvårdnad.

Av Limpa ska jag få dessa. Dom är beställda men har inte kommit fram ännu. Mina första riktiga converce. <3

Livstecken från Kalix

Har vart så sjuuuuuukt bra väder här ända sen vi kom hit så detta är första gången jag sitter vid datorn ordentligt. Vi kom hit på torsdag kring middag. Då vart vi bjudna på tacos hos Limpas päron för att sen gå på byapubben i Påläng där min mamma och hennes band spelade. Dom har blivit riktigt bra så det är kul att lyssna på dom nu och det är alltid trevligt på pubben. Inte som andra byapubbar vill jag poängtera utan ett mysigt, trevligt ställe där alla har det trevligt.

På fredagen tog vi sovmorgon och sen åkte vi tillbaka till Påläng och tog skotern ut till Limpas stuga. Där satt hans familj + stuggrannar och väntade med fika och en brasa. Njöt i solen och av livet. Efter ett tag kom Samuel, Linnea och Simon ut för dom hade sett att vi åkte dit. När vi sen skulle åka hem tog vi en sväng förbi Linneas stuga för ännu mer samkväm med hennes familj. Där bjöds det även på ärtsoppa och punch för den som ville ha det. Sen hem till Nyborg på kvällen för trerätters med sparris och löjrom, lammstek och nån chokladefterrätt med whisky.

Lördag - upp tidigt för en planerad skoterutflykt, återigen i pålängeskärgård. Med på turen var Samuel, Linnea, Simon och Sven (och jag och Limpa då såklart). Åkte ut kring 11-11.30 och kom hem kring 16 lagom solbrända om näsan. Mer lamm till middag och glass. Sen ut till Linneas stuga för att sitta och mysa runt en brasa i den mörka natten.

Igår tog jag och skottade fram altanen här hemma. Sen tog pappa med mig på en skidtur i skogen för att visa våra 'ägor'. Solen stekte på och det var perfekt skidföre så det blev en tur på en och en halv timme. När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle skotta en solgrop i snön bakom huset. Blev skitbra med en stor bänk där man kan ligga så idag ska jag spendera dagen där. På kvällen kom Ida som är hemma från sthlm och hämtade mig för mys med henne och Anna. Blev godis, chips, Big Brother och en hel del skitsnack= perfekt kväll.

Det var mina dagar so far. Som ni ser finns det inte mycket tid över för dator. Idag är inget undantag.

Puss

tiden går fort när man jobbar med examensarbetet

Om bara 7 dagar fyller jag år.... Det är ju skitsnart! Jag har inte riktigt hunnit med i år känner jag. I vanliga fall brukar jag börja hinta om vad jag önskar mig redan kring jul. Jag menar då är det ju bara 4 månader kvar. Sen omkring 10-11 februari börjar jag snacka om det ofta för DÅ är det nära. Kring 11 mars övergår jag i prata-om-min-födelsedag-varje-dag fas.

Men jag fattar inte vad som har hänt detta året... Nu ringde jag först IGÅR (?!) till mamma och sa vad jag veeeeerkligen önskar mig. Annars brukar jag önska mig saker från jul som sagt men veeeerkligen önska mig från i början på mars.

Sen blir det en konstig födelsedag i år. Vi åker upp till kalix imorgon efter lunch och sen åker vi hem på tisdag. Jag fyller år på onsdag. Sååå nära att jag fick fira med mami och papi men men. Limpa måste vara i skolan på ons så inte mycket att göra åt saken. Blir nog bra att bara fira med honom. Har ju gjort det förr. Men lite surt att det var just onsdag han var tvungen att vara tillbaka och inte torsdag.

Jajajaja.. bla bla.. 'fira en annan dag', 'det är inte hela världen', 'väx upp' m.m. NEJ!!! Födelsedagen är världens viktigaste dag för mig och så är det bara. Låt det vara så..

Jag, MiniOlof och brorDavid

Frukost på sängen är ett måste! Tvingar Linus att göra frukost och sjunga för mig varje år.

Drömmar recept

Du behöver:
100 g rumsvarmt smör
3 dl socker
2 tsk vanillinsocker
1 dl neutral olja (raps eller solros)
1 tsk hjorthornsalt
4 dl vetemjöl

Ev 2 tsk kryddor ex, kardemumma, pepparkakskryddor eller kakao. Tar man kakao kan man ta 1-2 msk så man får ordentligt med smak.

Gör så här:
1. Rör samman smör, socker och vaniljsocker.

2. Tillsätt olja.

3. Blanda i hjorthornssalt och vetemjöl.

4. Rulla ut degen i 2 smala längder på en lätt mjölad arbetsbänk. Skär dem i jänstora bitar. Forma dem till runda bollar.

5. Lägg dem på bakplåtspappersklädda plåtar.

6. Grädda mitt i ugn i 150 grader, ca 20 minuter.

7. Låt kakorna svalna på galler.

Done!
Delade degen i 4 bitar och testade olika smaker

Haha fotostudio på köksbordet.

Mars

Dags att visa upp hur träningen såg ut för mig under mars. Fick till 26 pass tillskillnad från feb då det 'bara' blev 13. Förut var jag glad om jag fick ihop 13 pass på ett år :P

Månadens:
Längsta - Den 14:e gick jag en prommenad på 120 min. Om inte prommenad räknas som träning sprang vi 100 min den 23:e
Bästa dag - 6:e körde jag hårt som ni ser på bilden längst ner.
Jobbigaste - Svårt att välja mellan 15:e (intervaller på IKSU) och 20:e (Bräntberget). Gemensam nämnare är mjölksyran i benen.
Roligaste - Dagarna då jag får någon med mig. Badminton, indoor eller pump med Malin eller Magdalena och löpning med Melissa. Alltid roligare att ha någon med mig.


Over all: SJUKT NÖJD!

Drömmar

Här kommer resultatet. Riktigt nöjd för att vara första gången jag bakar dom. Mamsen fick sina bilder så hon blev också nöjd.

Om ni tycker kakorna på det nedre fatet ser fläckiga och smutsiga ut så är det för att jag testade att göra flera olika smaker när jag ändå var igång. Blev hela 4 st olika: vanliga, kardemumma, pepparkakskrydda och choklad. Chokladen fick dock inte vara med på bild.


Dreams

Mamma ringde mig nyss och la in en beställning på Drömmar. Hon vill att jag bakar och fotar så ska hon använda bilden på vykort sen. Har aldrig bakat drömmar tidigare så vi får se hur det går. Och det ka helst göras idag. No pressure alltså, haha. :P

Annars då? Solen skiner, var ledig på förmiddagen och nu kommer Linus hem vilken sekund som helst. Kunde varit sämre.

Har gjort klart examensarbetet och hunnit med en examination idag. Vi skulle låtsas att vi fick in en helt ny patient som vi aldrig behandlat tidigare. Sen fick vi en journal och 30 min på oss att förbereda oss på hur vi skulle lägga upp behandlingen för patienten. Inte alls svårt och något vi gör varje gång vi har en patient. Men jag mitt mähä fick hjärnsläpp ooch klantade mig lite. Vart helt fel ordning och det ena med det tredje. Tror dock inte det var så illa på själva redovisningen för lärarna. Dom hörde ju att jag läst iaf :P haha åhhhhhhhh. Orkar inet ens tänka på det nu. Vart bara knasigt.

Men det är glömt nu och nu ska jag alltså ge mig på Drömmar. Återkommer med resultatet senare.


Bio och snö

Första april igår. Gick inte på något skämt tror jag. Kan bero på att jag och Linus satt hemma med varandra hela dagen och kollade film. Fanns helt enkelt inte så mycket att bli lurad av. 

Pris för gårdagens skämt måste ändå gå till den ca 1 dm nysnö (om inte mer) som föll under dagen. Hoppas det smälter bort lika fort som det kom så vi får sommar någon gång.

På kvällen fick jag för mig att vi skulle gå och se på bio. Så det var bara att plocka fram vinterkläderna igen och sticka iväg. Blev The Hunger Games. Köpte en samling med alla tre böcker i för 3 veckor sen och läste så jag skulle veta vad det handlade om innan jag såg filmen. Inte det bästa jag sett eller läst men helt klart bra och underhållande.

Nu ska jag gå till skolan för att fila sista lilla på vårat arbete innan vi skickar in det. Sen är vi färdig. WOHOOO!


RSS 2.0