Fusk

Åhh jag ville verkligen gå ut igår. Kalix dagen är typ den enda helgen i kalix som det är värt att gå ut på. Men så klart fick jag hel helg på jobbet denna helgen så jag valde bort utgången. Hade kunnat gå ut för jag börjar inte förrens 12 idag, men vill inte vara trött på jobbet + att jag jobbar ända till fredag så det kändes lite dumt att gå. Vill ju kunna vila upp sig ordentligt.

Iaf så är min moster och hennes man här nu, mycket trevligt. Vi har suttit i uterummet och käkat frukost. Mamma hade ställt i ordning en riktig hotellfrukost ute i köket när jag vaknade så det var riktigt nice. Ska klä på mig nu o sen dra till jobbet. Varmt idag så det blir nog klänning.

Hejpa



Städa

Linus hade glömt att jag skulle till honom så jag och Sara käkade jordgubbarna på jobbet istället. Mycket trevligt! Frågan är bara vad hon o jag ska hitta på att käka imon som toppar detta?! Denna helgen jobbar hon 'psyk' alltså 07.30 till typ 21 2 dagar i rad, så nått måste hon unna sig. O om hon ska måste ju så klar jag med... Visst?! :P

Nu när jag ska spendera natten hemma får jag lite tid till att städa mitt rum, inte lika trevligt men nödvändigt. Fick nämligen veta idag att min moster o hennes man ska komma hit imorgon. En överrasknings resa från deras sida. Dom bor i göteborg i och det blir ju inte att man träffas allt för ofta.

Paus




+



=



Jag jobbar specialpass idag vilket betyder att jag är ledig mellan 12 och 17. Så då passar jag på att mysa till det lite. Har gjort jordgubbar i choklad men efter som min kameraladdare fortfarande är i påläng så kan jag inte fota. Ska packa ner dom i en låda nu och åka för att överraska Linus. Tänkte vara me honom till jag börjar jobba igen. Inget är lika mycket sommar som jordgubbar!




Jobb

Denna låten spelar jag så fort jag får en chans på jobbet. Har börjat ringa på rätt bra de senaste dagarna så det är inte alls för ofta tyvärr.
 Älskar Chris lugna röst, skön att höra på mellan alla skrikiga, hesa, ljusa, mörka, och jobbiga röster som kunderna ibland har. Videon är toppen den med!


Nu ska jag käka sen dra till jobbet. 
Heipa.

Tors...

Det har vart en alldeles uselt dålig uppdatering här på sista tiden. Men min dator och vårat internet har strulat och på det så har min kamera strulat. Idag verkar allt funka så jag tänkte mig på ett inlägg. Och vad härnder då? det tar slut batteri i kameran och jag upptäcker att min laddare är hos L. SUCK!

Idag har jag och bror vart i luleå och införskaffat lite nödvändigheter till sommarn. Typ träningskläder, lite smycket till mig och en lite försenad fördelsedagspresent från bror och sambo. Fick en försenad julklapp av dem förra veckan, som jag har längtat efter den... min sista skål till min 'Mine' samling.

Bilder från midsommar kommer här. Lite väl sent kanske men som sagt, allt strul har gjort att jag inte orkat.

Midsommar var iaf väldigt trevligt även om vädret inte var det bästa. Grillning, kubb och skitsnack var vad som stog på agendan. Bytte fort om till myskläder då myggen o kylan började komma. Det var 'killarna' mot 'tjejerna + david och henke' i kubb och så klart vann vi tjejer :D


Sen har ju min bästa vän och kompis tagit studenten och gått balen. Hennes frisyr var så sjukt snygg, om jag nånsin gifter mig ska min frisyr se ut så! Grattis igen! (Du får bilderna imon tänkte jag)
     

 

Nu sagan om ringen och sen sova.

Hejpa



Dagens

Idag har jag på mig denna klänningen som jag fått av min mamma. Den känns så somrig och fin med alla blommorna. Hatar att posera så då får 'coola' minen åka på på sista bilden :P haha

           

Hej

Nu verkar det som att internet här hema blivit lite stabilare. Så jag ska försöka mig på ett inlägg. :)

 Ikväll kommer min kära lillebror olof hem <3 Han åkte just precis iväg till flyget så om en sisådär 5h borde han vara hemma.  Kul!

Jag och David var i lördags i happis och gick bl.a på IKEA, blev lite onödiga grejer där men även nödiga.  ;) 
Mitt när vi gick i en affär så såg jag denna skylt:

Vad är detta?! ;)

 Och efter som att jag fortfarande har samma humor som när jag var 3 år började jag fnissa och självklart tog jag en bild för att kunna visa till Olof som är precis som jag. Fårgade även vad man har en jordgubbsnoppare till. Här är svaret till alla er nyfikna. Att ta bort det gröna på jordgubben utan att behöva sumtsa ner fingrarna. Väldigt nödvändigt, eller?!


hej

Dålug update jag vet! Men internet hemma krånglar och jag sitter aldrig vid dator nån annanstans typ. Så jag lovar bättre uppdatering när det är fixat.

Ha det bra så länge.

Not funny.

En nackdel med mitt jobb är när kunden tycker att den blivigt orättvist behandlad och blir otrevliga och ibland nästan hotfulla. Det är inte jag som suttit och bestämt reglerna och villkoren för vårat företag men det är ju ändå vi som tar största smällen när kunden kanske inte får den resan den vill ha. Detta hände igår för mig och kunden blev väldigt väldigt otrevlig och arg, och hotade mig. Fick en stor klump i magen hela dagen typ, trodde inte jag skulle reagera så eftersom man ändå inte träffar personen och i detta fall var det även jag som hade rätt. Men men, sånt man får ta. Vi har ju kanske bara en av hundra kunder som är sånna som tur är. De allra flesta är helt toppen och jätte trevliga och goa. Sånt gillas :)

Nå nu är det duschning mat och lite solande som gäller för denna nationladag!

Heja sverige!!!

!

Ikv är det utgång som gäller. Detta är typ den bästa förfest musiken ever! Pcd har as bra dans låtar. Mmm längtar tills kvällen är här :)


God morgon alla.

Denna dagen hade la kanske inte den bästa starten. Har sovit svin dåligt inatt då sängen lutat in mot mitten så man får ligga o spjärna mot hela tiden. Vaknade sen med världens frilla som jag inte hade tid att fixa eftersom jag vaknade lite sent. Drog på nå kläder och sprang iväg mot jobbet. Typ halvägs dit kom jag på att jag bytt pass så jag börjar inte förrens 10. GREAT! hade gått en timme och 20 min för tidigt. Hade kunnat ligga dra mig längre.. morr!
Nå jag han iaf köpa lunch o känna på vädret att jagbehöver byta kläder till nått svalare så allt var ju inte helt år skogen.

Nu ska jag ta mig en frukost macka till.

Hejpa

...

Nu sitter jag på jobbet igen och har tråkigt.. Men det är inte så länge kvar bara 2.5h plus att jag har en rast att ta idag :D
Jag vill bara ha special pass dom är ju toppen!

Ryktet på stan går att folk börjat få tillbaka på skatten det är ju toppen nu när min telefon knappt funkar längre så jag kan köpa en ny. Plus att om folk får tillbaka på skatten betyder det att det blir mycket folk som ska ut i helgen.. Kul!

Gött mos

Idag jobbar jag ett special pass, vilket innebär att jag jobbar från 8-12 och sedan är ledig till 5 och slutar igen kl 8. Helt jätte bra, det är som en lång lunch. Har verkligen laddat upp batterierna. Direkt när jag slutatde åkte jag och David till linus och käkade lunch och nu har jag legat ute i solen och läst i en timme typ. Ska duscha av mig och sedan dra in till stan igen och handla lite förnödenheter till helgen innan jag återgår till jobbandet .

Btw idag fyller Lina 20 år. Hurra hurra!! Grattis på dig! Hon är den vännen jag haft längst av alla. Första bilden på oss är vi inte ens ett år gamla.. Det ni! Hon sitter och pluggar idag stackarn men jag hoppas du får en bra dag ändå. Jag får ge dig din pressent till helgen ;)

Ska även nämna att min goa storebror kommer hem från Götet idag.. Borde ha landat i luleå by now. Välkommen hem! Ses ikväll när jag kommer hem.

Nu är det dags att dra.

Hejpa

söndag

Igår var det ett litet get together hos Eric med dricka och även lite pizza framåt kvällen. Jag körde så för mig blev det bara läsk och vatten. Men det är ju ett roligt gäng så det behövs då verkligen inte dricka för att trivas med dem ;)

Idag har jag verkligen tatt det helt lungt. Vaknade kring ett av att L ringde och ville att jag skulle förbereda lite mat till  när han och David kom hem. Så jag gjorde det och sen drog jag in till kalix men Jenny och Linnea för att lyssna på när en gammal klasskompis (Lisa) skulle uppträda. Hon är verkligen super duktig, skulle gärna sjunga lika fint som henne. Sen hem till L och käka god grillad kyckling.. mmmm. Har även hunnit med att färga Kristinas hår idag, såg ut som att det blev bra men man vet ju aldrig förrens det har torkat. :)

Imon är det jobb som gäller och då börjar David. Kommer bli super att ha nån mer som man känner där, kan tänka mig att det är skönt för honom också att ha nån som han känner lite ;D

Nu ska jag måla mina naglar och sen hoppa i sängen o sussa.

Hejpa


RSS 2.0