fredagen

Oj oj oj vad vi hade kul i fredags. När vi käkat klart på Allstar stannade vi kvar och drack öl, vin och drinkar. Sen kring 22-23 tiden öppnade dansgolvet så då var vi några som svängde våra lurviga ett tag. Det var kul att nästan hela klassen kunde komma. Några tjejer från ö-vik hade t.o.m bokat hotell för att kunna vara med hela kvällen. Av mig får dom MVG+ i betyg, allt för klassfesten liksom :)

Vi var kvar till just efter ett, sen kände vi att dansgolvet vart lite för litet. God mat, mycket trevligt sällskap och massa dans. Vad mer kan man önska av en utekväll?

Just det! Måste visa vad som fanns i paketet vi fick av OralB på förmiddagen också.

En sprillans ny Triumph med smartguide. Hur bra?

Som jag sa när Tepe hade varit hos oss så är det bra när företagen låter oss testa deras produkter så att man sen vet vad man själv gillar när man ska rekommenera till patienterna. Det kostar ju ändå lite pengar om man vill ha en bra eltandborste. Då är det bra att man helhjärtat kan stå bakom sin rekomendation. (Hoppas nu Philips får nys om detta så dom också vill ge oss ett smakprov på deras grejer. ;) ) Nu står den på laddning så ska vi testa ikväll om den är nått att ha.

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0