Moster Hilda och Dorty

Detta är Moster Hilda och Dorty (Dorothy) som vi kallar dom. Dorty är min mormor och Hilda är hennes storasyster. (Hilda är ju egentligen mammas moster, men eftersom mamma kallar henne Moster Hilda gör vi det med.) Älskar denna bilden på dem för som dom ser ut på denna bilden så är dom i verkligheten. Goa och glada!

Hilda fyller 95 år i sommar men hon är klarare i huvudet än vad jag är. Hon har koll på allt och alla och hon säger alltid massa tokiga saker. Hon skrattar alltid och är så där härligt galen. Vi kallar henne ofta för Vilda Hilda.

Mormor är en sån man inte kan låta bli att älska. Hon spelar piano som ingen annan, hon har alltid godis i skafferiet, bilen, väskan och i kryddskåpet. Ibland även i kastrullskåpet i hörnet eller finskåpet i vardagsrummet. Vad man än vill hitta på säger hon alltid ja. Hon älskar att åka hemifrån och upptäcka nya ställen. Hon har inga förbud och bryr sig absolut noll om vad andra tycker om henne.

Hittade denna bilden nu och kände att jag ville skriva några rader om dem. Vet att mormor läser bloggen ibland så PUSS på dig!!

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0