The movie

Tänkte inte skriva om bion igår, vill inte påverka de som inte sett den ännu. Tar det kanske sen nån gång, eller inte får se.

Innan filmen delade dom ut rakhyvlar och nya nutrilett. Haha så nu kommer jag vara redo inför beach 2010. Härligt att man slipper anstränga sig ;)

Efter filmen gick vi och satte oss på en bar för att utvärdera den och umgås lite. Blev inte där så länge då vi alla skulle upp tidigt, men vi hade otroligt roligt ändå. Tack för en fin kväll tjejer!


Fanns i 4 smaker, jag tog tropical. Det var den godaste kom vi fram till efter smaktest.

Jag och Kusin vitamin


Jag och Carro


Kusin och kusin.. typ. Johanna får räknas som en kusin fast vi egentligen är syslingar? bryllingar? Vet inte ens vad vi är men släkt är vi iaf.

Hoppbacken i ö-vik.

dsc01501 (MMS)

Hoppbacken i ö-vik.


Flyter fortfarande på. Är nu ca 5 mil från...

dsc01487 (MMS)

Flyter fortfarande på. Är nu ca 5 mil från örnsköldsvik.


Nu har färden hemåt börjat. Vi har åkt i 6...

dsc01474 (MMS)

Nu har färden hemåt börjat. Vi har åkt i 6h och har kommit en bra bit på vägen.


Bio

Just nu håller jag och Carro på att göra oss iordning. Ska som sagt på Sex and the city 2 nu kl 17.30. Grabbarna är och spelar fotboll på planen här nedan för huset och ska nog köra en 'grabb'kväll med fifa, guitar hero och kanske lite öl medans vi tjejer är i stan. Ikväll är sista kvällen vi är här så det gäller ju att få ut så mycket som möjligt av den.

Efter bion tänkte vi tjejer gå och sätt oss och ta nått glas vin på någon uteservering. Men jag tror det får bli cola för min del då vi ska upp tidigt imorgon för att bila hem, redan kl 6 åker vi. Tur man är morgonpigg ;)

Som den stalkerflickvän jag är har jag så klart fotat killarna nere på planen. David i svart och Linus i grönt haha

God natt

Imon blir det en städdag och sen kl 17.30 ska jag, Carro, Emelie och Johanna på bio.
Film?! Sex and the city så klart.

Nu sova. God natt!

Kvällen

Efter utsläppet åkte vi till mormor och morfar där vi blev bjudna på middag och fika. Folk kom och gick under hela kvällen för att fira Olof. Som vanligt var det mycket trevligt med massa musik och goda historier. Bl.a fick vi höra på när Olof spelade piano vilken är myyyyyycket sällsynt. Alla vart så klart helt tagna, han är så duktig min bror!

Sen var min kusin Petronella där med sina två helt underbara barn John och Olle. John är snart 2 år och Olle är bara 4 månader. Gissa om jag njöt?! Haha från det att jag kom tills dess att dom for hem höll jag i Olle, med några få korta pauser då någon annan tog honom. Att säga att jag älskar barn är nog en stark underdrift.

Olof fick en chokladfontän i pressent.

Tog denna bilden medvetet då jag inte vill visa hans ansikte. Men här ser ni hur go han är.

Olofs student

Många skyltar så han skulle hitta oss.


Glad student. Observera att vi även tryckt upp tröjor fall han skulle missa skyltarna :)

Happy happy

Syskon kärlek. Om ni undrar vad vi gör så rekognoserar vi en bild från då vi var små.

På släpet

Student firande

Sitter just nu och väntar på att Olof ska åka klart med lastbilen i stan. När han är klar tar vi honom med oss och åker ut till fiskebäck där vi ska fira honom med middag och fika.

Hans utsläpp var kl 12.30 och då var det mulet men inget regn. Sen när dom väl ställt sig på släpet så var det som att himlen öppnade sig och det bara öste ner. Men bara i kanske 4 minuter, sen slutade det, och nu tycker jag mig nästan kunna skymta lite blått bakom alla måln.

Tog massa bilder på utsläppet men har inte tid eller ork att lägga upp dem nu. Kommer ikväll istället. Ni för nöja er med en bild på mig så länge.


Davids kväll

Förrätt:
Meze
(Alla röror var hemgjorda, hummus, tapenade och pesto)

Varmrätt:
Fondue

Efterrätt:
Pannacotta med passionsfruktsås

Random bilder

Linus eftrerrätt har jag glömt att visa er. Han är grym på att baka kladdkaka, nått som han tyvärr gör allt för sällan.

Sett de två första sagan om ringen filmerna i extended version på deras hemma bio.

På väg till Lager 157

Fredag

Idag är det fredag och det innebär att Olof tar studenten! Min lilla, lilla, lillebror. Utsläppet är kl 1 så innan dess ska jag baka till middagen ikväll och bara chilla.

Måste bara få berätta om Olof också. Igår när vi åkte till Lager fick han ett samtal från den skola där han sökt in. Han har gått vidare från första gallringen och ska nu till Ö-vik och göra arbetsprov. Dom hade gillat honom jättemycket. Är så stolt över honom. Fick t.o.m. gråta en skvätt just när de ringde. Men då är jag och mina bröder också 3 av de mest gråtiga personerna jag känner så det var inget fel i det :P

Nu baka!

Haha true love i rulltrappan på liseberg.

Nu är vi framme. Vart här i 15 min o vagne...

dsc01469 (MMS)

Nu är vi framme. Vart här i 15 min o vagnen är redan full ;)


Lager 157

Har just vaknat. Ska käka frukost och sen kl 11 kommer mamma och lämnar bilen till oss så ska vi åka iväg till Lager 157 i Gällsta en bit utanför Ulricehamn. Det är ett ställe som 'Tar vara på och säljer modeindustrins överskottskläder'. Där kan man få ett par märkesjeans för halva priset, och det är moderna kläder och inte second hand heller. Fina, nya, bra och ibland annorlunda kläder av alla de sorter. As bra!

Har ni nån gång möjlighet att ta er dit så är det något jag rekomenderar. Man hittar alltid något.

Linus Kväll

Nu väntar vi på efterrätten som Linus ska bjuda på här under sin kväll.

Till förrätt fick vi nått som jag lärt mig att göra hos Kristina och Jonas när jag var där.
Baguetter med riven citron och flingsalt.


Till varmrätt fick vi hans specialité: kryddbiffar med ugnsgrönsaker och tzatziki


Herregud vilken vecka vi haft i matväg. David sa 'Detta är den bästa maten jag käkat under en tentavecka' annars brukar dom tydligen käka mest pizza och baguetter :P Nu är det trerätters varje kväll. Jag ser verkligen fram emot Davids kväll som vi ska ha imorgon, för min bror är grym på mat!

Snart alltså efterrätt och efter det Sagan om ringen den förlängda vertionen . Kanske nyaste How I met your mother avsnittet om vi orkar efter filmen. Toppen kväll!

Liseberg

Orkar inte skriva så mycket. Visar er bilderna istället.

Vi började med Lisebergsbanan




Sen blev det så klart min all time favorit: Balder



Efter det Kanonen


Spinnrock



Sen ville Linus åka en som är lite för läskig för mig. Vet inte vad den heter men det är en gunga uppe på berget så när man häger upp och ner är det ett stup nedanför. INTE för mig alltså.


Full fart


Sen åkte vi Uppskjutet, har ingen bild på den men den ser ut prick som Höjd skräcken (fritt fall). Höjd skräcken har jag svårt för så åter igen fick Limpa åka själv.
Upp:

Ner:


Vi avslutade med Lisebergstornet som har en gryyym utsikt
Balder


Såg ända bort till David och Carro där vi bor.

Ullevi


Liseberg från ovan


När vi gick av tornet såg vi denna glassbar och var ju bara tvugna att köpa varsin glass innan vi gick hem





Nu är vi på liseberg. Båda har åkpass, nu ...

dsc01460 (MMS)

Nu är vi på liseberg. Båda har åkpass, nu kör vi!


Carros kväll

Tema amerikanskt:
Ceasarsallad till förrätt

Hamburgare och coleslaw till varmrätt

Och chocolate sundae till eftrerrätt
Hon hade gjort alla dressingar och choklad såsen helt själv, imponerande. Allt var supergott och jag tyckte det var bättre än min mat igår. Tack Carro för en trevlig kväll!

Btw

Min mattelärare ringde mig igår. Jag klarade nationella. Wiiiihooo! Skönt att kunna lägga det bakom sig nu. Han sa oxå att värmen som vi haft i Kalix senaste veckorna är borta och att det var 9,5 grader där hemma.

Mohahaha här har vi haft det varmt och skönt, om än lite blåsigt, sen vi kom hit. Har kunnat göra allt vi velat då vädret vart så fint. Och idag när vi planerat vår första inomhusdag på frölunda torg, ja då regnade det. Gjorde ju inte oss någonting då vi bara var inne. Lagom till vi bestämde oss för att gå därifrån kikade solen så klart fram igen.

Har verkligen haft vädret på vår sida denna semestern. Imorgon har dom lovat sol och 18 grader. Då ska jag och Linus till Liseberg och sen ska vi även försöka hinna med lite träning hade vi tänkt.

Mer shopping

Idag efter frukosten tog jag och Limpa bilen och hämtade Carro på skolan. Sen åkte vi till Frölunda Torg för att kolla hur det ser ut nu när de bygger om. Väldigt fint var det där måste jag säga. Kändes modernt och fräscht. Så klart blev det en del shopping för oss. Måste säga att Linus som annars är rätt återhållsam vad gäller shopping här har blivit impulsshopparen number one! Haha men allt han prövar är så snyggt och sitter som smäck så jag förstår honom.

Köpte en ny klocka. Är så less min gamla från Triwa. Detta är en 'fake' från Ur&Penn' men den duger lika bra som den andra. Grönt kändes helt rätt för mig.

Väska från Gina. Behövde en gå-på-stan-väska som är nog stor för: plånbok, mobil, nycklar och lite smink.

Sandaler till sommaren

Nya tygskor, mina gamla är trasiga. Åter igen kändes grönt helt rätt.

Shopping

Här kommer lite suddiga bilder på det jag shoppat här i Götet.
Gult linne:
Fina detaljer

Vanligt blått linne:

Stor t-shirt:
Långt linne som är ganska stort i passformen. Perfekt ha-hemma-och-mys-i-linne :)

Ännu en underbar dag

David och Carro gick tidigt i morse till skolan för att plugga, så vi tog sovmorgon och bestämde oss sedan för att gå ner på stan för lite shopping och kanske nån god lunch. När vi skulle ge oss iväg ringde David och sa att dom hade lite snabba ärenden som dom behövde fixa så vi mötte upp dom och promenerade till stan.

Väl där såg vi det nya pariserhjulet som dom byggt i stan så vi bestämde oss för att den måste vi ju åka, bara för att. As coolt och jättefin utsikt från högst upp men jag som har höjdskräck kunde inte riktigt njuta av det då. Får göra det nu istället när jag ser på bilderna.


Efter det gick vi mest och strosade, köpte nån liten grej var och käkade lunch på Pizza hut (JUMIE!) och sen var vi rätt nöjda med dagen och gick hem igen. Och hur kvällen gick till ser ni ju i inlägget nedan.
David tog ett kort på oss när vi stod under detta fina trädet. Är det inte fint så säg ;)

Halv åtta hos mig

Ikväll har vi kört den första av 4 kvällar inspirerade av halv åtta hos mig. Fast vi kör utan poäng och satsar mer på maten än på värdskap. Jag var först ut och hade väl egentligen inte nått genomgående tema utan körde mer på 'Sånt jag tycker är gott'.

Förrätt var en toast med getost och honung på en bädd (om man nu kan kalla det för det) av ruccola sallad. På detta strödde jag pinjenötter. Super gott tycker jag och de andra höll med. De åt två var.

Till varmrätt gjorde jag en porterstek med ugnsgrönsaker och sallad. Gjorde en redning av såsen steken kokat i.

Till efterrätt hade jag bakat vita chokladmuffins med citron och hallon. Serverade dessa med glass och hallon. Tyvärr glömde jag ta en bild på dem.

Är mycket nöjd med min insats som slutade i soffan med sällskapsspel där jag introducerade de andra för ett äppelvin som heter Varm&Kall. om Benjamin fått sätta betyg på mig hade jag nog fått 4 av 5 toasts.

Varberg

Varberg är ett av de ställen där jag mår som bäst. Jag har länge velat ta med mig Linus till detta paradis på jorden för att han ska få se en av de platser som betyder väldigt mycket för mig. Så imorse när vi såg att solen sken tog vi bilen och styrde kosen söder ut. Från Göteborg tar det ca 45 minuter till Varberg, så det är inte jobbigare än att åka till Haparanda eller Luleå.

Väl där blåste det tyvärr väldigt mycket så när vi kom till stranden ville man inte stanna allt för länge. Men vattnet var fullt av kite boardåkare och surfare så vi tog lite bilder innan vi gav oss av till nästa mål: Varbergs fästning. Är alltid lika imponerande att gå omkring i den gamla fästningen och 'känna av' lite av dess historia. Och utsikten därifrån är inte att leka med.

Efter lite solning på läsidan bakom fästningen tog vi oss en glass och sen drog vi till Ullared som ligger ca 2.5 mil från Varberg. Där spenderade vi lite pengar och käkade middag innan vi sen åkte tillbaks till Göteborg igen.

Mycket text vart det nu men för de som inte orkar läsa allt kommer här bilder istället.

Stranden:

Fästningen:

Utsikten:

Glassen:

Gekås:

Nu sitter vi vid fästningen i varberg o nj...

dsc01446 (MMS)

Nu sitter vi vid fästningen i varberg o njuter i solen.


Är i varberg. Här blåser det o vattnet är ...

dsc01438 (MMS)

Är i varberg. Här blåser det o vattnet är fullt av kiteboard åkare.


Tack!

Tack för alla 'Lycka till' Sms igår och tack för alla uppmuntrande ord efteråt. Jag känner så många fina människor, det ska ni veta.

Sen ett tack till killen jag sprang med ett tag. Vi båda hade det sjuk jobbigt vid götaälv bron då vi fick kramp. Men då pushade vi varandra till att fortsätta springa till, upp och ner för avenyn och lite till. Sen hade han lite mer kraft än mig och vi sa hej då. Efter det gick jag mest. Men utan hans trevliga sällskap hade jag nog haft det tungt de sista 6 km istället för de sista 3-4.

Nu får det väl vara färdig tjatat om detta för ett tag. Förstår om ni blir less :P

Medaljen

Hur länge tror ni man kommer undan med att gå med denna runt halsen?


Varvet

Gick inte riktigt som jag tänkt mig att springa varvet idag. Jag var inte riktigt i den form jag trodde och hade inte i den mentala form som krävdes. Jag sprang på 2.49 vilket ger en snitthastighet på 8 minuter/km. Hade tränkt mig att springa på 2.15 men insåg väldig fort att detta inte skulle gå. Gick ganska mycket spec på slutet när det kanske var 3-4km kvar.

Men jag är ändå så himla supernöjd med mig själv. För jag tog mig igenom varvet och jag har lärt mig massor som jag ska tänka på till nästa gång. Vet inte om det blir redan nästa år eller i framtiden men det känns som att det kommer bli nån mer gång. :)

Var ju inte alla som orkade och detta gör ju att jag känner mig ännu mer glad att jag faktiskt klarade mitt första varv. Min moster man som sprungit detta lopp flera gånger förut sa att det var ovanligt många som gick stora delar av varvet. Att han inte sett så många som gått så tidigt förut.

Brorsan fick låna min kamera så här kommer lite bilder från loppet. Detta är min startgrupp när vi är på väg till startfållan:

Där lyckades dom faktiskt hitta mig. Var supertaggad här.

På väg upp för avenyn.

På väg ner för avenyn

Bilresan ner

Här kommer lite bilder från resan ner:

Dragon gate. Vårt första stopp efter vi lämnat stället utanför Sundsvall där vi sovit.


Sen ett stopp i Gränna för att fika och inhandla lite gåvor till familjerna :)

Hela vägen hjälpte dessa mig att stå ut med de andra i bilen :p

Efter Gränna tog det bara två timmar till Göteborg. Här stor jag på brorsans balkong.

Nu åker vi in till stan. Glöm inte att hej...

dsc01436 (MMS)

Nu åker vi in till stan. Glöm inte att heja på mig. Kl 15.40 startar jag med nummer 57655.


Framme

Nu är vi framme. Kom igår kl 19.43 för att vara exakt :P Från Gränna tog det ca 2h att köra så det var en lagom sista sträcka. Resan har gått bra och vädret har vart perfekt körväder. Lite målningt och  för det mesta 20 grader varmt. I Gränna regnade det dock och vi hörde även några åskknallar.

När vi kom hit hade brorsan fixat mat vilket var väldigt nice då man kanske inte äter typisk husmanskost när man bilar. Köttfärssås och fullkornsspagetti, så jag fick laddat med kolhydrater innan loppet idag. Sen kollade vi på film på deras hemmabio system och efter det gick vi och sova. Man blir ganska trött av att bara sitta still i bilen så där länge, så nått annat hade vi nog inte orkat med.

Ska kolla om jag kan få ladda in mina bilder från resan sen så kan jag lägga upp dem här. Nu ska jag käka frukost!

Gissa vart vi är? ;)

dsc01434 (MMS)

Gissa vart vi är? ;)


M&M's med jordnötter är alltid bra när man...

dsc01414 (MMS)

M&M's med jordnötter är alltid bra när man blir lite trött här i bilen.


Nu är vi på väg igen efter övernattning i ...

dsc01412 (MMS)

Nu är vi på väg igen efter övernattning i Sundsvall. Tog lite sovmorgon idag :) siktar på att vara framme kring 19-20.


Nu är vi på väg. Göteborg here I come!

dsc01404 (MMS)

Nu är vi på väg. Göteborg here I come!


Fix, fix, fix

Nu håller jag på med lite små fix inna jag drar. Mamma och pappa kommer på ca 30 min och då ska jag vara klar med all packning. Försöker tänka om det är något jag glömt att packa men just nu kommer jag inte på nått. Egentligen är väl plånboken det viktigaste. Allt annat kan man ju faktiskt köpa ;)


Gammal bild, från förra månaden tror jag. Ni har iaf sett den förr.

Packat och klart

Så där ja nu har jag packat allt jag ska ha med mig. Blev mest sommar kläder med bara några få långärmade tröjor. Har även fixat en egen väska till alla springgrejer och en spec övernattnigsväska så man ska slippa gräva i den stora när vi ska sova. Mamma har fixat så vi ska sova hos en kompis till henne. Kommer bli nice.

10 dagar i underbara Göteborg, som jag har längtat.

Detta + lite till är nu packat i min väska. Riktigt nöjd känner jag mig. Som vanligt kommer man väl bara använda hälften av alla grejer men det är lika bra att ha nått som passar alla tillfällen.


Fotboll

Har just kommit hem från furuvallen där vi vart och kollat på fotboll. Det var PGIF som spelade, dock var inte Linus med idag för han har en svullen fot som behöver vila. Tyvärr förlorade dom med 2-4 mot Luleå SK. Men vädret var underbart och jag träffade massa trevligt folk. Fick mig även några lyckönskningar inför loppet på lördag.

Kan även passa på att nämna att jag gjorde succe på ledningsmötet idag där jag visade upp mitt bildspel och pratade lite om min praktik på kliniken i Kalix. Alla skrattade på de ställen jag tänkt mig och verkade tycka om min 'presentation'. Agneta var jättenöjd sa hon och det kändes som att hon menade det. KUL!

Nå nu ska jag packa lite inför resan imon kväll och sen matteplugg, för imorgon på förmiddan ska jag skriva nationella.

Hörs sen *LoVisA lOvErZZzz*

Haha mins ni när man skrev så på lunarstorm. Skrev man på det sättet var man The shit! :)

Pözzzz och kramizz

Min nya favvo.

dsc01401 (MMS)

Min nya favvo.


Står vid bandybollen här i kalix o undrar ...

dsc01400 (MMS)

Står vid bandybollen här i kalix o undrar vad jag ska hitta på nu. Kanske köpa en glass?


Sitter o utanför folkan. Är inte naken äve...

dsc01399 (MMS)

Sitter o utanför folkan. Är inte naken även om det ser ut så :)


Frukost

Sitter nu och slänger i mig lite frukost. Ska snart gå ner på stan för att sätta mig på biblioteket med matten. Sen ca kl 13 ska jag redovisa bildspelet och berätta hur min praktik vart och efter det ännu mer matte. Kommer nog bli borta hela dagen.

Ikväll skulle vi behöva städa och fixa lite här hemma. Imorgon åker ju jag till göteborg för att springa gbg varvet och för att se min älskade lillebror ta studenten. Sååå underbart det ska bli.

Hörs mer ikväll.

Kung

Igår var vi i påläng på skolgården och körde 'kung'. Finns många olika namn på denna bollaktivitet men jag väljer kung för den är minst stötande. Man inte använda händerna mer än när man servar och bollen får baar studsa en gång i ens egen ruta annars åker man ut. Var riktigt trevligt att stå där och sparka på bollen och samtidigt snacka lite skit. Dock lessnade jag rätt fort på själva spelet då jag inte är någon bollfantast så jag satte mig med Linnea och kollade på.


Unnar mig..

..lite glass med hallon när jag jobbat så hårt. Har jobbat sen kl 15 med några kortare raster för mat, bensträckning och nu alltså för glass. Håller på att göra ett bildspel till Folktandvården som pressenterar Kalix som stad och deras klinik samt skriver en presentation om mig själv och vad jag tyckte om praktiken jag vart på under våren. Ska vara klart till imorgon då det ska visas för ledningsgruppen som ska ha möte här i Kalix.

Glassen är Ben&jerry's, den med isbjörnen. Tycket inte att den var så god när vi käkade den första gången men med lite hallon vart den helt plötsligt great!


Äcklad

Måste bara få säga att jag hatar när man sitter med balkongdörren öppen och så står någon på balkongen bredvid och röker så det kommer in i lägenheten. HATAR!

Har suttid vid datorn nu och arbetat i 3h och säkert fyra gånger nu har någon av mina kära äckelgrannar rökt så att det kommer in här där jag sitter och jobbar. Förstår att dom inte har nog med motion (hallå dom röker ju) för att pallra sig iväg någon annanstans och röka där det inte blåser in i någan annans hem. Rökning är verkligen något jag tycker är vidrigt. Sen när man dessutom sett ett antalrökare i munnen tack vara min praktik så gör ju inte det saken bättre. Ser inte bra ut där inne kan jag säga.

Så ja nu har jag fått klaga lite och min granne har gått in till sig igen. Då är det bara att jobba vidare.

Photos

Här kommer lite 'backstage' bilder från i lördags då vi var och fotatde i Luleå.


Före sminkning


Josefine sminkar tjejerna för fullt


Efter smink


Gruppbild


Sen var det dags för singelbilder, här fotas Therese


Denna fick jag sitta på när vi tog mina singelbilder. Undrar hur det kommer se ut?! :)


Just nu

MAAAT!



Ska snart bege mig till nyborg för att plugga lite matte i solen. Kan lägga upp lite bilder från i lördags sen också.

Vill ocks passa på..

..att göra lite reklam för Linneas blogg. Där finns det nu bilder från våran båttur i söndags.

Paljetter

Idag har jag haft en blå tröja med paljetter på. Riktigt fin sommar tröja faktiskt. Den kommer åka på snart igen. Första bilden är tagen sist jag hade tröjan, när det fortfarande var kallt ute och där syns den lite dåligt. Men på andra bilden kan man se alla fina paljetter.




Klänning

Har nyss vart på 'folkis' och tagit lite bilder till bildspelet jag gör åt dom. Blir riktigt bra faktiskt. Ska sätta mig senare ikväll och välja ut nån låt som passar till bilderna också. Kommer bli great!

Idag skippar jag sminket och kör på en sval klänning i det varma vädret. Ska snart ge mig iväg till matten, men först lunch på balkongen.


Myspys

Så här bra hade vi det igår när vi såg film. Vi testade två nya smaker av ben&jerry's men ingen av dem föll mig riktigt i smaken. Ej heller chipsen som linus köpt. Men då har jag ju aldrig vart så där jätteförtjust i chips heller. Mysigt hade vi det iaf min älskling och jag.

Ps. Se inte filmen... Dåååååååålig!


Meta

Haha skickade 2st mms blogginlägg idag. Ser nu att första bilden jag mobilbloggat om kom in efter den andra jag skickade.

Nåja spela roll.

Vi har iaf vart och metat utanför Linneas stuga idag. Tänkte först ta med oss våra karlar med då dom var upptagna blev det en liten tjejtripp. Mycktet mysigt har vi haft det. Rodde ut en liten bit utanför deras stuga där vi kastade ankar och började meta. Helt sjukt varmt var det så vi fick ganska snabbt ta av oss byxorna för att inte svettas ihjäl. Känns jättekonstigt att kunna göra det redan nu i maj när man i vanliga fall knappt kan göra det på sommarn. Efter ett tag la vi oss ner i båten och solade mest. Underbart. Någon fisk blev det inhte idag men vi har inte tappat hoppet och har redan bestämt att detta gör vi om snart igen.

Nu ska jag och Linus gå ner på Draggen och hyra oss en film och bara dega resten av kvällen.

Jag o linnea ska ge oss ut på en liten fis...

dsc01371 (MMS)

Jag o linnea ska ge oss ut på en liten fisketur i det fina vädret.


Här metas det för fullt.

dsc01372 (MMS)

Här metas det för fullt.


Ser ni att himlen är mörkare till vänster?...

dsc01360 (MMS)

Ser ni att himlen är mörkare till vänster? Det åskar mycket här just nu, förklarar värmen vi haft senaste dagarna :)


vaaarmt

Sprang aldrig förut. Kom lite annat emellan. Men nu har jag svidat om och ska ge mig ut i det underbara vädret. Är helt sjukt varmt. Igår kväll när vi åkte hem från Samuel och Linnea var det 16.5 grader ute. Kl var ca 22.00, fatta hur varmt det är för att vara här uppe i maj. 
Så, springa vart det ja.
pepp med min nya tröja

Today

Det var ingen matte idag. Kul att upptäcka det är man kom dit kl 8.15. Hade kunnat ta sovmorgon annars. Nåja det är så det är ibland, bara att leva med det. Nu ska jag hoppa i springkläderna och ta mig en liten runda. Sen blir det käk och efter det vet jag inte,  städa lite kanske.


Grillkväll

Vi började kvällen med stek i solen ute på Samuels bakgård. För att hålla energin på topp käkade vi gott&blandat och drack päronsaft.

Sen anlände Isak, Sofia och Jarmo. Då åke köttet på grillen och potatisen in i ugnen. Vi passade på att steka lite mer i solen medans maten blev klar.
Maten som jag och Linus hade. Pottgratängen var inte klar när jag tog bilden men den tillkom senare.
Kvällen avslutades med en kladdkaka som la sig perfekt i magen. Riktigt smarrig

Grillning pågår. Är hos Samuel och har en ...

dsc01356 (MMS)

Grillning pågår. Är hos Samuel och har en spontan grillkväll. Mysfaktorn är hög.


Luleå

Bilder från Luleå tagna ca kl 19-20 igår kväll då jag och mamma var på en kort promenad.







Nails

Här kommer lite bättre bilder på naglarna.

Före:



Efter:

Mina nya naglar :) bättre bilder kommer im...

dsc01345 (MMS)

Mina nya naglar :) bättre bilder kommer imon när jag är hemma i kalix igen. :)


Choklad

Sitter just nu och tuggar på en bit av denna chokladen. Åhh så god! Köpte den i Umeå, men ajg måste kolla upp om den finns att köpa nånstans i närheten för detta är en ny favorit. Riktigt krämig och god. Mmm mm mmmm!


Grafitti

När jag och Kristina var på promenad i Umeå hittade vi en vägg som var full av grafitti. Tog massa bilder där.







Denna bilden är rolig tycker jag. Här ser man alla lager färg som genom åren målats på väggen.

God morgon

Har inte hört när Linus åkt idag, men jag kan inte ha vaknat många minuter efter han gått. Är pigg som en lärka så nu ska jag käka lite frukost och sen räkna matte. Kring 10-11 tiden drar jag till Luleå där jag ska fixa mina naglar. Sen ska jag sova hos mamma till imorgon. Ojojoj så vi ska mysa, mamma och jag.

Hahah måste bara få berätta en grej. Igår när vi skulle sova låg jag och kliade Linus på ryggen samtidigt som vi låg och pratade om vilka egenskaper vi värderar hos en annan människa. Mitt i allt, direkt efter att han säger nått som hör till våran konversation, säger han: 'Sånt system tycker jag vi ska införa i sverige.... Fast utan fartbegränsningen'

Jag låg ett tag och undrade hur han menade. Typ ett system där alla ska klia varandra på ryggen?! 'Fast utan fartbegränsning', vaad?! Haha när jag frågade honom så hade han ingen aning om vad han sagt. Hahaha han hade helt enkelt somnat mitt i en mening och drömt sig bort. För kanske en månad sen hände samma sak. Då stirrade han plötsligt in i ett hörn i sovrummet och frågade. 'Alltså, varför är den där skärmen svart' Men den gången vaknade han av sig själv och började asgarva. Hahaha han är så fin, min kille.




Springtröja

Detta är min nya tröja som jag ska ha på mig när jag springer gbg varvet. Tänker mig att denna borde synas när mina kära föräldrar ska försöka se mig i folkmassorna. Nu ska jag ge mig ut med den på en testrunda för att kolla om den skaver någonstans eller så. Inte så kul att upptäcka det när man börjat springa och kanske har 17 km kvar till mål.

Hej så länge.


Nykär

När jag var på Stadium i Umeå för att köpa en tröja som jag ska ha när jag springer gbgvarvet såg jag dessa byxor och det var kärlek vid första ögonkastet. Orkade inte ens prova dem för jag visste ju att dessa ska jag ha. Otroligt sköna och med den, för mig, ovärdeliga mudden nere vid fötterna.



En sak var dock lite skum. Haha dom är otroligt höga. Men det är ändå inte en nackdel, känns inte konstigt och syns typ inte under tröjan heller.

Blider från Umeå

Kom fram kring 22 på kvällen. Då var det bara att bädda upp sängen och hoppa till korgs. Här har ni min sovplats, en fet luftmadrass, var riktigt comfortable faktiskt.


På lördagen gick vi direkt efter frukosten ner på stan för att shoppa och ta en fika. Fick även en tour på stan där Kristina visade mig alla gobitar i stan. Här är vi på fiket.


Tog bussen till skolan där jag också fick en rundtur. Där satte vi oss sen i solen med varsin glass och stekte järnet.


På kvällen fixade vi grillat med ugnspotatis och sallad. Riktigt gott efter dagens motionerande.


Sen var det tv-time, Simon & Thomas. Och efter det en film. Sen var vi så slut så vi somnade.


Igår vaknade vi kring 10, gjorde slingor i Kristinas hår och sen gick vi ner på stan och fixade lite inför bussresan hem. Kl 14.15 gick alltså bussen och kl 20.00 var jag hemma. Tack igen Kristina och Jonas för att jag fick komma till eran helt fantastiska lägenhet och för eran gästvänlighet.

Hemma

Nu är jag hemma och har tatt ett låååååångt skönt bad. Var jäkligt skönt efter den långa bussresan. Sliter rejält på kroppen att sitta så där och åka i 6h. Men jag hade sån tur att i Piteå steg min kompis Jens på. Så i Luleå när bussen tömdes på typ hälften av allt folk gick jag fram och satte mig med honom. Det gjorde att den sista 1.30 h gick lite fortare.

Det var längesen vi träffades Jens och jag, och ännu längre sen vi träffats i nyktert tillstånd, så det var kul faktiskt. Och roligare kommer det bli för jag har bestämt mig för att jobba på silja nu i sommar och där jobbar just Jens, han är t.o.m. min skrivbords granne så det lär bli en skoj sommar.

Nu ska jag hoppa i säng för jag är fortfarande sjukt trött. Bilder från helgen kommer imon.

Är i Piteå nu. Här stinker det skit, det b...

dsc01337 (MMS)

Är i Piteå nu. Här stinker det skit, det beror på detta stället. Bara typ 2h kvar nu :d Har ont i benen så det ska bli skönt att komma hem.


Sitter på bussen hem nu. Bara ca 5h kvar, ...

dsc01333 (MMS)

Sitter på bussen hem nu. Bara ca 5h kvar, Hurra! Har haft en riktigt trevlig helg i umeå. Tack till Kristina och Jonas för att jag fick komma.


Solar på balkongen.

dsc01324 (MMS)

Solar på balkongen.


Och nu ska vi fika :) oj så vi myser på!

dsc01312 (MMS)

Och nu ska vi fika :) oj så vi myser på!


Käkar på mitt favvo ställe. Donken.

dsc01311 (MMS)

Käkar på mitt favvo ställe. Donken.


BTW

Vill bara säga att jag är osäker på hur mycket bloggande det kommer bli under helgen. Bara så ni inte förväntar er lika bra uppdatering som jag haft senaste veckan. Men ett och annat mobilinlägg ska jag nog kunna få till.

Peace out lovers!

Inlägg om ingenting

Idag kör jag utan smink. Klädseln är svarta leggings, vitt stort, långt linne. Ganska ointressant, basic och bekvämt.

Nu är det bara en timme tills vi åker. Ska bli SÅ kul. Va? Har jag sagt det förut säger ni? Jaja men då vet ni verkligen nu att jag läääängtar!


Är i bakartagen

Tydligen ska Linus ha med fika till helgens match med Pgif så då är det ju bara att ställa sig och baka. Och nej, Linus kan inte baka istället för mig. Vi vill inte att massa folk ska gå och dö av matförgiftning. Blir jobbigt att ha det i sitt register sen när man ska söka jobb, köpa hus, bil m.m 'Dödade av misstag 5 pers med kaka'. Alltså jag bakar.

Detta är vad som kommer bjudas:


Gissa vad som hände mig idag

Ledtrå: Den rödafärgen kan symbolisera både smärta och blod.


Umeå nästa

Idag bär det av till Umeå för min del. Ska spendera helgen hos min bästa vän och kompis Kristina. Har inte träffats på jättelänge så det ska bli så himla kul. En massa skit och en hel del skratt utlovas. ÅHHHHH vill åka nu denna sekunden!!! Men får vänta några timmar då jag ska åka med Sofie som måste jobba klart först.

Det är också en grej som gör denna lilla tripp så skoj. Att få sitta med Sofie i en bil i 4h är inte fy skam det, hade ju kunnat vara med nån man inte gillar. Nu återstår ju bara att se om vi blir tightare eller helt inser att vi egentligen hatar varandra min nya vän och jag :P


Kristina min fina bästis och jag.




Hehe måste sen lägga in denna bilden som inte är så smickrande för någon av oss. Men det är sånna vi är insidan-som-räknas-flickor ;)

(Vad vi gör på bilden?? Det är det ingen som vet)

Balkongmys är det nya svarta

Iaf enligt mig. Det är i stort sett det enda jag gör om dagarna nu när jag är ledig. Men jag klagar inte, det är ju så härligt. Spec nu när älven gått och man ser den glittra mellan träden. Tur att de inte fått löv ännu för då kommer jag nog inte kunna se vattnet mer.




Ser 1000 gånger finare/härligare ut i verkligheten än på denna bilden. Men där ser ni iaf hur nära vattnet vi bor :)

OUCH!

När vi skulle in på gymmet idag ramlade jag i stentrappen på väg in. Mina händer klarade sig ganska fint för jag höll i mina skor så de tog största smällen. Men mina knän däremot. AAAAJ!


Det vita ni ser på det vänstra byxbenet är min hud som nuförtiden är en del av mina byxor, så nu är dom typ vattentäta. Som tur var hade dom sårrengöring, tejp och förband på gymmet, så jag kunde snabbt se till att det blev rent.



Nu sitter jag här och aj:ar och oj:ar mig. Gör ont som f*n, men det lär väl gå över snart.

Älven har gått

Typ. 'Båten' har ännu inte åkt förbi filipsborg så det är inte officiellt ännu. :P Alla Kalixbor fattar vaad jag menar med detta, tyvärr orkar jag inte förklara för er ej kalixbor.

Så här såg det iaf ut när jag åkte till Nyborg tidigare idag.


Väl i nyborg bäddade jag, som ni såg tidigare, upp två madrasser i ett vindstilla hörn på altanen. Där låg jag sen i 35 graders värme och solade i bikini. BIKINI hör ni det?! Det är bara MAJ! Sjukt härligt för att vara här uppe i norr.


Sen kom målnen och  förstörde allt! Det t.o.m. regnade några droppar när jag körde hem.


Så här mulet och tråkigt var det när jag skulle köra över kalixbron och fota älven.

Btw

Är det jättefel att facerape:a sin pappa?! :)

Han har inte loggat ut från sin facebook imorse innan han drog till jobbet. Sugen som bara den att skriva nått skoj, men det kännst fel. Han är ju som inte så insatt i facebook världen ännu. Är inte säker på att han skulle uppskatta det.

Jag tror jag låter bli.

Less!

* Mitt matteblock tog slut och jag glömde så klart att ta med ett nytt. Hittar inget rutblock här hos ma och pa vilket jag behöver då jag just nu håller på att rita grafer m.m.

* Sen gick även solen i måln vilket gjorde att det vart väldigt kallt att ligga där ute.

* Dessutom är det nu lunchtid och det finns inte mycke mat här att ta från jag är väldigt hungrig då jag steg upp före 7 när jag skulle skjutsa Limpa.

Allt detta leder till att jag nu tänker åka hem. Där ska jag äta en god lunch för att sen sätta mig på balkongen, om solen kommit tillbaka, eller gå till biblioteket och plugga där.

Punkt slut.

Här ligger jag i ett vindstilla hörn. När ...

dsc01301 (MMS)

Här ligger jag i ett vindstilla hörn. När solen ligger på visar termometern 35+ :)


Kära vänner,

nu befinner jag mig hos ma och pa igen för att plugga lite matte. Kan inte få ro nog hemma att sitta nån längre stund. Kommer hela tiden på saker som jag ska göra först. Typ diska, plocka undan, blogga, läsa bloggar m.m. Men här i deras hus finns det lixom inget jag kan göra. + att deras altan är stoooor. Så nu har jag lagt upp två madrasser där så att jag kan ligga och sola samtidigt som jag pluggar matte. Återsår att se om det funkar.

Återkommer på 1h då jag har planerat in en liten rast på 15 min för att jag inte ska bli helt kockobello.

Nu kör vi, Full fart!

Lite att göra

För 5 år sedan...
... hade jag just fyllt 16. Gick ut 9:an och flyttade till göteborg där jag gick gymnasiet.

För 3 år sedan...
...  gick 2007 ut gymnasiet som färdigutbildad charkuterist. Flyttade hem igen dagarna efter studenten för att vara närmare my darling. Nått jag INTE ångrar nu. 4 år tillsammans har vi haft tack vare det.

För 1 år sedan...
... Jobbade jag på Silja och trivdes väl ganska bra med livet.

För 3 månader sedan...
... Var jag i göteborg för att fira min morfar som fyllde år. Även min bror firades då han fyller bara några dagar efter. Började även min 3 månader långa praktik på folktandvården.

Igår...
...Solade jag på balkongen och räknade matte

Imorgon...
... Matte prov och kanske lite solning oxå ;)

Om ett år...
... Bor jag i Umeå och pluggar till tandhygienist. Förutsatt att jag kommer in. Det vet man ju aldrig.

Han är hemma igen

Detta är vad jag var och hämtade hos ma och pa idag. LARS!!!! Äntligen är han där han hör hemma.  Jag trodde ett tag att jag tappat bort honom när vi flyttat hit men då ringde mamma förra veckan och sa att dom hittat honnom hemma hos sig i förrådet. Lycka!


(Suddig bild men ni har ju sett honom förut)

Klassiker

Korven förut vart god, man fördes direkt tillbaka till barndommen när man kände smaken i munnen. Men jag ska göra min del utan senap nästa gång. Känner att jag kan klara mig fint utan den smaken.

 

Sen drog jag som sagt till nyborg för att hämta en sak som gjorde mig så här glad:

Ni får snart se vad det var. Måste bara fota först.


Newcastle

Är i nyborg hos mamma och pappa. Ska hämta lite saker här och då passar jag som vanligt på att leka med papis dator. Blir bara vanliga bilder denna gången men ändå. Sällan jag använder min egen cam på senaste.

Föresten, har två som vill hälsa till er. Anki och Ankan.

Ugnsfalu

Jepp det är vad vi ska äta idag. Ser inte ett dugg aptitligt ut men det ska nog gå ner. Oj oj det har jag inte käkat sen jag var liten ugnsfalu med äpple åt vi då ibland. Nått vi också åt var köttkorv med rotmos. Just rotmosen kan jag ibland få ett sug efter, måste göra det nån dag.

Ser förhoppningsvis bättre ut när det är klart.


Har det nästan för bra här ute på balkonge...

dsc01291 (MMS)

Har det nästan för bra här ute på balkongen. Solen försvinner bakom huset på ca 1 timme, så ännu har jag ett tag kvar att njuta.


20+

Lol det är redan 20 + ute på balkongen. Det verkar som att det blåser en del idag så det kanskle är kallare i luften. Vi har ju balkongen i hörnet på vårat hus så där är det för det mesta vindstilla. Nu tänkte jag ut och steka ca 30 min sen ska jag och fota lite på ett ställe och sen tillbaka för att steka på balkongen till lunch.

Har på mig denna klänningen idag, pefekt att ha på balkongen. Men när jag ska och fota tar jag på mig kofta och leggings så jag inte fryser.


Balkongmys

Här har jag spenderat förmiddagen. Som ni ser har jag gett mig på att läsa sagan om ringen. Men guuud vad den är seg, ska se om den ger sig eller om jag nöjer mig med filmerna i fortsättningen. Måste göra nått åt våran inte så fina balkong oxå med det får bli ett senare projekt.


Rubrik...

Åhh hatar att man måste skriva rubrik. Iaf det har tillkommit 2 saker till min dagplan, varav en redan är avklarad :)

La in en spontanlunch med Linnea på Lyktan. Blev räkmacka för min del, sen hann jag även köpa mig ett par örhängen hos Mickadodel på Berlins. Visar dem senare.

Sen ska vi ha ett litet planeringsmöte här ikväll om balen. Simon och Sara, Amalia och Henke och Pontus och Amanda ska ju nämnligen gå på balen i år och då ska Linnea fota dem på baldagen. Det är denna photosession som skall planeras. Vi har störst lägenhet och jag ska assistera Linnea så därför hålls mötet hos oss.

Vilken givande dag jag lyckats få till ändå. Har inte så mycket kvar på min lista att ta tag i nu. Imon ska jag bara ha sola på balkongen på min lista. Kanske åker till nyborg ikväll och hämtar bordet till våra balkongmöbler så kan jag lägga till plugga matte och göra det samtidigt. Åhhh det vore nice.

Här får ni en dagens. Kör på sköna kläder som man kan röra sig i. Lovely.




Nu ska jag köra mitt andra mattepass för dagen medans jag väntar på tvätten som är klar på 40 min.

Köpte mig en slush för att svalka mig. Myc...

dsc01285 (MMS)

Köpte mig en slush för att svalka mig. Mycket god.


Jag kudd galen?


Haha sluta nu....

 

Okej kanske lite. Har lika många i soffan också, och några i garderoben som inte får plats. Linus blir galen varje gång vi ska bädda eller obädda sängen. Man får ju springa som en galning med kuddarna hit och dit. Kan tilllägga att jag har ungefär lika många filtar. Är en kudd och filt nörd.

 

Men till mitt försvar är det inte jäkligt nice när man kan  bunkra upp med en vägg av kuddar bakom sig när man ska se film?! Och att vira en riktigt go filt runt sig när man fryser slår väl ändå det mesta?!

 

Just det. Tänkte väl det!


Good morning sunshines!

Vaknade nyss av att solen värmde mitt ansikte. Finns det nått bätre sätt att vakna på?

Planen för idag är (utan inbördes ordning):

Matte
Jobba lite med ett projekt jag fått

Gym
Diska
Sola på balkongen
Matte
Tvätta
Köttsoppa
Och lite mer matte

Men först frukost!

Och här får ni 5 random bilder. Det gör inlägget så mycket roligare. Scrollade upp och ner i min mapp med bilder, den bilden musen var på när jag stannade ser ni nedan.


Kvällsmys

Blev inte att vi for på gymmet direkt efter jobbet som jag trodde. Istället gjorde vi middag och åkte och handlade och sen for vi på gymmet. Så nu har vi just kommit därifrån. Hade ett givande pass idag kändes det som. Mycke rygg , mycke ben och mycket mage. Alla muskler som är viktiga för hållningen sen när jag ska springa.

Nu ska vi lägga oss i sängen och se en film hade vi tänkt. Och jag vart ju direkt super sugen på nått gott att käka. Men nu får det vara slut på glass och godis ett tag så ikväll har jag gjort ett nyttigt alternativ. Äpplen i ugn. Super lätt och gott, bäst av allt... man behöver inga mått, man går helt enkelt efter tycke och smak.

Recept säger ni. Ja men då kommer det här:

1. Skär några äpplen i bitar och lägg i en ugnsform. Jag brukar räkna med ca 1 äpple/pers. Häll även i lite hallon/björnbär/blåbär eller liknande om du känner för det.
2. Strö sedan havregryn över. Om man vill kan man ta lite socker också men jag är nyttig idag så det fick bli utan.
3. Skär några små smörbitar och lägg på, ett tips är att skära kallt smör med osthyvel.
4. Sist men inte minst kanel som man bara häller över.
5. Sen kör man in det i ugnen 200 grader i 10,15 eller 20 min. Tiden berör helt på hur mosiga äpplen man vill ha men jag brukar köra på 15.
6. Klart! Serveras bara som det är, med glass eller med t.ex trukisk yoghurt. Även gott att strö över lite solrosfrön.

Som sagt så går detta receptet mycket efter tycke och smak. Det är i stort sett omöjligt att misslyckas.


Går typ inte att ta ett kort så att det ser gott ut men men, så här ser det ut iaf.

Tingeling

Haha denna går varm här hemma nu. Hade helt glömt bort att den fanns.

 

Tingelin, tingeling, come on baby shake that thing


Gym!

Nu drar vi till gymmet. Lite störigt att jag är nöjd med håret idag, osså ska man dit så man måste duscha igen. Men men thats life. Vill förövrigt att min lugg ska växa ut NU.

 


Blommor

Nu när jag var på jobbet passade jag på att fota blommorna utanför med en 'riktig' kamera. Blir inte direkt snygga bilder med mobilen. Hittade även en maskros som inte riktigt slagit ut, jag kallar den för twoface :)


Jag idag

Jag... idag...

Ojoj vilken rimmare man är alltså. Höhöhö.. he.. ha.. hi.. MEN iaf, nu ska jag gå och tömma mitt skåp på 'folkis' och träffa Sofie som jag inte sett på 2 veckor. Sköjigt värre. Sen blir det mer matte och lunch.

På detta sätt slipper ni se mitt osminkade fejs.


Tavlor

Det fick bli en mellanlång runda då min korta sväng var avstäng av några byggarbetare. Sprang inte efter en spec väg utan tog det som det kom. Totalt blev det en runda på ca 7 km. Lagom i detta underbara vårväder. Tror det tog 35-40 min.

På bilden i förra inlägget kan man bakom mig skymta tavlorna jag hängde upp igår.


Den översta har min mormor målat och de två under har min faster som är akvarellkonstnär målat. Blir alltid lika glad när jag får vackar tavlor av henne.



Sen fick vi äntligen hängt upp tavlan som hänger rakt fram när man kommer in till oss. En fin bild på oss som för att säga 'Välkommen här bor vi'... typ.

Nu ska jag hoppa i duschen för att sedan plugga lite matte och käka ett mellanmål.

Keps

Nu beger jag mig ut i spåret. Återstår att se hur långt jag springer idag. Ska mest troligt på gymmet sen med Linus när han slutar jobba, så det blir nog en kortare runda idag.

Är jag inte stilig så säg :P Haha men är det soligt måste man ha keps, pallar inte att springa med solglasögon.


Uppe med tuppen

Ja jag är redan vaken fast jag har ledigt idag. Jag har vart och skjutsat Linus till jobbet så att jag kan ha bilen idag. Ska ev åka ut till nyborg och hämta lite saker som jag har där. Idag är det soligt och fint ute, skönt efter de senaste dagarnas regn. Tänkte ge mig ut på en löprunda nu innan jag sätter igång med matten, ska bara ladda med frukost först.


Tidigt morgon i kalix. Ganska dött.

Söndag = Städdag

Söndagar är ta mig tusan de bästa dagarna för städning. Skönt att börja den nya veckan med ett snyggt hem. Våran lägenhet är renare än den någonsin varit tror jag. Har verkligen vart i varje vrå med dammtrasan och moppen för att få rent. Dammsög i soffan och tog ut alla mattor för att göra rent dem med. En ordentlig vårstädning helt enkelt.

Känns skönt att det är klart. Jag hade egentligen tänkt städa allt imon när Linus far på jobbet, för jag är ju ledig nu i veckan, men då kan jag fokusera på att plugga matte hela dagen istället. Great!

Vad åt vi då till middag undrar du?? Jo det ska jag tala om för dig. Vi åt kycklingspett med jordnötssås och liiiiis, och det var sjukt gott. Till efterrätt kokade jag kolasås och till det glass. Smarrigt värre.

 


Fixa, dona, greja

Så kan man sammanfatta min dag hittills. Har städat här hemma men även hängt upp lite tavlor, tagit upp och burit ner saker i förådet, slängt massa skit som jag tänkt slänga hur länge som helst och förberett middagen vi ska äta ikväll. Linus är som vanligt borta och idag är det för att döma fotboll, kan tänka mig att han har någon träning oxå efter det. Men han hann att hjälpa mig lite innan han åkte så jag har inte behövt göra allt helt själv. Tur det!

Nå nu ska jag fortsätta för jag har fortfarande lite kvar att ta itu med.


Maj

Nu är det maj.

Valborg firade vi först i påläng med grillning och massa mys. Efter maten drog vi till Nyborg för att kolla in majbrasan där. Vi var där i kanske 5 min innan vi drog vidare och kollade lite andra brasor runt om i kalix. Kvällen slutade i påläng med kladdkaka, eller iaf för mig. De andra drog till Erra och sen ut på before, men jag som nu inte ska förtära alkohol inna gbg-varvet bestämde mig för att åka hem och sova.

Nu ska vi till påläng för att spela lite alphapet och kanske poker.


RSS 2.0