Vaccin

Idag på skolan fick vi ta sista Hepatit-B sprutan. Detta var tredje och sista sprutan.. trodde vi. Men när vi kom dit visade det sig att man skulle få två sprutor på samma gång. En i varje arm. + att man efter att man tagit dem skulle lämna ett blodprov. Haha har så många stickhål nu att det inte skulle förvåna mig om jag började spruta blodstrålar ur armarna om jag skulle hålla för näsan och blåsa hårt.

Nåja inga mer vaccin nu på ett tag. Däremot några sprutor till på ons då vi ska lägga bedövning på varandra igen. Jag och Malin satt och räknade idag att sedan vi  började denna utbildningen har vi stuckit oss med sprutor 18 gånger, räknar man sen med blodprover/blodgivning så blir det 5 stick till. Sen har jag dessutom inte bara agerat patient när Malin lagt bedövning utan även när Nicole övade så där har jag 11 gånger till.

Kan säga som så att jag inte blir särskillt nervös längre när en nål närmar sig. Och då har jag ändå vart ganska rädd innan. Bla, bla, bla... gud vad jag snackar.

Iaf efter skolan gick jag hem för att sova och sen tog jag och Limpa en prommenad. Vi gick i ca 1h (bland annat upp och ner för slalombacken) och avslutade med att springa i ca 15min. Kändes gött i benen och kommer kännas ännu bättre när jag får hoppa ner i sängen.

Godnatt!

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0