Har kidnappat Linnea till luleå för att fi...

dsc02248 (MMS)

Har kidnappat Linnea till luleå för att fira att hon fyller år imorgon. Nu sitter vi på Bistro Norrland och ska käka en god middag. Det luktar succé!


livstecken

Fullt upp hela veckan. Istället för att sitta i receptionen som jag gjort tidigare i sommar har jag fått  det stora privilegiet att vara med Sofie inne på hennes rum denna veckan. Och här har jag vart satt på arbete vill jag lova. Kul att få göra lite mer än bara sitta och stirra. Sofie tar så bra hand om mig och utmanar mig till att testa nya grejer. Lär mig mer här än på skolan.

Det är inte bara på jobbet jag haft fullt upp utan även efter arbetstid. Igår var första kvällen som var öppen sen i mitten på förra veckan. Då tog jag och Linus på oss finstrassen och drog in till stan och käkade på kina och sen åkte vi ut med båten i nyborgsskärgård.

Har massa bilder att visa från veckan som gått, men ingen tid över att göra det. Men här får ni ett smakprov att se på tillsvidare.



avlägset

Hittade denna bilden i arkivet. Känns ganska avlägset nu. Bilden är tagen i november förra året på väg till skolan i Umeå. Längtar INTE tills det är vinter igen. Brrrrrr



På väg till Kolari. Stannat i rödupp och p...

dsc02232 (MMS)

På väg till Kolari. Stannat i rödupp och plockat jordgubbar.


Bebi och paintball

Igår efter jobbet åkte vi hem till Erik och Hanna för en fika och en titt på deras 3 veckor gamla bebis. Hon sov mest hela tiden men det gjorde inget för hon var då så söt ändå. Vill inte visa hennes ansikte för jag tror inte att hennes föräldrar vill det. Men här ser ni hur liten hon är iaf. Och nej Lins var inte så där stel hela tiden när han höll henne, haha bara när bilden togs :P

Efter fikat drog vi ett stort gäng och spelade paintball. Jag var inte med utan observerade bara. Fick världens bula förra gången och jag kände mig inte sugen på en repris. :P Så grabbarna och Mickis fick spela utan mig.

Limpa och bebi

Paintball gänget.

Läslus

Superlungt här på jobbet idag. Så idag sitter jag mest och läser i min bok som jag börjat med i måndags. Hypnotisören av pseudonymen Lars Kepler. Bara läst 130 sidor så jag har inte hunnit bilda mig en uppfattning om den ännu. Men tycker inte den är dålig iaf.

Jag började ju med en bok av Leif GW Persson för nån vecka sen men efter att ha läst lite mer än halva kände jag att jag inte orkade mer. Den var inte dålig men inte heller bra. Vissa kapitel kunde jag nästan inte släppa boken men sen kom det massa ointressant som drog ner tempot som gjorde att jag bara tyckte det var jobbigt att läsa.

Och om en bok inte håller mig intresserad slutar jag alltid läsa. Man ska inte sitta och tvinga sig igenom böker. Att läsa ska ju vara kul och avslapnande. Och därmed basta!

Drog en nit

Blev ingen vinst för mig idag. Var inte ens nära. Men Magdalena vann 500kr och Andreas vann 1000kr. Så jag hade det ganska kul ändå. Får nog bli nån mer gång i sommar, och då ska jag fasen vinna 30 000! Så det så!

Bilbingo

Nu drar jag iväg på bilbingo. Har bara vart en gång tidigare så det ska bli kul. Hoppas jag vinner storkovan ;)

Kvällsfika

Nu kom mamma och pappa just hem. Pappa har vart i Luleå och hämtat mamma som var i sthlm och göteborg i 2-3 veckor. Mysigt att ha henne hemma igen. Firade hennes hemkomst med en kvällsfika.



Humor!

Hittat en sida idag som jag suttit på ett tag nu. Jag skrattar sällan högt när jag är själv men idag är ett undantag. Vissa är så roliga att man vill dö. Se bara sista exemplet nedan. Sidan hittar ni HÄR.


Btw

Om ni vill veta hur det går för mig på jobbet är det bara att läsa HÄR. Orkar inte hålla på att uppdatera två bloggar med samma innehåll. Där kommer även en annan film med åskan upp snart om det vill sig.


Åska

Film med det konstiga vädret som var i helgen ute i Limpas stuga. Värsta aprilvädret juh!


Jag pratar lite konstigt för att Linus ligger bakom mig inne i stugan och sover. Ville inte väcka honom så jag försökte typ viska. Haha

Min utsikt för stunden. Ett åsk- och regno...

dsc02228 (MMS)

Min utsikt för stunden. Ett åsk- och regnoväder har just dragit förbi, men nu skiner solen. Läser en bok i väntan på att Limpa ska vakna.


Torsdag

Vaknade lite väl tidigt imorse. Ska ta bilen idag men vaknade samma tid som jag brukar vakna när jag ska cykla. Så nu har jag massa tid att gå igenom mina morgonrutiner. Skönt.

Fick hem ett paket från H&M igår och idag inviger jag första plagget, en långklänning. Ni får se bilder på kläderna sen för just nu hittar jag inte kameran.

Jobbar till 16.15 och efter det ska jag hem och SOVA. Har vart trött i flera dagar nu men har ändå bokat in massa kul aktiviteter som jag inte kunnat säga nej till på kvällarna. Så jag får passa på att njuta idag när jag inte har några planer.

Då vet ni hur landet ligger.


Sushikväll med Magdalena, Anna och Ida. GOTT!

dsc02218 (MMS)

Sushikväll med Magdalena, Anna och Ida. GOTT!


Dance or die

Haft denna låten på hjärnan flera dagar nu. Riktigt poppig.



natti natt.

Så var denna helgen slut. Har suttit och kollat Metallica, inte alls avis på mamma.. neeej nej. Har ju haft det så mysigt här i soffan alldeles själv. Inte hade jag velat stå där och typ ha the night of my life. Pft!

Nu ska jag gå och sova så jag orkar cykla imorgon. Måste ju starta lite tidigare dom dagar jag tar mig till jobbet på två hjul. Tar ca 40-45 min för mig att cykla, och då tar jag det lugnt. Man vill ju inte komma fram blöt i svett precis. Med bilen tar det väl kanske 10 min tror jag. Men när det är så här fint väder är det bara skönt att cykla. Man kommer som igång ordentligt.

Jaja puss och god natt då!

Fiskben

Har lärt mig att göra fiskbensfläta. Inte så dumt va?!



Så här gör du. (Bered er på att få se some serious paint skills!)


Sol och bad

Idag vaknade jag kring 11, gick in och käkade sen ringde jag upp Linnea och bestämde dejt med henne och Samuel på strandängsbadet. Fick väckt Linus oxå med löfte om att han skulle få sova i solen när vi kom fram (han jobbar natt i helgen så han kom hem kl 06.00 imorse). Solade, grabbarna badade och så köpte vi oss varsin glass. Allt helt i sin ordning alltså

När vi kom hem hade pappa fixat tacos och efter det la jag mig i sängen och läste några kapitel i min bok innan jag tog en tupplur på 1h. Gött.

Nu myser jag runt i mina mjukiskläder och ska ta mig en titt på tv. Dom sänder live från konserten där mamma, brorsan och brorsans tjej är. The big 4 eller vad den hette, Metallica är med iaf. Dom hade lycket fixa så att dom har platser längst fram i år igen. Inte illa.

Kanske tar mig en prommis eller en liten löptur på ett tag. Känner att det blivit lite väl mycket gott i helgen. Det blir då definitivt att cykla till jobbet imorgon. Det är ett som är säkert!

Enda bilden från idag.
Limpa smörjer sig med solskydd. Duktig kille.

Min outfit just nu. Schnygg va?

Bästa!

Älskade älskade Linus. Jag är så lyckligt lottad som fått honom som livskamrat! Denna helgen jobbar han natt. Det i kombination med min och Linneas finlandstripp och en ev dag på havet imorgon gör att jag inte kommer att se honom i vaket tillstånd förrens på måndag em. Knasigt att det kan bli så fast båda ändå är hemma :P Men men så är det ibland.

Se bara så fin han är!


Vår nya lagg

Här kommer en film på vår nya lägenhet. Haha ganska rörigt då vi bara slängde in allt på kvällen för att sen åka till Kalix direkt på morgonen. Men jag hann med att ta en kort film så ni skulle få se hur den ser ut. Inte så spec egentligen men I'm in love. Kommer att trivas där som fisken i vatten. Förra var ju så stor så man hade ju inte koll på varandra, om den andra ver hemma eller inte :P

Längtar till i augusti då jag är ledig. Då har jag tänkt att jag ska åka ner för att fixa iordning lite och kanske även hinna träffa Malin ;) Skulle inte vara så dummt.

Saknar dig Malin, och även Nicole, Joel och Melissa.

Nå här kommer filmen iaf:


Haparanda/Tornio

Idag har jag och Linnea vart i Haparanda och Tornio (torneå). Alltså en liten utlandstripp bara så där på en lördag. Haha.

Var över gränsen i kanske 20 min då affären vi skulle på stängde kl 15 finsk tid och inte kl 16 som vi trodde. Men vi hann in i några min iaf, det var en tygaffär med hur många olika tyger som helst. Ska höra med mamma om inte vi ska ta oss en tripp dit snart. Aldrig fel att ha massa tyg liggandes hemma.

Efter Finlandsvistelsen styrde vi kosen tillbaka till Happis för köttbullar på IKEA. Blev lite annat småplock där och sen lite nya sommarskor från skopunkten för mig. Alltid trevligt att hänga med Linnea och Ikea är det ju inget fel på heller.

När jag kom hem skulle jag lägga mig i sängen och läsa min bok som jag under några kvällar nu försummat. Men det slutade som det tyvärr allt för ofta gör med att jag somnade efter två sidor. Sov några timmar och sitter nu och funderar på hur det kommer gå att lägga sig ikväll. Men det är ju ett senare problem.

Allt som allt en trevlig dag.

Så här lockigt hår kan man få om man badar...

dsc02203 (MMS)

Så här lockigt hår kan man få om man badar badtunna en timme eller två.


RSS 2.0