Torsdag

God morgon!

Idag är det nått välkomstarrangemang på campus för de nya studenterna, så vi har inga lektioner förrens kl 13. Hörde att det inte brukar vara nått spec på dessa arrangemang, så jag passade på att ta en sovmorgon. Har vart mycket nytt denna veckan och hjärnan går på högvarv hela tiden för att kunna ta in alla intryck. Men det är ganska angenäma problem måste jag säga, har så roligt hela tiden.

Igår tog 3:e terminarna med oss nya 1:or ut till nydalasjön för grillning och lekar. Kul att få träffa och lära känna dom också. Är jättebra att vi får spendera tid med dom så att vi kan ställa frågor om utbildningen, lärarna m.m. Vi blev även indelade i lag igår och fick uppgifter som vi ska ha gjor före lördag för att samla poäng. Jag är med i det bästa laget med de bästa medlemmarna så jag är 10000000% säker på att vi kommer vinna :P Haha nee rå, men stora chanser tror jag vi har iaf.

Shit, brände just min bacon som jag tänkte ha till frukost. Den var helt svart när jag skulle kolla till den. Ni kan ju gissa hur gott det luktar här nu :P Då måste jag planera om min frukost, fil med müsli låter inte så dumt så det får det nog bli.

Här kommer lite bilder från igår:Världens ledsnaste nolla.


Grillning


Lekar


'Killer', ni ser på ögonen hur ond den är.


Här vid denna sjön var vi.

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0