Examen

Nämen så att.. då var en annan färdig tandhygienst dårå.. Inget märkvärdigt med det. Har ju bara gått igenom en helt utbildning. Utan en endaste omtenta dessutom.. Jorå så att...

Haha så jäkla konstigt att vi är färdiga. Tiden har gått så fort att jag knappt hunnit med. Vi började med en examenscermoni på skolan. Skiiitfin och mysig med sång och musik från några kursare, tal av moi, tal av olika lärare, blommutdelning från oss till lärarna, blommutdelning från lärarna till oss, mingel efteråt med allas anhöriga och fotografering. Efter det åkte jag och mammsen och pappsen till stan för att köpa en pressent till mig. Ni kan få se den sen någon gång. Och när vi var klara i stan bestämde vi oss för att käka på en restaurang vi blev rekommenderade som heter Garaget.

Le Garage var verkligen ett ställe jag kan rekommendera. Maten var att toppklass och stället var jättefint. Vi vart glatt överraskade och att det var så bra där gjorde helt klart att kvällen vart en sån där toppkväll som man kommer minnas länge. Bredvid restaurangen låg skulpturparken, så efter maten tog vi oss en runda och kände oss kulturella.

Tack för igår alla som var med. Och tack klassen för två fina år tillsammans. (I talet jag höll gjorde jag en miniresumé av alla terminer, kanske gör nått liknande här sen)Redo för examen

Jag och Joeltass

Jag och Mallis <3

Jag höll avslutningstal å klassens vägnar

Klassen

Yeeeey!

Färdig hygienist!

Firade på Le Garage


Kommentarer
Postat av: Pelle

Hej!
Har löst din blogg lite. Intressant och bra skriven. Hoppas det går bra på jobbet efter examen och att du trivs med ditt yrkesval?

Hur tycker du själv om tandvården själv när du är patient är du lite nervös som gemen man? Eller du har sluppit allt vad hål/lagningar/fyllningar är?

Trevlig helg.
Pelle

Svar: Tack tack, vad kul att du gillar den. Jag trivs väldigt bra både p.g.a av själva yrket men även tack vare mina kollegor. Lär sig nya saker varje dag och varje ny patient är helt olik den andra.
Jag var lite nervös förut då jag var livrädd för sprutor och i kombination med detta var ett 'kariesbarn' så jag fått laga några tänder (vilka några krävt bedövning). Men tack vare utbildningen då vi fått lägga MASSOR med sprutor på varandra och då jag vet att risken för att nått ska hända är minimal har det gått över. Sen känner jag ju alla behandlarna nu i.o.m att jag jobbar med dom så då känner jag mig helt trygg. Mitt enda problem som jag har egentligen är att jag kväljer väldigt lätt så jag har svårt för att ta röntgenbilder till behandlarnas stora förtret :P

Lovisa
Lovisa

2012-08-18 @ 13:14:26
Postat av: Pelle

Ja den ena dagen är inte den andra lika gissar jag. Inte jobbigt att ha patienter i den egen ålder? Hur menar du med "kariesbarn"? Hoppas dina patienter känner sig trygga i dina händer med då.;-) Men då kanske du kan leva dig i hur dina patienter har det när du skall röntga dem?

Ännu en trevlig helg.

Svar: Nej jag tycker folk i min egen ålder är kul att ha. Det handlar nog mer om personkemi än om ålder. :)
Med karies barn menar jag att jag hade mycket hål i tänderna när jag var liten. Smååt ganska mycket och var väl inte den lättaste att få att borsta tänderna.

Ja jag hoppas också att patienterna känner sig trygga med mig. Brukar inte vara allt för elak :)

Mvh
Lovisa
Lovisa

2012-08-24 @ 22:20:13
Postat av: Pelle

Och vad du sett så sköter sig de i din ålder så du inte tömmer hela deras plånbok... ;-) Men sen du började plugga har du inte haft hål eller ens början till det? Men dagens lagningar är så bra att dina klasskompisar knappt såg att du hade lagningar i tänderna eller?

Nej precis för de är ju lite i "underläge" när de ligger där i stolen.

Trevlig helg.
/Pelle

2012-09-14 @ 15:51:58
Postat av: Pelle

Hej igen

Hoppas du trivs bra med jobbet som hygienst nu när du jobbat ett och inte upptäckt några "avigsidor" med jobbet.

Men sen du började plugga har du inte haft hål eller ens början till det? Men dagens lagningar är så bra att dina klasskompisar knappt såg att du hade lagningar i tänderna eller?

Trevlig helg.
/Pelle

2012-11-30 @ 22:41:38

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0