Sweet!

Idag jobbar jag till kl 17.15, inte alls så farligt. Dessutom ska grupp 1 (alltså min grupp) ha grupplunch. Vilket betyder 15 min längre lunch ;) Vi ska på Kinarestaurangen. Gott som faen. Är ledig fre, lör, sön och det är Luleåkalaset, Sweet!


Och alldeles nyss kom massagelistan och jag står med på den.
Solen skiner, det är varmt och det närmar sig lunch. Känns som en bra dag helt enkelt.

Kläder

I veckan ska vi beställa från forever21.

Här är några av klänningarna som jag ska köpa. Mycket blått som ni ser.




Tänkte även beställa lite t-shirts.


A day in may

Jag och sofie har JÄTTE kul här på jobbet. NOT! Så då sitter vi på systemetshemsida och kollar drinkar. Hittade en som lät som en perfekt sommar drink. A day in may hetter den. ser sma´rrig ut tycker jag.


Receptet på denna länken

Fisk

När vi var i linus stuga i helgen åkte dom och tog upp några nät. Det blev 21 härliga abborrar, en sik och även några mörtar. Lite kul det är när man får fisk även om det nu inte var jag som fick utan dom, men ändå.

The dark knight!



Igår kväll var vi och såg batman. Den var ruggigt bra och helt sjuk :P En film jag verkligen kommer se igen!

Renarna

Här kommer de utlovade bilderna på renarna som störde mig mitt i lunchen. Som sagt tog jag bilderna med telefonen o min mobilkamera är sämst. Måste skaffa ny telefon snart. 



Sova nu, börjar först 12 imon.. Gött!

Natti

'biggisar'

Idag hade emelie med sig bigaroer eller som hon sa 'biggisar'. Helt sjukt gott. Riktigt sommar godis alltså. Fick smaka några. Mmmmm, ska åka o köpa egna efter jobbet som jag kan ha att smaska på ikv.



Bara 36 minuter kvar nu ; )

Renar

Haha när jag satt där ute och käkade hörde jag plötsligt ett skit konstigt ljud som om typ 10 ungar kom springandes i högt gräs. Då var det renflocken som uppehåller sig härikring som kom springandes bredvid mig. Shit vad rädd jag blev. Tog nå bilder som jag lägger upp sen.

Leighton Meester

Sitter och på jobbet och det är väldigt lugnt. Mer än offta blir det att man sätter sig och googlar bilder. Hittar massa fint på Leighton Meester som spelar Blair Waldorf i Gossip Girl. Jag vill ha hennes hår och alla hennes kläder.




Lunch om 5 minuter. Då ska jag steka på altanen.

sommar!

Godmorgon! 

Idag ska jag jobba o efter det ska jag till L:s stuga. Ska bli mys, ev ska vi ut och fiska. Ska bli skönt med lite ledigt nu. Nästa helg är jag ledig fre, lör, sön.. Vad gör man då?


Från midsommar förra året.

Började tänka på göteborgsskärgård när jag laddade dessa bilder och googlade lite. Hittade massa bilder från ställen där jag ofta är. T.e.x Apelviken i varberg där vi har våran husvagn på sommrarna, och hamnen i göteborg där vi har våran båt.


Här bakom busken står våran husvagn, här i det stora huset köper vi glass.


Där nånstans längst bort har vi våran båt. Vi har plats så vi kan parkera bilen just vid båten. Slippa gå på alla bryggor. GÖTT!


Just nu längtar jag efter att få åka ner dit så mycket att det känns som att jag kan dö. Får nästan ont i magen när jag tänker på att jag inte ska åka dit denna sommarn :( Blir först till hösten när mormor fyller år. Jobbigt. Nå ja, Nu ska jag klä på mig o sen dra.

Hejpa

<3

Jag dör, detta är det finaste jag läst på länge!



jobb

Lönen kom idag. Vad ska man hitta på nu då?! 



Vi hade tänkt gå på bio ikv men eftersom jag jobbar gick inte det så det blir på måndag istället. Ska nog äta middag innan oxå. Det blir mys! Sånt man kan unna sig när man känner sig rik. 

Jobbar till kl 20.00 känns rätt segt. Men det är fredag så då brukar det vara rätt lugnt, så det ska nog gå bra. Jag och kristina kanske hittar på nått sen ikv, få se hur det är med orken.

 




Frukost

Imorse tog jag några björnbär ur frysen och en näve jordgubbar ur landet och la i min filtallrik. Lite solrosfrön oxå så man fick nått att tugga på. Gott var vad det var!
Haha man ser bara ett litet björnbär.. dom andra hamnade i botten.


Mycket jordgubbar från mig nu men det är ju bääst! Vi har även ett smultronställe här vid huset med massa stora smultron. Mmmm!

Nu ska jag o jobba.
Hejpa


Sommar!

När jag och bror var ute i trädgården förra tisdagen såg vi en ödla som sprang i gräset. Självklart började vi jaga den för att fånga den och det kändes som när vi var små och fångade ödlor i trädgården i stugan. Jordgubbar och ödlor är äkta sommar.



Här är den lille stackarn.

Sorry

Bloggen har ändrat färg och jag har inte riktigt orka ta tag i det. Men jag ska sätta mig i helgen och fixa med det så att den blir lite snyggare. Eller inte orange iaf :P

När jag vaknat idag gick jag ut till jordgubbslandet och hittade en helt perfekt röd och solvarm jordgubbe. Bästa tänkbara start på den annars rätt dåliga dagen. Sjuk som sagt. 
Här en bild på Jordgubbarna jag köpte förra veckan. Inte en enda dålig på 2 liter.. det ni!! 



Sjuk

Har vart hemma från jobbet både igår och idag. Men imorgon ska jag nog orka mig dit, börjar först kl 11.45 så det är nice med lite sovmorgon.


Detta är hur jag sett ut och känt mig idag.


Hade gärna haft det så här istället. :P


God morgon!

Sitter nu och laddar musik till min iPod så jag kan lyssna lite på planet. Är så less på musiken som jag redan har så lite nya låtar är aldrig fel. Har packat ner nästan allt nu bara lite små grejer som smink o så som jag har kvar.
Funderar på om jag ska cheka in oss nu, man kan ju göra de via internet upp till 22h före avgång. Så vi får oss nå bra platser vid fönstret :P

Ska alldeles snart åka in till kalix och hämta mina linser. Skönt att de äntligen har kommit, nu kan man ha solglasögon och ändå se :) Men först frukost..

Hejpa



Klippning

Idag har jag vart hos frissan för klippning och färgning.  Luggen blev inte så bra men den växer ju till sig rätt fort, så over all är jag rätt nöjd. Har så klart tatt en före o en efter bild.

Så här såg det ut innan:


Och så här såg det ut efter:


Nu ska jag äta lite kvällsmat sen gå o packa lite, för imorgon åker jag och Linus till stockholm för att vara där över helgen och bl.a se på red bull air race. Kul!



Addictinggames...

..är min bästa vän på jobbet när det är segt. 

Detta är vad jag har gjort idag, varvat blocky 2. Lugn dag alltså.


RSS 2.0