Livstecken

Jag lever.. men har just nu fullt upp hela tiden. Imorgon kväll efter kl 20 kommer jag ha en stund ledig tills jag ska sova. Hahaha. Då kommer det ett blogginlägg med bilder och allt ;)

Ska visa er allt nytt jag införskaffat senaste veckan och så kommer även ett recept på ett gott knäckebröd. Stay tuned som dom säger på tv.

Underbar låt!

Spinning

God morgon. Blev ett set med skidor, pjäxor, stavar, grundvalla och tejp igår. Sen fick jag med mig ett par underställsthigts också så nu är jag redo att möta vintern i skidspåret. Dom skulle sätta fast bindningen, valla och sätta fast första tejpen åt mig så jag får hämta ut skidorna först på måndag. Därför har jag ingen bild på dom ännu, men jag antar att ni vet hur ett par skidor ser ut ;)

Jag och Magdalena ska nu bege oss till IKSU för att starta denna lördag med ett spinningpass på 55 min. Första gången i mitt 23 åriga liv jag ska ge mig på detta så det blir mycket intressant. Kommer jag dö eller inte?.. återstår att se.

volley

Igår efter skolan blev det 2h beachvolleyboll på IKSU med klassen. Riktigt kul men man blir rätt mör i armarna. Vi har tänk försöka få in en tid i veckan då vi ska spela tillsammans. Bör inte ta allt för många veckor innan vi är proffs ;)

Nu blir det 2h pedodonti och sen ska jag, Melissa och Malin dra till intersport och köpa mig ett par (hör och HÄPNA).. skidor!


I work out

Jösses vad jag sovit gott inatt. Kan bero på all träning igår.

Började med skola 9-12 efter det gick jag och Magdalena till gymmet. Som sagt var önskemålet på passet träningsvärk så jag gjorde mitt bästa för att även ge det till mig själv. Sen hem för middag, 20 min powernap och kl 18 var det bokat ett indoor walking 55 min. Så jag fick med både styrka och kondition igår, och nog känner jag av lite värk på rumpan. Därav den otroligt goda sömnen inatt :)

Idag blir det skola 8-10 och sen jobba med examensarbete till kl 15 då ett gäng från klassen bokat volleyboll på IKSU. KUL! Men mer träning än så blir det inte idag (om det ens räknas som träning, bara kul ju).

Funderar på om jag ska sätta mig och nörda sims ikväll. Var ett bra tag sen jag spelade nu. Risken är ju att jag fastnar och inte kan låta bli att spela "bara lite" sen när jag måste sätta igång att plugga inför kommande tenta. Men jag säger what the heck, det där löser sig ska ni se ;)


Ah ah, I work out!

Morning has broken



God morgon loverz! Sitter och käkar fukost och ser på Gomorron Sverige på svt play. Idag ska jag vara i skolan från kl 8-17. Puh, första heldagen sen före jul. Återstår att se om jag är helt död när jag kommer hem sen.

På tal om död. Igår på indoor walkingen krämade jag på med ordentligt med motstånd. Höll knappt på att ta mig upp för trappen till lägenheten när jag kom hem haha. Benen var som spagetti. Men det var mest skönt att ha tagit ut sig så pass mycket.

Idag efter skolan har jag och Magdalena pratat om att gå på gymmet och köra ett killerpass. Magdalena har önskat sig en rejäl träningsvärk så det får vi ju försöka fixa då ;) Får dock se om vi tar det idag eller imorgon. Beror lite på hur mycket energi jag har när jag kommer hem från skolan.

Möt..

..min nya livskamrat: Nokia E7.


Linus fick en ny tele i julklapp och denna fick han i ersättning för sin gamla tele som vart på lagning x-antal gånger. Fanns inte mycke annat att göra än att ge denna ersättning till mig. Den duger mer än fint tills jag får tummen ur och köper mig en egen tele, om jag nu inte bara skiter i det när jag har denna.

Lax

Nya versionen av plankan var en riktig mag-/armdödare alltså. Är fortfarande trött i magen efter den. Men den var rolig och tog bra så jag kommer fortsätta variera mina andra magövningar med den. Härligt att ta ut sig ibland.

En rolig grej som hände på gymmet idag var att när jag blåste mitt hår efter duschen så dyker helt plötsligt Malins vackra fejs upp mellan mitt ansikte och spegeln. Haha något förvånade vi blev när vi såg varandra. Inte helt fel att träffa bästis så där på en söndag efter ett jobbigt pass.

Håller just nu på med ett storkok som ska bli veckans matlådor, en kryddstark köttgryta med rotfrukter. Till middag idag blir det dock rester från tidigare i veckan:

Vinbakt lax med kräftstjärtar och kokt broccoli.

GYYYYM

Nu sitter jag och Limpa och väntar på vårt gymsällskap, sen ger vi oss (som ni kanske förstår) av till IKSU för ett rivigt gympass.

Medans vi nu väntar sitter jag och kollar ut några nya övningar som jag ska testa. Har ett program som jag kör hela tiden som jag är sjuuuukt less på. Nedan följer några av de nya övningarna jag tänkt ge mig på (för mer info om övningarna kan ni klicka på länkarna så slussas ni vidare):

Plankan dynamisk

Sidoböj med hantel

Skivstångsrodd

Bara några av alla men jag tror det blir bra att byta några övningar mot några nya. Det heter ju trots allt omväxling förnöjer.

My new love

Denna fina ring hittade jag när jag var nere på stan förra helgen.

Bilden är inte den bästa men jag försökte få en bra bild i typ 10 min och det gick bara inte. Och att lägga ner mer än 10  min för att få en bild på en ring till min blogg är inte riktigt nått jag vill lägga min tid på, så detta duger fint.

My new love

Hemgång

Fick gå hem från kliniken akut igår. Började må illa och kändes som att jag skulle spy så jag fixade så att nån annan kunde ta över min patient (tack, tack, tack!) och sen gick jag hem. La mig i soffan med en långärmad tröja och på det en kofta, mina största mjukisbyxor och mina ulltofflor på alla dessa kläder hade jaag två filtar varav en var lindad runt huvudet. Endast min näsa stack fram och ändå frös jag så att jag låg och skakade. Hela tiden med spykänslor i magen.

Lite senare på kvällen kom mamma (jobb i stan över dagen), så hon fick sitta bredvid mig i soffan och tycka synd om mig så det skulle kännas bättre. Kunde knappt känna lukten av mat och än mindre äta så på hela dagen igår fick jag i mig en protion äggröra och bacon och på kvällen 2 finncrisps med smör. Tror ni jag var pigg? Skakade i hela kroppen när jag skulle ställa mig upp.

Idag började jag kl 9 med obligatoriskt seminarium. Men jag hade missuppfattat tiden och var på skolan redan 7.40 så det var bara att sätta sig och vänta. När jag satt där så kände jag illamåendet komma krypande igen, inte en kul känsla alltså. Var med på hela seminariumet för så länge jag satt ner gick det bra men varje gång jag stälde mig mådde jag illa. Så jag fick avboka min patient som jag skulle ha haft i eftermiddags och gå hem igen. Inte så kul för patienten att ha mig hängandes över ansiktet om jag mår illa.

Lyckades sova 20 min när jag kom hem och det kändes lite bättre när jag vaknade. Nu har jag just vågat mig på middag och det känns än så länge ok. Blev lax med vitvinssås, kräftstjärtar och kokt broccoli. Hoppas på att detta ska ge mig energi och att jag är återställd imorgon.

Nu: mer vila!

Ps. Medlemmar av intresseklubben antecknar väl?? Ds.

En idé

Jonas Gardell på sin Twitter:

En idé: Homohat kanske kan fungera som en bro mellan Sverigedemokrater och islamister. En plats där man kan mötas och förstå varandra.

Yes sir!

Fick order av sambon att baka nått till honom och hans pluggcrew tills imorgon. Jag har typ min slappaste vecka hittills, till skillnad från Limpa som har tentavecka, så jag har ändå tid över.

Haha vem försöker jag lura... "ändå tid över". Jag älskar ju att baka men har fått bakningsförbud av Limpa (jag är lite av en feeder och han jobbar hårt för att inte bli tjock, vilket kan vara svårt när det alltid finns fika hemma) så jag slängde mig över uppgiften fort så att han inte skulle hinna ändra sig. Av bara farten råkades det bli två sorter. Hehe Limpa är på innebandy så jag passade på när han inte specificerat hur mycket fika han ville ha.

Blev iaf hallongrottor och kladdkakemuffins efter ett nytt recept. (Mitt vanliga recept hittar ni HÄR). Eftersom jag äter LCHF kan jag inte smaka utan får vänta tills herrn kommer hem och kan ge ett utlåtande.


Paj

Middagen idag blev en ost och skinkpaj på LCHF-vis. Perfekt för mig som hatar pajdegsbotten. Istället gör man en botten på ägg, grädde och smör. Funkar bra med vilken fyllning som helst ex taco, kyckling, veg eller som nu då: ost och skinka.

Som tillbehör hade vi tzatsiki, som blev över från middagen igår, och körsbärstomater.

Pajbotten som gräddas

Dagens fyllning.

Tada!

Francois pralus

Började i måndags förra veckan om med LCHF och mår toppen. Ingen svullen och spänd mage, inga blodsocker fall, aldrig hungrig och massa energi. Har inte känt av sockersuget så mycket heller. Har klättrat på väggarna av abstinens tidigare gånger jag slutat med socker. Men än så länge har det alltså inte slagit till.

Jag är dock redo när (om) suget kommer för igår när jag var nere på stan inhandlade jag två chokladkakor inne på Frukthörnan. Den gula kommer från mitt favoritmärke när det kommer till mörk choklad, Francois Pralus . HÄR är en annan god smak från samma märke som jag skrivit om. Den andra är en för mig ny choklad. Skulle ha smak av vanilj, karamell enligt kvinnan i butiken. Får se om det kan falla mig i smaken eller inte.

Nå nu piper klockan att middagen är klar så jag får gå och ta den ur ugnen. Hörs!


Frrrrrrrukost

Jösses vad det var jobbigt att kliva upp idag, låg och drog mig alldeles för länge. Måste byta om nu och gå iväg till gymmet om jag ska hinna innan lunch. Hellre stressa nu än sen.

Efter gymmet ska jag och lämna blod och sen kl 13 har jag en patient. Fullt upp hela dagen med andra ord. Tur jag har haft 4 dagar på mig att vila :P Haha.


Laddat med en ordentlig frukost. Äggröra och bacon och en skål med kesella, mandel, kanel, linfrön och solrosfrön.

Honey I'm back

Åhhh underbara indoor walking jag älskar dig!

Det är ganska prick en månad sen jag var på indoor sist (iaf enligt vad jag skrivit på bloggen, har minne som en guldfisk). Så jag var så där lagom peppad, som alltid efter ett uppehåll, när jag gick dit. Men jag hade sån tur att Magdalena ville följa med vilket gjorde det hela lättare. Och direkt jag kom in i salen försvann allt negativt och jag ville bara ge järnet så det var bara onödigt att oroa sig innan.

Kändes i benen att jag varit borta ett tag, men tack och lov var jag smart nog att springa några gånger under julen och det räddade mig idag. Annars hade jag haft noll kondis och dött efter 10 min... typ.

Nu har jag badat badkar och hällt i mig en hallonsmoothie. Ska boka in nästa måndags indoor och en badmintonbana till lördag och sen blir det nanna kudden. Imorgon ska jag upp och springa före skolan har jag tänkt. Har satt upp två mål som jag vill hinna med innan Varvet i maj, så om jag ska hinna får jag ligga i. Börjar kl 13 så det ska inte vara helt omöjligt att ta mig upp innan det ;)

Stolt

Nu har bror och gänget gjort det igen. Här är deras nya låt. Med video och allt... ;')



Morrn!

Morgon! Trots att jag är ledig idag är jag uppe sendan en timme så jag skriver inte god morgon. Linus skulle ändå upp och jag tänkte att om jag ska lyckas ställa om dygnet måste jag kliva upp tidigare på morgnarna. Är aptrött och vill helst lägga mig igen. Men jag antar att det blir bättre med frukost i magen. Får gå och käka den nu och hoppas att jag piggnar till.

God natt

Skön känsla att sätta sig i soffan efter att ha vart och tränat. Man kan sitta och mysa med gott samvete. Nu sitter vi och ser en dokumentär på svtplay och när den är klar ska vi sova. Vi hinner kanske somna före ett iaf haha.

Önskar er en god natt!


Söndagsbestyr

Haha idag skulle vi vakna lite tidigare så att inte hela dagen skulle gå åt till att sova och för att ställa om dygnet lagom till att den nya veckan ska börja. Gissa om det gick bra? Sov ändå tills klockan var 12 och fick väcka Linus en timme efter att jag vaknat för annars hade han säkert sovit till kl 14-15. :P Tror inte vi kommer i säng före 1 inatt heller.

Vi har inte gjort många knop här hemma idag utan har mest försökt njuta av att vara lediga, vilket betyder Battlefield för Linus och småfix med lägenheten för mig. Har fixat med blommorna och läst igenom några bakböcker. Är sjukt sugen på att baka så det kan nog bli så att jag river av ett bak imorgon (är ledig även då, mohahaha).

Blev inget indoor kl 16 för Malin vart sjuk, så istället ska jag gå till gymmet nu med Limpa. Blir inget killerpass utan mer bara underhåll av kroppen. Imorgon däremot har jag mitt heliga måndags pass i indoor, då blir det åka av. Ska mycket till för att jag ska avboka det. Spec nu när jag som alla andra efter nyår har börjat mitt nya liv ;)


Bio och biggest loser

Sitter i favvofilten och ser Biggest loser USA på kanal5play. Blir sjukt inspirerad som vanligt. Tur jag har ett indoorpass inbokat på IKSU imorgon. Malin ska komma med och testa för första gången. Hoppas hon gillar det så vi kan vara ett gäng som går på dom passen tillsammans.

Idag, precis som igår, började vi med sovmorgon följt av en sväng till gymmet. Eftersom vi sov så länge var kl 15-16 när vi kom hem från gymmet så då var det nästan dags för middag. Såg Liverpool och sov en sväng till (hehe opps) åt middag och sen stod bio på schemat. Såg The darkest hour i 3D. Ingen jag rekommenderar, var alldeles för klyschig och förutsägbar. Men alltid kul med 3D för en smalltown girl som jag :)

Får jobba lite mer på min 'guns' innan dom ser ut som finalisterna i Biggest loser. Men snart så ;P

Orkidé

Kolla in min orkidé! Nu har alla knoppar slagit ut till vackra blommor. Måste skaffa mig fler nu när jag lärt mig att hålla dom vid liv. Dom är ju så fina och piggar verkligen upp här i vår lägenhet. Jag gillar inte blommor så mycket annars, föredrar växter med gröna blad som ex garderobsblomma, yuccapalm och pachira. Men jag är beredd att ändra uppfattning nu när jag sett min blomma i full prakt, haha. Skulle vilja ha en eller två i vitt och en i ljust rosa.

Är den inte fin?!

Kanon fredag

Trots dagens datum har jag inte haft ett dugg otur. Mamma och pappa förlovade sig en fredag den 13:e för en herrans massa år sedan så det är väl snarare ett lyckodatum i vår familj. Började med sovmorgon följt av badminton på IKSU med Malin. Haha en syn man måste se med egna ögon... Nä rå, jag tyckte vi var bra och efter några gånger till kommer vi se ut som riktiga proffs.

När vi var färdigspelade gick vi till Lindelhallen för en supergod lunch och reseletande (vi + Nicole har tänkt åka utomlands för att fira att vi är färdiga till sommaren). Blev där flera timmar och hade det riktigt trevligt.

När jag kom hem åkte jag och Limpa till Ica för veckans storhandling och har efter det avnjutit et supermiddag. Älgstek (tack svärmor och svärfar) med ugnsrostade grönsaker och svampstuvning. Till detta ett glas vitt och en chokladmousse till efterrätt. Är det fredag så är det ;)

Nu har Limpa gått iväg till en klasskompis för hockey (tror jag, annars bara häng) och jag sitter här och letar material till examensarbetet och ser Biggest loser och Sveriges mästerkock på tv4 play.

Upplägget skulle inte direkt passa i Sveriges mästerkock smaken däremot duger nog fint är herr Morberg och de andra. :P

veckans sista pass

Nu är jag snart på väg till skolan för veckans sista pass. Har två patienter nu i eftermiddag och sen tar jag helg. Var ledig i måndags också så det var en bra start på året med en tredagars vecka.

Imorgon har jag och Malin bokat en badmintonbana, hon har ju äntligen skaffat sig ett IKSU-kort. Så nu kan vi träna tillsammans. Vi var på ett bodypump pass i måndags och jag känner fortfarande av det i benen. Men bara man ger det några gånger så blir det bättre :)

Jaja ska slänga i mig nå lunch nu och sen dra iväg till skolan. Heipa!

Surprise

Trodde att jag skulle komma hem till en lägenhet full av vissnade blommor efter att ha varit borta i nästan 3 veckor. Istället hittar jag det här:

Min julstjärna som ser friskare ut än någonsin.

Min orkidé har helt plötsligt en blomma och två på gång. Den har inte blommat någonsin så länge jag har haft hand om den. Tricket är alltså att helt enkelt skita i alla blommor så mår dom toppen.

T.o.m myntan var större och friskare än någonsin. Tycker annars att sånna där färska kryddor brukar dö efter två dagar utan vatten. :P

Rapunzel

Dags för mig att klippa mig kanske? Går inte att göra nått med håret när det är så här långt. Men färgen är ju perfa, utväxtern syns ju inte ett dugg och nu är den ändå så pass lång att den borde ses tydligt. Var ju snart 4 månader sen jag färgade. Kommer alltså inte inte behöva färga nått alls för att underhålla färgen = spara pengar.

Får dock se hur länge jag vill vara mörk. Känner jag mig själv rätt kommer jag vilja bli ljus ganska snart igen. Men jag får väl försöka hålla mig till efter nästa jul iaf så håret får vila.


HEMMA!

GUUUUUUUUUD SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!

Låttips!

Just nu håller vi på att packa ihop alla våra grejer som vi har spridit ut lite överallt under nästan tre veckors tid. Fasen vad man har grejer alltså och då har vi ändå inte mycket med oss hit, bara kläder typ. Måste rensa och slänga när jag kommer hem tror jag. Kanske redan till helgen som kommer.

Ska bli helt underbart att komma hem igen till våra egna rutiner, våran egen mat och våra egna grejer. Är nog så att när man väl flyttat hemifrån så har man. Fast jag växt upp i detta huset och med mamma och pappas rutiner, 'regler' så har jag svårt att hitta tillbaks dit nu när jag kommer på besök. Känns som hemma men ändå inte. Fattar ni hur jag menar?

Vi åker kring 10 imorgon så att vi får köra medans det är ljust ute. Vi brukar ta ett stopp på Max i Skellefteå för mat och en bensträckare sen är det ungefär en och en halv timme kvar innan vi är hemma. När vi kommer hem blir det till att skriva matschema och sen åka och handla. Efter det ska jag slänga mig i MIN säng med MIN kudde och MITT täcke. Åhhh det kommer vara det skönaste på länge!

Nå nu måste jag stresspacka och sen sova så jag orkar upp imorgon.


Bästa låten just nu är Feel so close med Calvin Harris! Åh jag blir så peppad till att göra underverk av denna. Skulle kunna springa flera mil med denna i öronen. Får bli detta årets träna-till-göteborgs-varvet-låt. Hör ni typ gitarren. LÖVE!

Ny design!

Idag har jag och Linnea pysslat med en ny design till bloggen. Inte en dag för tidigt! Är dock inte riktigt klara ännu tror vi, men detta duger mycket gott och väl tills vidare. :) Ser ni inte den nya designen är det bara att uppdatera sidan en gång så ska det funka.

Här är en bild på den gamla om ni vill jämföra:

Större bild:

Sjukstuga

Igår när jag ändå var i stan passade jag på att sätta ihop en krya-på-dig påse till Limpa. I den hittade han chips, dipp, glass och sin favvo juice. Det var inte svårt att få upp honom ur sängen med detta väntandes. Självklart intogs allt detta framför tv:n och spelet.

Nog är man en toppentjej ändå. Och Ja, påsen hjälpte. Idag märker man inget av sjukan. :)


Degarna

Idag har vi varit och hälsat på hemma hos Erik, Hanna och My. Fick chokladmousse och en riktig mysstund med deras fina hundar och katt. Helt sjuk mysglada djur som inte var rädda för att hoppa upp i famnen och kräva både kli och stryk. Vi fick oss t.o.m varsin kram av Lowa, hon hoppade plötsligt upp i Linus famn och la tassarna på varsin sida om hans hals och kramade honom. Så sött haha, sen fick även jag en ;)

Annar har vi de senaste tre dagarna befunnit oss i tv rummet degandes i varsin fotölj. Linus spelar tv-spel och jag leker med hans nya telefon. Är seriöst inte många timmar vi spenderat utanför detta rummet under dessa dagar. Nästan så man skäms. Även nu sitter vi här. Fast jag pluggar faktiskt, bortsett från detta inlägg då (hehe). Vi väntar på hockeyn som ska börjar kl 2, den kan man ju inte missa nu när sverige är i final. Kanske gör man sig en skål med chokladglass, heheheheheheeeeeeeeeeeeee.

Älskar förresten min nya glassmaskin. Den är bÄäzZT, ingen PrOTäÄzT! *lunar_girl 88*

Störande??

Att ha ett helt ord men inte kunna lägga det någonstans :(


Icecream

Vi testade att göra en glass med smak av mango och papaya förra veckan. Mixade först bitar av den färska frukten och satte in det i kylen en stund för att det skulle gå snabbare att göra glassen sen. Blandade ihop frukten med en del mjölk och två delar grädde och sen in i maskinen och 10 min senare såg det ut så här:


Hur gott som helst, det syns på bilden va?! Behövdes inget socker till detta då båda frukterna (spec mango) är söta av sig själv. Kommer ni ihåg Solero? Så smakade den. Åhh så gott det var. Nu måste jag gå och göra mig en skål bara därför. Ska testa mjölk, grädde och kakao, borde funka fint. Skippar sockret idag med när jag nu var så duktig och sprang tidigare ;)

Puh!

Har läst två artiklar nu och anteknat det viktigaste. Den var ju en på engelska så det blev till att ställa om uppe på hjärnkontoret. Inte allt för svår artikel och tack vara abstraktet kan man skumläsa resten så att man får med det viktgaste. Den andra var tack och lov på svenska men inte mcyket lättare att läsa för det :P

Nu ska jag sätta mig och skicka några mail och börja skriva ihop våra uppgifter. Sen ger jag upp för idag. Fått rätt mycket gjort ändå tycker jag.

Är en riktig plugghäst idag ;)

Rekordtid på gymmet idag?

Ligger nerbäddad i sängen och pluggar för fullt. Har som jag kanske har berättat 6 st artiklar att läsa (och fatta) som vi sen ska diskutera i grupp och jag tror även att vi ska redovisa det vi diskuterat om sen. Utöver det har vi 5 andra uppgifter som skall göras under 'lovet' och redovisas när vi är tillbaka. Vi delade upp det så att vi i gruppen har en uppgift var att göra under lovet så ska jag skriva ihop det nu och sen träffas vi någon dag innan skolan börjar och går igenom allt tillsammans så att alla kan allt när det sen är redovisningsdags. :)

Innan jag bäddade ner mig här i sängen har jag hunnit med att skjutsa Limpa till sina föräldrar och sen en sväng till gymmet. Hade tänkt gymma med fokus på benen idag men när jag kom in där såg jag löpbandet och blev så jäkla sugen på att dra av ett rivigt löppass. Har vart försiktg med konditionsträning då jag vart lite krasslig i halsen men idag kände jag att det skulle gå bra. Skön känsla när man frivilligt vill springa, det blir oftast de bästa passen.

Idag blev det sammanlagt 6.5 km på tiden 28 min. Blir ungefär 4.30 min/km. Men jag vet inte om det stämmer riktigt för jag gick de första 5 min och hann då gå ca 0.5km så då blir snitttiden på det jag sprang ca 3.50 min... nåntig sånt va? Eller räknar jag fel. Blir så förvirrad när man ska räkna klockan på miniräknare, måste räkna om då och skit. MEN IAF jag tycker det var skiiit bra sprunget av mig oavsett vilken av de två tiderna som stämmer.

(Tänk om jag kunde lyckas springa det i 21km när jag springer varvet i maj. Haha då skulle jag vara i mål på 90 min istället för 152 min eller vad jag nu sprang på i år. Nästan halva tiden men det skulle jag ALDRIG klara, måste ju typ vara elitlöpare för det.)

Nå nu har jag pausat från pluggandet alldeles för länge. Hej.

Suits

Alltså har ni sett serien Suits? Den är helt sjukt bra! Åhh om ni bara ska ta ett tips/råd från mig någonsin så är det: Se Suits!


Pigg som en mört

Blev att vi firade in det nya året hemma hos Samuel och Linnea med ett glatt gäng på totalt 9 personer. Kanon kul!

Körde samma upplägg som förra året att vi fixade en maträtt var. Då blir det inte att man kör samma gamla vanliga utan man får några nya  grejer som man själv inte gör hemma kanske. All mat var toppen (spec salladen hackad med kärlek :D) och sällskapet får 10 poäng.

Jag var chaufför igår så idag vaknade jag pigg och kry redo att utföra underverk.. typ. Haha not, vaknade kl 13 och ligger fortfarande kvar i sängen. Trodde jag skulle belönas för att jag inte drack men istället har jag åkt på huvudvärk och vad jag tror ären begynnande förkylning. Illa! :P

Snart ska vi bege oss iväg till Påläng för middag hos Limpas päron. Sen blir det vila, vila, vila så jag inte drar på mig nån sjuka nu sista veckan på 'lovet'.


RSS 2.0