Lördag

Sitter nyduschad, insmord och färdigt påklädd och käkar en mycket god frukost i väntan på att Linus ska vakna. Har tänkt åka ner på stan idag för att bl.a byta däck på bilen och så skulle Linus fixa nått med sin telefon. Sen ska vi bara njuta av det fina vädret och strosa på måfå.

Blir lätt att man lever i sin lilla bubbla här när vi bor så nära skolan. Man rör sig liksom inom ett väldigt litet område mellan skolan och hemmet och i det området finns ju affär, apotek och IKSU. Blir inte ofta att vi rör oss utanför det området för det finns inget behov av det. Men idag bryter vi vanan för att vidga våra vyer :)

Igår var Magdalena här och åt middag med oss. Vi gjorde palt helt själva för första gången. Hade kunnat vara lite mer salt i men annars var dom mycket bra. Till det hade vi såklart smör, sidfläsk och (hör på nu) hemmagjord lingonsylt. MUMS! Efter palten däckade vi i soffan i en paltkoma som heter duga och Linus drog iväg till nån kompis. Efter nån timme i koma vaknade vi till liv för att se idol och baka bröd, och det är detta bröd jag har till frukost idag. Man kan ju få en sämre start på helgen om jag säger så.

Färskt bröd, svartvinbärs yoghurt med egengjord müsli och en kopp te.

Brödet

Müslin

Kan lägga upp recept på brödet och müslin sen idag om det är någon som vill testa själv hemma. Då ska jag även visa er vad jag fick av Magdalena igår. Sjukt bra pressent!

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0