Ehh??



Jag och lillebror fjantar oss i iChat.

Lägenhet

Nu har jag suttit hela kvällen och kollat på olika lägenheter. Jag blir helt galet sugen på att flytta nu, spec när man sitter och kollar så här. Tyvärr finns det nästan bara 3:or här i kalix. Det känns ju kanske lite stort för bara mig. Så det får vänta ett tag till. 

Glasögon

Hittade en låda på vinden igår med alla gamla glasögon som vi haft i familjen. Haha vi hade rätt kul igår kväll kan jag säga, fanns inte många snygga par i den lådan. Här är några av dem.


Mammas gamla


Pappas gamla (ganska lika i stilen)


Mina gamla


Lillebrors första och andra. (glasen är tjocka och som förstoringsglas ungefär)


Mina som jag har nu

Bull terrier

Sitter och kollar på lite olika hundar som jag kan tänka mig i framtiden. Jag har i flera år suktat efter en bullterrier som jag tycker är så fina. I sommras fick jag reda på att en tjej på jobbet har en sån. Hon tog med den en dag så att jag skulle få  träffa en riktig och GUD jag blev kär. Suget efter den blev inte mindre med det. Så nu läser jag om dess egenskaper ifall det är nått som passar mig. Hoppas, annars är jag lite intresserad av en fransk bulldog. Men det lär väl dröja ett tag innan jag har ekonomin och tiden som krävs för att ta  hand om en hund. Men man kan ju drömma så länge.

Titta bara på bilden här nedan. Lovely.


Torsdag

Sov till 11 men låg och drog i sängen till 12. Åhh vilken lyx det är att börja sent ibland alltså. Sen åt jag en god lunch med L på 'kina'. Skulle ha gymmat efter det, men det var helt galet på jobbet idag så dom ringde in mig extra tidigt. Så det blev jobbet istället för gym efter lunchen. Härligt med extra klirr i kassan. That's it for today.

Bäändy

Nu ska jag och pappa och kolla på när Linus ska spela bandy. Egentligen ska jag ju jobba nu som sagt, men jag fick byta imorse när jag ändå hade åkt till jobbet. Så jag har resan jobbat mitt för idag. Ev om det blir stressigt så ringer dom in mig men det tror jag inte. Så nu ska jag  byta om sen drar vi.

Läppstift

Köpte ett nytt läppstift på make up store i Luleå igår. Så här ser det ut:






Dårhuset nästa

Hur bra är det när man kommer in på jobbet ca 8h före man börjar? och hur tror ni det känns? Haha nog ska det vara jag till att lyckas.

Monday

För första gången på länge hatar jag inte måndag.
Började med att jag och L tog en sovmorgon sov till kanske 11.20. Sen istället för att äta frukost hemma drog vi in till stan och gick på 'Myggan' och käkade frukost/lunch. Deras kyckling toast är inte illa alltså. Han började skolan kl 1 så vi gick lite på stan innan han gick dit och jag åkte hem. Nu har jag spinnat i en timme och duschat, allt som är kvar innan jobbet är att äta. Mycket bra och lugn måndag alltså.

Landet runt

Om ni undrar varförj jag är vaken så här tidigt efter gårdagen så är det för att min kära mami ska vara med på landet runt nu kl 10.45. Missa det INTE! 


Jag är mycket nyvaken ;)

Lördag kväll

Ja jisses vad kul vi hade igår.  Vi började med vin, räkor och 'Dirty dancing', en riktig klassiker. Kom fram till att 'Babys' kläder som hon har på sig börjar bli lite mode nu igen. Haha det trodde man ju aldrig. Sen satt vi bara där i soffan och umgicks. En perfekt kväll efter en lååång dag på jobbet. Tack tjejer (och killar som var med sista timmen)! 

  

Scarlett Johansson


Äntligen hemma

Efter en lång dag på jobbet. Har ringt massa idag då vi släppt biljetter till ett efterlängtat arrangemang. Nu ska jag se idol, käka middag och sen ska jag baka lite till imorgon. Trevlig fredag kväll!



Ser lagom sliten ut haha.

God morning

Jag sitter nu och äter min andra frukost. Vaknade nyss, men jag gick även upp lite snabbt när L skulle till jobbet. Jag hatar att kliva upp när han ligger kvar i sängen så jag tänkte att jag är snäll med honom och så joinade jag honom när han käkade. Oj oj oj vad jag är snäll. Nu ska jag kaka klart detta och sen blir det jobb för hela slanten.



Yes!

Tjejkväll med vin och räkor bokat på lördag kväll. Mys, mys, mys!

Torsdag

Nu har jag just vart inne i stan och handlat mat så att jag och Linus slipper svälta ikv. Får bli kycklingsallad med couscous, och till efterrätt en liten smoothie kanske. Mmmm. Kommer bli mycket mysigt.
Men nu ska jag först ta och sätta mig på cykeln ett tag. Kände inte för gymmet idag, så då blir det den istället.

Vad tycks?

Har fortfarande en hel del små fix att göra. Men nu är allt det lite större färdigt iaf. Vad tycker ni då? Kom gärna med synpunkter eller tips om nått ser dåligt ut. :)

Barack Hussein Obama

Idag installerades han då mannen vi alla hoppas på.  Barack Obama! Den 44:e presidenten i ordningen. Han har minst sagt höga förväntningar på sig, och kan han bara klara av att uppfylla hälften så är det nog. Jag är ärligt talat inte så insatt i de amerikanska politiken, eller politik överhuvudtaget, men med den lilla fakta jag har så tror jag att det här kommer bli bra, mycket bra! Nu återstår bara att se om jag har rätt eller fel.



Lösenord

Från och med imorgon och några dagar frammåt kommer jag att ha lösenord på bloggen. Ska fixa till den lite har jag tänkt mig, är sjukt less på hur den ser ut nu. Men till helgen kommer den funka igen so no worries! Bara som en liten FYI!

Hemma igen

Nu är jag hemma. Lunchen var supergod! Valhall är helt klart det bästa lunchstället i kalix. Idag serverade dom b.l.a lassange. Mmmm en favvo! Sällskapet var ju inte fel det heller, åh vad jag märkte att jag saknat honom. Även om det bara är en vecka sen vi sågs sist. Det är svårare att vara borta från varann när man är jävligt nära varandra jämnfört när jag bodde i göteborg. Då var det inte lika jobbigt för då visste man att det var no fat chance in hell att man skulle få träffas. Nu när vi ändå befinner oss i samma stad är det mycket mycket jobbigare. Nå ja nog om det. Jag var efter lunchen ca 1h på gymmet, kändes som att det var längesen jag var där. Skönt var det iaf. Nu ska jag lägga mig och sova en stund och sen ska jag åka och jobba. Gött mos!

Lunch

Nu drar jag in till stan för en lunchdejt med L. Äntligen! Vi har inte setts på flera dagar nu när han vart sjuk. Har fått längta som en tok efter honom. Efter det åker jag till gymmet. Hörs när jag kommer hem.
heipa

Good hair day

Igår var mitt hår så där fint som man vill att det ska vara alla dagar. Jag har lockigt hår sedan födseln och behöver därmed inte kämpa med att få volym på svallet. Men lockar kan vara svåra då de gärna spretar lite som de själva vill. Men igår la sig alla ungefär på samma sätt som när man lockar med platttång. Perfect! Det enda jag behövde göra när jag vaknade var att ordna luggen lite och sätta i mousse, sen var det färdigt. Syns dåigt på bilden då jag har kasst ljus i mitt rum, men man kan se på ett ungefär.


Glad Tisdag!

Oksana

Oksanas blogg

Tyvärr kan jag inte göra länkar när jag skriver via min knäppa dator, så jag skriver bara länken här så får ni ta er till sidan själva. Hoppas det inte blir en allt för stor ansträngning. Vet att jag själv typ aldrig ids om det inte finns en färdig länk. Kanske kan fixa imon när jag är på jobbet. Men tills dess får ni som sagt klara det där själva. 

Iaf så vill jag bara tipsa om denna blogg, Oksanas. Hon skriver roligt och lättsamt om livet i Saudi dit hon flyttade när Cristian skulle börja spela fotboll där. Det är kul att få läsa om en annan kultur som har en annan kvinnosyn. Och spec när det är hon som skriver om det, som är gammal glamourmodell, ungefär motsatsen till deras syn. Sen är det kul också att få se bilder från deras minst sagt lyxiga liv med resor till dubai, shopping (mitt drömresemål) och bilraceing i öknen. Man kanske skulle satsa på att träffa en trevlig fotbollsspelande guy?!

Ps. Hon har nu också en tävling där där du kan vinna en fin fin parfym.  Kolla in den!


Sveriges snyggaste??

Blommor


Har fixat lite blommor på mitt rum idag. en liten vas på varje sida av sängen. Har sagt det förut och säger det igen. Lite blommor kan göra stor skillnad med ett rum. Tulpanerna står på min sida av sängen och de andra på L:s sida. Passar på att mysa till det nu när han är hemma sjuk.

Old pictures

Några gamla bilder på mig som jag hittade nu när jag rensar datorn. Några har ja redan vissat förut.

Mörk 
(Är väl medveten om att mina ögonbryn på första bilden är helt sjukt mörka. Men jag har faktiskt inte gjort nått med dom där)

Mellan


Blond


och nu mörk igen



Ny dator

Skulle behöva en ny dator eller helst två, en bärbar och en stationär. Men pengar är inte nått jag badar i så till att börja med får det bli en bärbar och så har jag min andra gamla klump kvar som 'hemma'dator. Fast drömma kan man ju alltid göra. Min dröm ser just nu ut så här:

MacBook Pro
+
iMac


Vrålåk?


Här är vad jag och pappa hämtade idag. Inte världens bästa men det funkar och det är det viktiga. Har testat den i ca 1h idag och det gick som smort. Nu kan jag spara in lite bensinpengar och miljö när jag kan hoppa över nått gymbesök i veckan. Och jag kan kolla tv samtidigt om jag vill. De e nice! Nu återstår bara att se hur mycket jag kommer att använda den och hur ont i baken jag kommer få. 

Ny dag, nya tag.

Har nyss vaknat. Sitter här i min filt och funderar på dagens planer. L är sjuk och ingen av mina vänner bor ju här längre, så jag har mamma och pappa att vara med. Inte så kul, men man får göra det bästa av situationen. Så dagens planer ser ut så här. Jag och papi drar snart iväg för att göra några ärenden och hämta en grej hos hans farbror. Eventuellt svänger vi förbi farmor på vägen hem. Efter det har jag tänkt att jag antingen åker och gymmar eller så går jag på en promenad. Sen känner jag mig mest troligen nöjd med dagen och lägger mig i soffan och läser ut min bok. Så får det bli!

Lyssna och Njut!





Inspiration

Just nu sitter jag och kollar efter lägenheter. Vill, vill, vill flytta in till stan NU. Har bott hemma i två år, så det börjar vara på tiden att lämna boet. Sitter också o kolla typ IKEA/Sia/EM för att kolla ut vad jag behöver. Märker att jag har redan rätt mycket från tiden då jag bodde i göteborg. Framför allt tråkiga saker som man inte vill köpa, typ bestik, stekpanna, brödrost, och annat som känns onödigt men är jätte nödvändigt. Man vill ju hellre lägga pengarna på en snygg soffa eller skön säng. Och det kommer jag kunna göra för att jag redan har alla 'tråkgrejer'. Måste ta tag i detta nu. Innan sommar är här är mitt mål att vara utflyttad. Inte helt orealistiskt.

Denna sköna soffa skulle jag inte tacka nej till.

Sjunger jag varje kväll

Minst

God natt!

Fredag

Helt rätt att Linda åkte ur let's dance. Som jag och mina kompisar på grovt kalixmål brukar säga, 'hon har ingen schuaaaarm'! (viktigt med sch-ljudet i charm) Hon tillförde inget till tävlingen och hon hade bara ett ansiktsuttryck. Synd på ett sätt för jag gillade henes partner. Hoppas han är med igen nästa år.
 Nå väl, nu är jag ledig i tre långa sköna dagar och det kommer bli nice. Imorgon ska vi till stan för att fixa min bil och jag och mamma skulle köpa några grejer till hennes lägenhet. Eventuellt åker jag och L till Luleå på kvällen för middag och hockey. Får se hu han känner sig och om han blivit frisk. tha's all. Thank you and good night!

Hmm

Ibland undrar jag om min pappa verkligen är min riktiga. Har då inte fått mitt hår av honom iaf. :P 


Lika som bär?

Låt mig presentera..

'Häst'



När jag var liten (alltså typ dagis liten) var det väldigt coolt att leka med 'My little ponnies'.  Min kompis hade en som kunde lysa i mörkret hon var coolast av alla. Vi ville alltid vara hemma hos henne och sitta i en mörk garderob och titta på denna fantastiska ponny. Tills en dag då mamma kom hem med denna fina häst. Hon var en 'Brudponny' med slöja, glitter i manen och t.o.m. en ring runt ena hoven, som man dessutom kunde ha själv. Gissa vem vi hängde hos efter det ;)

Hittade den i en låda för någon vecka sen och kände genast hur det där självförtroendet man fick av ha den 'bästa' ponnyn flödade tillbaks i kroppen. Fjantigt men sant.

Till Linus och Empa

Till L för att han har feber och är sjuk.
Till Empa för att hon är värd det helt enkelt.



Duntäcke

Jag älskar mitt duntäcke. Det är varmt, men inte för varmt, gosigt och så där härligt fluffigt. Perfekt med andra ord.
MEN... När det gör så här (vilket är varje morgon typ) är det inte så roligt längre.


Dagens i-landsproblem, jag vet! Men ändå, att stå och hålla på med det där är jobbigt. En gång ibland hade vart ok men varje dag. Åhhhh. Ska skaffa sånt där påslakan som man knyter ihop längst ner. Basta!

Här är ...

Här är jag i bilen idag på väg till lunchen med Sara. På mig har jag det jättefina halsduken jag fick av L:s mamma i julklapp. Love it! Efter lunchen det åkte jag och handlade och nu ska jag göra mat så att det finns klart sen när de andra kommer hem, sen duscha. Jag börjar jobba kl 16 så det är där jag kommer spendera kvällen. Inte mycket mer att säga just för tillfället.

Jag idag


Måste börja ta kort med min vanliga kamera. Ser ju alltid likadan ut när man sitter framför datorn. Inte så omväxlade bakgrund heller. Ber om ursäkt och lovar en bättring. Här är iaf jag denna härliga måndag.

En julklapp





Denna fina tavla fick jag av min faster i julklapp. Det är hon som har målat själv den efter att jag önskat att få en tavla av henne. Är super nöjd, tycker att den är jättefin. Funderar dock på att byta ramen även om en som är nu är fin, men den passar inte riktigt med de andra tavlorna jag har.

Imorse när ...

Imorse när jag skulle från L hittade jag inte min telefon. Tänkte att den säkert låg i någon av mina väskor då den oftast brukar göra det, så jag åkte. Men icket det. När jag kom till jobbet började jag leta men fann den inte. Och bara vetskapen av att den var kvar hos L, och att jag inte skulle få se den på minst en dag, fick mig att genast komma på massa meddelanden och samtal som 'måste' göras NU! Ringde L och frågade om han hittat den. Men det hade han inte, den var helt lost and gone. Så när jag kom hem i kväll började jag leta i bilen och vem kommer då inkörandes på gården om inte L... med min pärla. Lyckan var total och jag kände att äntligen kan jag göra allt det där viktiga som jag tänkt under dagen. Det blev att jag skickade ETT helt mess, som svar på ett meddelande jag fått under dagen. Det andra var tydligen inte så viktigt after all. Men det kändes så då. Konstigt att man nästan får panik utan den men när man har den anväder man den knappt. Nå ja nu ska här sussas. Börjar jobba imon 07.45. 
God natt!

Min pärla. Gillar gamla slitna saker som ni märker. Spec när det gäller telefoner och byxor :P

Söndag kväll

Detta är hur jag ska spendera min kväll. Smothie och min bok. Har äntligen fått börja läsa på den tredje och avslutande boken, just nu är det mycket spännande.

 

Så här ser jag ut ikv.


Vitt linne och mina älsklings byxor som är ca 12 år gamla och använda ungefär varje dag sen de kom till mig. :)

Söndag

Hittade Morgan Allings hemsida. Skriv nått snällt i hans gästbok om dansen i fredags vettja.

Rock björnen

Har just kommit hem till L. Här vankas det mat. Gott jag är Vrålhungrig efter gymmet. Blev att jag var på löparbandet rätt länge. Skönt att ta ut sig helt och känna hur man tömmer kroppen på energi. Och ännu skönare om man vet att man slipper fixa maten sen :) Nu medans jag väntar har jag röstat för årets rockbjörnen gala. Fanns många bra att välja mellan, hoppas att ens röst spelar roll så att mina favvosar vinner.
Nu ska jag lägga mig o vila lite tills maten serveras.

Lördag

Nu har jag just käkat. Jag och pappa ska bege oss in till stan för att fixa med min pajade bil. Började låta konstigt här för någon dag sen. Tror att någonting sitter lite löst under den, haha det är ju alltid bra. Jag har besiktning av den på måndag. Great timeing! Efter det har jag tänkt fara och gymma o sen drar jag till L.
Trevlig lördag alla!

Morgan Alling

My new favourite! Han var ju grym. Sen gör det ju inget att han bryter på göteborgska heller. Fanns så många bra personligheter med i år jämnfört med andra år. Men den bästa är ju helt klart Morgan, han fick t.o.m. en liten röst av mig. Sen gillade jag Elisabeth Höglund och Magdalena Graaf också. Dom tre och Leila tro jag kommer gå långt. Men det är svårt att säga, många bra som sagt. Vi får väl se om 10 veckor, eller hur länge det nu håller på, hur rätt/fel jag hade. Medans jag har kollat har jag käkat typ 2 skedar glass och 4 risen. Mer blev det inte då jag började må väldigt dåligt. Antagligen chocken kroppen fick av allt socker. Så nu sparar jag resten till nästa fredag. 


Jag har på mig en tröja jag snott från L garderob. Mycket mysigt att sitta och gosa i en tröja som luktar som honom.

Fredag

Tror att jag ska byta min sockerdag till fredag istället för lördag. Ikväll börjar ju Let's dance och det är mycket godare att äta snask framför tv:n än när man inte ser på tv, vilket jag inte gör annars. Och eftersom jag nu kommer sitta bänkad framför tv:n varje fredag kväll byter jag dag. Iaf till Let's dance är klart, sen byter jag nog tillbaka. För på sommaren är det på lördagar allt kul händer :) Så ikv ska jag äta glass. Mmmm som jag har längtat.


Min älsklingsglass (förutom twister)

Mätt

Kom att tänka på ett skämt som min mosters man tycker är fruktansvärt kul när man äter:
När man efter maten suckar och säger 'Vad mätt jag blev'
Svarar han ALLTID  'Hur lång var du då?' Följt av ett sånt där finurligt leende som pappor får när dom tycker att de vart asroliga. Suck.
Nåja, nu har jag just ätit middag. Blev marinerad ryggbiff och klyftpotatis idag. Feel free to be avundsjuk! Har tänt lite ljus och ska lägga mig och läsa. Har bara några futtiga sidor kvar i boken, sen får jag börja på den sista i triologin.


Min fina ljusstake

Grammisgalan

Crap, jag hade ju tänkt se grammisgalan igår. Men jag ser aldrig på tv så när det väl är nått jag tänker se glömmer jag det väldigt lätt. Hmm får sätta mig och läsa vad de olika tidningarna skriver iag kanske hittar man några klipp på tv4?? 

Tips

Här kommer ett tips på en sida som jag hittade igår. Rätt kul idé tycker jag. Han/dom skriver ett inlägg om dagen där dom visar vad man kan göra om man har tråkigt.


Early morning

Idag kör jag på med minimalt med smink som en fortsättning på mina härliga 'slödagar'. Endast lite rouge fick komma på. Klädseln blir också mycket enkel, mörkblå t-shirt och grå jeans. Nu ska jag käka frukost o sen bär det av till jobbet. Efter det lunch med Sara (och gymmet som ni redan vet).


Vardagslyx

Ansiktsmask, en bra bok och egenpressad juice.






Tis - ons

Igår skulle ju jag gå på en promenad. Men när jag kom utanför dörren kände jag att jag hade jättemycket energi så det blev att jag joggade istället. Ca 4km blev det, så då var det verkligen ok att jag missade gymmet. Innan jag gick slog jag igång bastun så den var varm när jag kom hem, LYX! Gjorde en välbehövlig hårinpakning och satt i säkert 30 min i bastun. Snacka om detox :p L kom hit efter sin träning och vi kollade på 'Sagan om de två tornen'. Länge sen jag såg den nu, kul för jag kom inte ihåg exakt allt så det blev ändå lite spännande. Men den är ju sjukt lång. Vi gick inte o sova förens ca kl 3.

Idag sov vi till ett och tänkte att vi skulle dra till gymmet efter frukosten, hmmm. Problemet här är att man måste slå igång motorvärmaren i tid innan man ska nånstans. Vi var tvugna att vänta i minst 1.5h. Så vi började kolla 'Sagan om konungens återkomst'. Men man kan ju inte sluta mitt i så vi såg klart den och då var det för sent för att åka till gymmet så det blev inte idag heller. 

Känner att det börjar bli en dålig trend detta. Nu är det två veckor sen jag var där senast. Men imon, då ni!! Då har jag inget val. Ska jobba från morgonen så då är jag ändå inne i stan och då kommer jag inte undan :) Ska bli rätt skönt.

Oj vad långt detta blev. Gillar inte själv att läsa långa inlägg, är mer en 'bild kollare'. Men men, nån glädjer det säkert. Nu ska jag lägga mig och läsa i min spännande bok.



Den osminkade sanningen


Idag har jag en 'slödag'. Utan smink och med myskläder. Mumma!

Seg dag

Ganska segt att vara ledig. Har jobbat nästan varje dag sen jul. Bara nån enstaka ledig dag här och där. Nu är jag helt plötsligt ledig i fyra hela dagar (jobbade 4h igår så det räknas inte då det knappt känns :P) Skönt men som sagt segt. Hade tänkt dra till gymmet idag men min näsa rinner så mycket o jag orkar inte springa o snyta mig stup i kvarten så det vart inget med det. Men jag känner ändå att jag måste röra på mig så jag ska ta en liten promenad sen när jag har käkat. Sen ikv ska jag göra popcorn och se nån film tänkte jag. Blir nice.

Vicky Cristina Barcelona

Har just sett Woody Allens film Vicky Cristina Barcelona. Den var inte alls dum. Tänkte när det var en film av honom att den kommer vara helt jätte jobbig. Den var helt klart lite mysko men ändå gillade jag den. Var lagom för min hjärna att hantera så här på en måndagskväll. Hela filmen utspelar sig (som man förstår på namnet) i barcelona som är underbart vackert. Jag blev ganska ressugen när jag satt här och kollade. Man kanske skulle ta och boka sig en resa dit?


Tre av skådisarna i filmen

________________________________________
BTW
För tillfället hatar jag mitt internet. Har försökt publicera detta inlägg i över 1h nu och det bara lägger ner hela tiden. Undra om man blir less? 
Men nu äntligen!


Tired

Försöker nu att roa mig med allt möjligt för att hålla mig vaken. I vanliga fall brukar jag inte ha några problem alls att vara uppe länge. Men nu, bara för att jag vet att jag måste, blir det plötsligt svårare. Har just sorterat och gått igenom mina pärmar med typ räkningar/försäkringspapper/avtal m.m. Har också bytt alla sängkläder och vikt om alla kläder i garderoben som var lite stökig. Som sagt, vad som helst för att hålla mig vaken. Nu känner jag att det inte finns nått mer att göra. Tror att jag slår på en film och somnar jag så får jag la göra det helt enkelt.

Myser i nya favvo tröjan från Gina


Klockan som jag fick i julklapp av tomten.

Brownies

Min granne kom just över med 2 påsar brownies. Världens bästa granne säger jag. Tyvärr äter jag ju bara socker på lördagar så jag får vänta till nästa vecka innan jag kan smaka. Hon är jätteduktig på att baka (ni såg väl tårtan från julafton) så jag längtar tills jag får sätta tänderna i dem. Får se till att gömma dom väl för annars finns risken att L äter både en och annan. 




(bild lånad från kitchenmusings)

Helg

Början på det nyaåret har vart mycket lunt och skönt. Inte så mycket att skriva om egentligen. Har vart massor med Emelie får passa på då hon så sällan är hemma. Hon sitter nog på planet hem nu, skulle gå kring 13. :( Ska försöka att på nått sätt få ledigt/råd så att jag kan åka ner till henne och hälsa på under våren. Det skulle vara kanon kul!

Nu ska jag städa hela huset hade jag tänkt. Sen ska jag bara ta det lugnt för ikv/natt ska jag och hämta L när han kommer från sin bandyresa. 

Fast jag börjar med frukost. Te och mackor blir det, Kul att veta va?! Haha

RSS 2.0