Kalashelg

Oj mycket har hän sen nyår trots att det bara gått 2 veckor sen dess. Får försöka dela upp allt i flera inlägg för annars blir det alldeles för långt. Jag vill ändå kunna gå tillbaks sen och läsa och minnas allt sköj jag är med om.

Börjar med det som ligger närmast i tid. Under helgen som var har vi haft Linus mamma på besök. Hon fyllde 60 år när hon hos oss och ville väl ha en lugn och skön födelsedag away from home. Vi passade på att försöka visa Umestan från sin bästa sida.

I fredags gick hon och jag och shoppade innan vi mötte upp Limpa på vår favvorestaurang LOTTAS. Där bjöd vi (med bidrag från Linus pappa) på öl och mat för att fira henne. Sen åkte vi hem och gjorde irish coffe och mös till På spåret.

På lördag fick Limpa sova ut medans vi tog en prommis runt i området där vi bor. Sen drog vi ner på stan för mer shopping och lunch på Costas. Hem, sova lite och sallad till middag innan vi däckade i soffan framför sagan om ringen.

På söndagen var själva födelsedagen så jag dukade upp en stooor frukost innan vi tog en tur till Iksu för att visa henne vårt andra hem :p När vi kom hem käkade vi lunch och tårta och sen på eftermiddagen tog hon bussen hem till Kalix igen.

Mycket trevlig helg och jag längtar redan till nästa gång vi får besök från Påläng!


Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0