Rårakor på LCHF-vis
Du behöver:
300 g stjälkar från broccoli eller blomkål
1 större morot
1 gul lök
5 cm purjo
5 ägg
2 dl keso
2 dl finriven ost
salt & peppar
smör till stekningen
1 pkt bacon
(jag hade över en liten bit rotselleri som jag också slängde i)
Gör så här:
1. Skala och riv alla grönsaker. Riv hälften på grova sidan av rivjärnet och andra hälften på den fina sidan.
2. Blanda ost, äggen och keson i en bunke tillsammans med salt och peppar.
3. Rör ihop allt till en härlig gegga :P
4. Stek på medelhögvärme på båda sidorna i rikligt med smör. Ta ca 1/2 dl per 'plätta'
5. Servera med bacon stekt i smör och ev rårörda lingon.
6. Hitta nån som tar hand om disken och sätt dig i soffan och slappa!
Kommentarer
Trackback