Nystart

Nu startar jag upp här igen. Mest för att jag insett hur kul det är att kunna titta tillbaka på de vardagliga händelserna som man fort glömmer. Går ofta in på bloggen för att klicka runt på måfå i kategorierna och i arkivet för att minnas the good old days. T.ex. om man går till Juli -10 kan man se härliga bilder från stugan, när Erik fick en episk bula i pannan, massa LCHF recept och bilder från våran första gemensamma lägenhet.
 
Går man till November -08 får man hur det såg ut i början när jag bloggade. Ojoj kan få sånna skämsrysningar över hela kroppen när jag läser ibland. Sååååå töntigt! Men det är ändå fint på nått vis. Jag inser att fast jag i mitt huvud att jag är likadan nu som då så har jag och mina tankar utvecklats. Och tack gode gud för det!
 
Sen sist har vi hunnit flytta två gånger. Först till ett hus vi hyrde från april till oktober som låg granne med mamma och pappa. Så ni må tro att vi hade en mysig sommar. Medan vi bodde där hittade vi ett finfint hus i byn som vi slog till på ganska spontant och dit har vi flyttat nu under hösten. Dessa två flyttar innebär att vi flyttat 7ggr under de senaste 5 åren. Vi kan det där med att flytta med andra ord....... :-))))) Alltid med glada miner så klart.
 
Sista kvällen i förra huset. Sov på köksgolvet för att hela övervåningen var flyttstädad.

Lyckades få till en provisorisk myshörna första kvällen i nya huset för att ha en "oas" att gå till när röran från flyttkartongerna blev för mycket.

Jag har bytt jobb och jobbar nu på en privat tandläkarklinik istället för på folktandvården.
 
Jag har blivit FASTER till den bästa människan på jorden.
Jag och min lilla fis!! <3
 
 
Vi har också passat på att gänga oss en blåsig med fin dag i Juli. Alla våra vänner och släktingar var med när vi sa ja vid Matakoski i Torneälven och sen festade loss på Hulkoffgården i Korpikylä. Mamma sydde min klänning, släkten stod för musikunderhållning och jag bakade tårtorna. Enkelt och avslappnat var nykelordet när vi planerade och precis så blev det. En perfekt dag och kväll på alla sätt och vis.
 
 
Det var väl de stora händelserna sedan sist. Tar resten som det kommer.
 
Hej så länge!

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0