Update

Segt på bloggen just nu. Sen jag skaffade instagram har det blivigt att jag uppdaterar där mest. Ska försöka skärpa till mig då jag tycker det är skoj att kunna gå tillbaka i bloggen och läsa vad jag gjort tidigare. Lite som en dagbok.
 
Nu är jag iaf i Umeå igen och har vart här hela förra veckan. Även denna vecka kommer att spenderas här. Förra veckan hade vi föreläsningar och redovisningar hela dagarna så då fick vi fokusera mest på det och inte på att göra hemuppgifterna. Några av uppgifterna som vi gjort sen tidigare har vi dock kunnat bocka av helt i.o.m redovisningarna så nu kan vi lägga dom bakom oss. Göttigt!

På fredagen var vi lediga så då passade jag och mitt dreamteam (Malin och Melissa) på att beta av ännu en uppgift. Vi besökte ett dagis och pratade med en 6 årsgrupp om munhälsa och goda vanor. Vi hade gjort en egen bok som dom fick läsa med i och som dom sen kan ha som målarbok. Besöket var väldigt uppskattat av barnen men (nu skryter jag) framförallt av personalen. Vi fick mycket beröm av den förskoleläraren som var vår kontaktperson. Och som tack för besöket fick vi en sång av barnen som numer sitter som fast etsad i mitt huvud. 'Alla vill ha en bästis... en bästis vill alla ha!'.
 

Idag jobbar Malin så jag och Melissa ska jobba själva med att skriva ihop recensioner på nå artiklar som vi läst. Eftersom det inte kräver att vi har tillgång till biblioteket så har vi valt att sätta oss på IKSU :D Så om vi blir klar snabbt eller bara vill ha en paus så kan vi smita in och träna. Lyx!
 
Boken vi delade ut.
 
IKSU
 
Dagens kontor
 

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0