Ge mig sol!

Idag är det varmt och slasksnö ute. inte kul alltså. Allting blir brått och tråkigt när det är sånt här väder. Det är dagar som dessa man längtar efter klarblå himmel och strålande sol. Gärna kring 2-3 minusgrades så att snön inte blir för blöt. Ge mig det och jag är nöjd.


Tvätt av bilen

Min bil var så otroligt grisig att jag bestämde mig för att tvätta den. Tyvärr får vi inte loss antennen hur vi än sliter och drar så den måste tvättas för hand. I fredags var det dock fint väder ute så jag tog på mig gummihandskarna och satte igång. Här kommer lite före och efter bilder :)

Före:
 Jordhögen i Hönapöna


Efter:
En skimrande diamant




Efter allt hårt slit kände jag jag att var värd att få sitta i solen och glassa. Så jag byggde upp en liten hörna av fårskinnsfällar på det soligaste stället på våran gård. Tog min bok och satt sedan där och läste/njöt resten av dagen tills solen försvann. Det var nice!



Nya brills??

När vi tjejer var hos Jenny i lördags hittade vi massa glasögon som hennes pojkvän beställt hem. Genast började jag som är i 'byta-glasögon-tankar' att prova. Ett av paren var faktiskt helt ok. Kanske man skulle satsa på dem? Kostar bara 395 om jag inte minns fel. 


Vad tycks?

L O V I S A

Fick denna listan på min mail idag:

A. You like to drink.
B. Everyone wants you.
C. You are really silly.
D. You like to drink.
E. Damn good kisser.
F. You are dead sexy.
G. You never let people tell you what to do.
H. You have a very good personality and looks.
I. You are great in bed.
J.
People adore you.
K. You're wild and crazy.
L. Everyone loves you.
M. Best kisser ever.
N. You can keep secrets.
O. Awesome kisser.
P.
You are popular with all types of people.
Q.
You are a hypocrite.
R. Fucking crazy.
S. Easy to fall in love with.
T.
You're loyal to those you love.
U. You really like to chill.
V. You are not judgemental.
X.
You're very good at work/school.
Y. Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z. Always ready.

Man ska ta alla bokstäver som finns med i ens namn. Måste säga att ALLA påståenden stämmer skit bra. Som om den som skrev listan har gjrot den efter mig. Linus kan skatta sig lycklig och han borde verkligen hålla hårt i mig med tanke på vilken pärla jag är :)


Klipp

Var och klippte mig idag hos Elli. Hon är en pärla! Hon klippte nästan inte något på längden men däremot tog hon massor på tjockleken eller hur man ska säga det. Så nu känns mitt huvud lätt som en fjäder. Behöver fortfarande inte färga håret trots att det säkert är 4 månader sen jag gjorde det sist. Utväxten syns inte ännu fast att den är ca 1dm nu, det är nice.

Nu ska jag dra till jobbet. Ville bara informera er om denna stora händelsen. =P

Puss hej!


Fynd

Idag har jag fyndat på intersport. Fick mig en ny träningsbh, 2 t-shirts, ett par nya träningsbyxor och en haglöfs jacka. Allt detta till det mycket fina priset 1100kr. Jag är nöjd, bara jackan kostar i vanliga fall 1600kr, så man kan säga att jag sparade in lite där va..

Nu ska jag och papi käka våfflor. Sen stänger jag ner bloggen för nån dag.

Heipa hei 

FYI

Äs så less på min design på bloggen nu så ikv kommer jag sätta lösenord på bloggen några dagar tills jag gjort om den färdigt.
Bara så ni vet.

Mot jobbet

Lyckades fixa det någorlunda bra.. Allt utom slingan! Men jag har lärt mig leva med den så jag klarar nog denna dagen med ska ni se.



God morgon

Jag vill bara visa er alla en sak.
Mitt hår när jag vaknat.

Har 3 saker som jag vill framhäva. Har ordnat med en bild här nedan så att ni ska förstå lite lättare :)


1. Sånna här antenner som jag får ägna halva morgonen åt att 'trycka' in mot huvudet uppstår i stort sett varje dag.

2. Min bena går inte riktigt där jag har valt att sätta den, så den här slingan som vägrar att lägga sig med resten av luggen får jag gå och dra i hela dagarna.

3. Här ser man hur 'fluffigt' och frizzigt mitt hår är när det är all natural. Skule jag borsta håret en morgon skulle jag typ få afro, inte på det snygga sättet, utan det ofixade fluffiga sättet som bara ser slitet ut.

Nu ska jag ställa mig och brottas med håret en stund och sedan käka frukost.
Later!

Tuseday

Idag har jag bara slappat, slöat, vilat och tatt det lugnt. Jag har även gjort citat av pappa 'Godaste soppan jag ätit tror jag'. Och det är inte fy skam det. Spec med tanke på att vi inte hade nått hemma när han innan jobbet slängde ur sig. Du kan göra grönsakssoppa idag, ta av det vi har hemma. Jag hittade en purjo, 3 potatisar, 1 morot och en ytte pytte nytte liten bit rotselleri... tur man är en mästerkock och kan konsten att krydda gott. Och tur att jag ärvt mina cooking skils av pappa och inte mamma. För då hade jag kryddat med nyponsoppa och kakao.. typ.

Var en sväng på jobbet för att kolla lite priser på kryssningar till några kompisar som funderar på att dra till riga.. OMG tänker alla nu. Åkte hon till jobbet då hon var ledig?!?! Jag var ändå inne i stan för att gymma och tänkte passa på då, dels för att dom skulle kunna boka flyg m.m snabbare och dels för att jag inte kan vara utan Sara i en enda dag <3 
Haha. Okej så illa är det inte riktigt. Men nästan. Tyvärr satt hon i möte hela tiden jag var där så jag fick åka hem ledsen och tom i själen.

Märkte nu att jag i första stycket skrev att jag slappat och i andra att jag gymmat. Men det är så jag känner det, nu är gymma ett sätt för mig att slappa och ta hand om mig själv. Jag får en chans att rensa ur skallen när jag lyfter, drar och springer. (Nu låter jag som en livsstils coatch från tv så jag slutar där)

 Jag har gjort en smoothie och ska se på tv nu. Ha en härlig kväll alla!

bio

Jag och pappa har ikväll vart och sett filmen 'Män som hatar kvinnor'. Måste som den tråkmåns jag är, hålla med resten av sverige om att den var bra. 

Eftersom klockan är mycket och jag ska jobba imorgon tänker jag nu gå och lägga mig. Skriver om helgen, som har vart mycket trevlig, imorgon när jag får tid. 

Natti natt!

Tjuven


Idag kan vi tänka oss att jag ser ut så här. För jag har som vanligt snollat en t-shirt av L. Dock har jag inte tröjan som jag har på bilden idag, den matchar inte mina nya skor. Jag måste snart börja betala hans kläder för jag använder dom lika mycket som han. Gemensam garderob kanske är nått att fundera över?



Nu ska jag sminka mig till oprah och sen dra till staden för lunch med Sara och hennes lööööver. Sen ska jag work my as of på gymmet. Så cool jag är när jag slänger in lite engelska uttryck här och där. CoolLovisa är mitt nya namn.



Majsigt

Idag är jag ledig. Har sovit hos Linus inatt så nu sitter jag själv här o pillar min navel. Känner mig alltid så 'fri' när jag är här själv. Jag kan vara mig själv även fast jag inte är bakom hemmets trygga väggar där ingen kan se mig. För ingen kan se mig här heller. Mohaha. Känns spännande på nått sätt att utforska detta andra hem, testa gränserna för vad detta huset klarar liksom.

Klarar det att jag sjunger högt som bara den? ..

Eller att jag väntar med att äta frukost tills jag faktiskt är sugen?.. Har en tendens att känna mig tvungen att äta frukosten ganska direkt jag vaknat, som normala människor gör, när nån är hemma här. Annars kan dom tro att jag är onormal och tvinga L att göra slut med mig! Hemska tanke.

Får jag se meningslös day time tv  hela dagen utan att tv:n bakar ihop, den är ju van att det kollas på sport tjugofyrasju.

Alltså får jag bete mig som hemma fast detta inte är mitt hem?? Detta mina kära vänner testar jag varje gång jag spenderar en dag här själv. Och än så länge måste jag säga att det gått fint.


Haha. Undrar om det var nån som fattade vad jag just skrev eller om farbror doktorn snart knackar på och tar med mig till ett fint rum med kuddar på golv, tak och väggar.

Bilder från resan


1. Mötte en av våra båtar på vägen in i sthlm, skulle tro festival. 
2. Serenade står i hamnen. Den är mycket stor, och när man står där bredvid känner man sig som ett riskorn typ.
 3. Jag i gången som leder upp till båten.


1. Min hytt. Detta är ca 5 sek efter att jag gick in, sen blev det bara stökigare och stökigare. 
2. Sviten på galaxy. 
3. balkongen i sviten. Kan tänka mig att den är nice på sommaren.


1. Drinkar. den i mitten gick hem hos Fredrik tills det kom fram att den var alkoholfri :P
 2. Lenas drink med jordgubb, var inte så god. 
3. I Fredriks drink fanns denna glow stick som jag fick ha som armband sen.


1. Böna nr 1 & 2. Sara vart gourgeous med sina lockar!


1. The gang (observera min stirriga blick och arm som sticker ut som en död fisk till höger) 
2. Kvällens tema var posea med 'puzz'mun. 
3. killarna lyckades inte riktigt lika bra.


Som ett tecken på att vårat tema var helt rätt, pryddes dansgolvets vägg av ett Z.
 Z som i puzz, kramiz, fjortiz (vilket det var gott om på båten), danza, zzzmarrit, taxzfree, zova m.m. :P




Nytt läppstift

Kom just hem från jobbet. Har lite mat på värmning, så jag tänkte passa på att visa mitt nya läppstift som jag fyndade på båten. Kommer från Lancome (får inte till ett sånt där c som det ska vara) färgen heter 'L'absolu rouge' och har nr 152. Mitt nya favvo. Är lagom för vardags användning då det inte är så mycket färg i det.



Nu ska jag sätta mig här med maten och ladda upp bilderna från resan samt skriva ihop nått om lördagens konsert.


Lovers I'm back!

Resan var super kul! Vi har fått kolla på 3 båtar och åka med en av dem. Känns som att jag har lärt mig massor. Har ätit SJUKT god mat varje dag varje måltid. Haha misstänker att chefen bara sa att det var en utbildningsresa men egentligen skulle han bara göda oss. Typ som i Hans och Greta. Han kommer nog skicka oss in i ungnen sen och äta upp oss nu när vi är tjocka och goda.

På vägen från arlanda till hamnen åkte vi en taxi, vi var lite sena så Sara hälsade på chaufören med ett 'Till värtan på 30 min, vi är sena'. Hehe när vi kör där  kommer civilpolisen och tar oss för fortkörning. 2800 i böter för den stackars killen. körde 20km/h för fort. Vi som från början bara var 10 min sena kom till hamnen 40-50min försent. Opps. Tur som vi hade så var våran lunch inte bortplockad. Vi hade tänkt at vi kanske skulle få nå bufféaktigt. In kommer världens 3-rätterslunch (var som en middag). Det va topp 5 godaste jag någonsin i mitt liv har käkat. Nog kan dom laga mat på helsingforsbåtarna!

Efter det fick vi en kort visning på båten och sprang snabbt över till nästa båt. Kom dit 20 min sent och fick en snabb genomgång då vi i prinsip bara kollade hytterna lite snabbt. Sen fick vi äntligen pusta ut i terminalen iväntan på våran båt som vi skulle kryssa med. Vi varvade ner drack lite cola och snackade lite skit  och mådde gott helt enkelt.

På Galaxy fick vi börja med att käka i A la carten. 3-rätters där också med goa drinkar till maten. Resten av kvällen spenderades på dansgolvet. Kröp ner i sängen halv 3. Hade kunnat vara uppe längre men vi skulle upp till frukosten kl 8 senast så jag tog det lugnt. 

När frukosten låg i säkertförvar längst ner i magen fick vi en tur även på denna båt. Detta var den bästa av turerna för vi fick se massor av båten och även gå upp på komandobryggan. NICE! Helt otroligt att stå där uppe och blicka ut över havet. Kul att få se hur det funkar också med alla knappar och spakar. Spaken som dom styr med är fjantigt liten om man jämnför med båtens storlek, lätt mindre än mitt lillfinger. 

Sen var det shopping i taxfreen och lite omkringglidande som gällde tills vi kom iland och åkte i 130km/h till flygplatsen igen. Flyget vart försenat med 40min, men jag klagar inte för vi slapp byta plan som dom först snackade om i högtalarna. DET hade jag inte pallat kl 22 på kvällen när jag var helt inställd på 'Hem... sova!'
Var hemma i sängen kl 00.30 kanske, och ja la mig mycket nöjd och kollade alla bilder i kameran och somnade.

Har inte hunnit ladda upp alla bilder så de får komma i ett eget inlägg senare ikväll då jag är hemma.


På kvällen innan vi gick ner till baren.





Snart fyller jag år

Önskelista:
Presentkort på följande ställen mottages tacksamt

Denna morgonrocken från Hm skulle jag inte heller bli ledsen om jag fick


Och sist men inte minst

Moneys!!


Bara så ni vet ;)

Turku

Orkar inte skriva om helgen nu, tar det när jag kommer hem på ons. Åker till åbo imorgon på kryssning med jobbet. Håller på och packar för fullt nu. Laddar min kamera och iPod och sånt där fix. Kommer bli nice med en liten mini semester.
För er som inte vet det så ligger Åbo i finland och Turku är det finska namnet på staden. Nu har ni lärt er lite finska och geografi på samma gång.. Vad innehåller inte min blogg?

Hade velat ha en av L:s tröjor med mig att sova i, är gott när man sover borta att ha nått som luktar L att 'snossa' i, men jag glömde be han ta med någon. Tur att jag bara ska vara borta i två dagar så jag kanske överlever. Tssss gick ni på den lätta? Som att jag skulle sakna honom efter bara 2 dagar?!? Jag klarar mig ur länge som helst utan den där Flinus.. haha ha he.



Minus 30°

Partners in crime!

Bilden är kanske 4år gammal, vilket man märker på att båda har råttfärgat hår a la naturell. Det var innan vi var coola och färgade ny färg varje vecka. Bara två vanliga små 16åriga tjejor som just fått en super modern mobil med kamera. WOOOW! 
(Kanske märks på min mycket fina pose att jag inte var riktigt van med att bli fotad bara så där mitt i en vardag. ;))


Vad jag skulle skriva i detta inlägg innan jag hittade dena underbara bild var: Imorgon ska jag med min bästa vän och kompis Kristina på en innomhusfestival i luleå. För ynka 200kr får vi se bl.a: Sugarplum fairy, Lazee, Sahara hotnights och Promoe. NICE va?!




Me today.



Har ägnat morgonen åt att baka det jag inte hann igår. Nu ska jag sminka mig och sen drar jag till jobbet. 

Inspiration








Här är några bilder som ligger i min mapp 'inspiration' på datorn. Vet inte vad dom ska inspirera till egentligen men jag gillar att kolla på dem och längta efter våren/sommaren.

Baka

Har lovat en kille på jobbet att om frölunda vann serien mot luleå ska jag baka fika åt hela jobbet.  Så nu är det bara att ta på förklädet och sätta igång.

Raaast

Snart har jag rast. Då ska jag läsa lite i min bok 'Flickan som lekte med elden'. Har bara några futtiga sidor kvar nu. Är så spännande att jag övervägde att komma försent till jobbet idag bara för att få läsa ut den ifred. Nää så illa är det kanske inte, men nog hade det vart gött.

Ringde på som fasen nyss med helt plötsligt dog det ut. Skönt för då kan man göra lite andra saker som att blogga eller läsa aftonbladet. Nice.

Nu börjar rasten.

'Ropa inte hej...'

Haha jag hade börjat på ett inlägg där jag skrev att jag var klar med busslistorna och att livet var på topp. MEN då kommer en av tjejerna från bussavdelningen med en ny stor lunta med kunder som behöver ringas. Så kan det gå. Bara att börja om igen.

Vi har fått veta att vi ska göra en lite omfördelning här på jobbet. Vi ska delas in i nya grupper och så ska dom flesta få nya platser. Jag är toppen glad då jag har en av de sämsta platserna på hela bygget och kommer få en betydligt lugnare plats. Inte för att jag tycker så värst illa om den jag har nu men det kan vara skönt med lite mer lugn och ro.

Annars inte så mycket att rapportera för tillfället. Återkommer ikv om jag kommer på nått sköj att skriva då.

heipa


Busslistor

Just nu sitter jag och ringer på massa busslistor. Vi har nämligen fått nya busstider som vi måste ringa till alla kunder med bokad buss och meddela detta. Fick uppdraget i torsdags, tänkte att det kanske skulle ta 3 dagar MAX. Men här sitter jag fortfarande alltså. Många som inte svarar som man får hålla på och ringa dom flera gånger.

Snart är det lunch, gott! Lutar åt 'Myggan' men vi får se, en kycklingtoast skulle ju inte sitta fel alltså. Sen ska jag till gymmet då jag har delad tur på jobbet idag. Har vart dålig med gymmandet senaste tiden, har bara vart 2 gånger i veckan senaste tiden. Måste skärpa mig.


Saturday night light

Igår var som min kära L brukar säga 'en jävla gång'. Jenny, Linnea och jag tänkte ha 'tjejkväll' men vi bjöd dit killarna oxå så det vart mer en... 'kväll'.
Vi började med kycklingsallad, vin och skitsnack i köket. Förflyttade oss sen till tv:n där vi såg andra chansen. ( Vill här lägga in en liten komentar om det programmet. HUR tänker svenska folket? Dom 3 sämsta bidragen gick vidare. Åhh, men röstar man inte får man kanske skylla sig själv. )
Iaf så blev det lite mer vin då och de underbara kladdkakemuffinsarna som jag la upp i inlägget här under. Sen vart det utgång, vilket var första gången på lääääänge för mig. Underlig det där hur mycket kompisar man märker att man har när man är så där på krogen. T.o.m. folk man aldrig träffat förut är helt plötsligt ens nya bäste vän. Love it! 
Annars så fanns det mycket folk som jag faktiskt hälsar på i nyktert tillstånd också, gamla klasskompisar och så. Massa kul folk helt enkelt!

Sen en liten historia:
Direkt när vi kom till hotellet (som är ungefär det enda utestället i kalix) så ser jag L, som har lovat att hämta mig senare, stå i baren med en drink. Hur tänkte han här undrade jag då. Jo som killar alltid tänker 'det löser sig'. Vi var där tills stället stängde och stog sedan utanför och väntade på 'lösningen' i ca 1h tills jag vart förbannad och beordrade L att fixa en taxi. Vi delade med två andra nyborgsbor så det var inte så dyrt för min kära L (jag vägrade så klart betala då han lovat att skjutsa mig från början). Förövrigt hade vi den BÄSTA taxichaufören i hela kalix.. Saras storebror ;)

Det var min lördag det. Tack till hela gänget för en toppen kväll!


Till Pontus och Jenny!

Svinigt goda Kladdkakemuffins!
Du behöver:
2 ägg
2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl ljus sirap
1/2 dl matolja
2 dl mjöl
1 dl kako
1 krm salt
100 g choklad.
Gör så här:
1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt.
2. Smält  smör och rör ner i smeten med matoljan och sirapen.
3. Blanda i mjöl, kakao och salt.
4. Smält chokladen i ett vattenbad och tillsätt sedan i smeten.
5. Grädda i mitten på ugnen, ca 175° i 12 minuter
Enjoy!

Frölunda vs. Luleå

vs. 


Jag och Linus har just beställt biljetter till Frölunda-Luleå matchen som kommer spelas i luleå på måndag. Kommer bli en liten hockeydejt. Det blir första gången jag ser hockey live så det ska bli väldans skööj! Linus ska få lära mig allt han kan.
1. Hur man skriker på domarna, och vad man skriker till dom. 
2. Hur man på bästa sätt komponerar ihop sin korv, med bröd eller mos?
3. Vart man ska sikta på andra människor när man ska armbåga sig fram.
4. På vilken sida av munnen man ska ha snusen.

Det var väl hela listan på vad jag kan komma på att man gör på hockey. Haha


Kondis

Idag när jag sprang på bandet kom jag att tänka på första gången jag var på gymmet. Jag testade då springbandet och skulle kolla hur länge jag orkade springa. Jag började med att gå på medelfart en stund för att värma upplite, det hade man ju hört skulle vara bra. Sen började jag springa, 'det här går ju fint' tänkte jag 'jag kommer orka hur länge som helst'. Men när det hade gått 50 sek var jag DÖD, men jag höll ut i en hel minut för att annars var det pinsamt (var det iofs ändå). Jag hade nog den värsta konditionen ever. Jag vart så slut att jag inte ens kunde fortsätta gå en stund. Knappt en EN YNKA MINUT lyckades jag klämma ur kroppen, herregud! Kanske var det därför jag aldrig riktigt kände för det där med att ta tag i att träna för göteborgsvarvet.

Detta är alltså bara för 5 månader sen. Haha sjukt när man tänker på hur fort det ändå går tills man ser resultat. Det mesta av den kondition som jag har i dag har jag fått genom att bara promenera. Sen har jag efterhand orkat med att 'spinna' på min lilla cykel och nu alltså så springer jag på bandet utan problem. 

Med risk för att låta som en såndär jobbig person som älskar sig själv och tycker att allt dom gör är toppen så vill jag säga: Jag är duktig!!


Opps!

Bilen behövde lite tid i motorvärmaren. Hehe jag har en tendens att väldigt ofta lita på att pappa ska sätta i den åt mig. Vilket han har lessnat på, så nu låter han den vara. Och då får jag skylla mig själv när jag måste vänta på att bilen ska bli varm. Men som tur är idag så är det ganska varmt ute så det ska nog inte ta så lång tid.
 
Medans jag väntar kan jag lägga in en bild på mig och min nya bästa vän. Det bästa med min nya kompis är att hon har bosatt sig på min kind, under mitt vänstra öga, så vi är alltid tillsammans. Hon bara dök upp helt plötsligt en dag i helgen och blev större o större tills hon var så stor att hon i princip kunde lossa från mig och leva ett eget liv. Men hon valde att stanna och nu märker jag att hon håller på att förtvina. Jag misstänker att hon tänker lämna mig snart. Ska bli skönt men tomt. 




(Ja jag inser själv att det är mycket liv för en endaste liten finne. MEN jag har typ aldrig finnar så när jag väl får en så är det det enda jag ser! Haha. I-lands problem eller what?)


P4

Just nu sitter jag och lyssnar på min mamma som är morgonpratare på P4 (norbotten) denna veckan. Hon söter sig fint tycker jag men man får inte höra så mycket av henne. Känns mycket tryggt att gå här hemma och ta itu med morgonsyslorna med mammas röst i bakgrunden hela tiden. Slå genast över och lyssna på hennes otroligt vackra, varma och trygga röst :)

Nu är jag färdig sminkad och ombytt så snart ska jag åka och ombesiktiga min bil så jag slipper tänka på  det sen. Efter det drar jag till gymmet. Blir nog kondition idag då jag har träningsvärk i benen från förra passet  och inte kommer orka rubba maskinerna haha. Sen lunch med min i stort sett fasta lunch'buddy', Sääära!
Så ser planeringen ut än så länge. Får se om något annat dyker upp.

Så här såg jag ut för ganska prick ett år sedan.

Haha kunde nog lysa upp vilket rum som helst bara med min närvaro. Då menar jag inte på det där sättet som man vill, genom att bara vara snygg, smart, rolig och helt fabulous, utan för att min hud är så vit som den kan bli tror jag. MEN det är som sagt taget i mars förra året efter en lång vinter här i norr.


Livet leker

Idag har jag 
* Planerat in en vinkväll med min bästa vän och kompis Kristina till på fredag. 
* Tog jag rejält slut på mig själv på gymmet. Mina ben var som spagetti när jag skulle gå upp för trappan och hem.
* Jobbat 8h, all disk är gjord, all tvätt är tvättad  och mitt rum är rent och fint. 
Nu är jag nyäten och ombytt till mina goa, sletna UNDERBARA blå mjukisbyxor. Inga mer måsten idag, så livet är på topp helt enkelt!

Nu ska jag krypa ner i sängen med ett glas juice och läsa 'Flickan som lekte med elden' Del 2 i Sieg Larssons triologi. Kanske tänder jag ett doftljus som pricken över i :)

 

ZZzzzz

Gah, är sjukt trött. Har knappt sovit nått alls inatt. Först var det skit varmt i rummet och sen var det kallt och så där höll det på. Och de gånger jag väl lyckades somna väcktes jag ganska snabbt av antingen Linus som vände sig eller andades jobbigt eller blåsten ute som 'knäppte' i väggarna.  Så jag känner mig helt slut idag. Tur att jag har delad tur på jobbet så att jag kan åka hem och sova efter lunchen.

RSS 2.0