Glader är mitt andranamn

Mår pyton idag. Väntade för länge med att käka och dricka efter att jag sprang. Det i kombination med en dålig frukost tror jag kan vara orsaken till mitt illamående. Jaja man lär så länge man lever. Skall icke upprepas!

Pluggandet gick så där. Ringde massa så jag tappade farten, förstog inte mina anteckningar och var allmänt okoncentrerad. Förstörde för både mig och Malin genom att börja prata om annat hela tiden. Måste skärpa mig imorgon.

Att springa gick inte heller så bra, eller ja jag tog mig ju hem. Sprang hem på 22 minuter och därifrån jag sprang är det ca 3.5km. Så det gick ju inte så fort. Men jag skyller på att jag inte hade mina dobbar på mig och att det var halt så fötterna fick inte riktigt bra fäste. Detta kosta de mig lite energi tror jag och därav den dåliga tiden.

När jag kom hem och skulle tvätta kl 14 märkte jag att vi hade tvättid 10-14 och inte 14-18 som vi trodde. Men det var ingen som hade den tiden så jag kunde tvätta ändå. Så det var ju bra!

Sen när jag stod och diskade märkte jag att det läcker vatten under diskhon. Var helt blött under diskbänken och det luktar inte mumma. Har tyckt att det luktat i flera dagar men tänkt att det kommit från soporna där vi numer måste slänga komposten och inte har nått lock över. (Kan inte fatta att dom inte har kompost när allt annat här ska sopsorteras.) Har felanmält detta nu och jag hoppas dom kommer imorgon för bara under dagen idag har det blivit värre så nu när man spolar rinner massor ur. Vi har fått diska i badkaret, inte så trevligt.

Trots allt detta känner jag mig ändå ganska glad idag. Är nöjd med mitt liv i övrigt och för att kunna uppskatta de bra dagarna måste man ha dessa lite sämre dagar. Man kan nästan säga att jag uppskattar att känna mig nere ibland. Haha

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0