Update från helgen

Hjärt- och lungräddningen i fredags gick bra. Var lite segt men det gjorde inget, var kul att lära sig ändå. Fick göra flera gånger så att det verkligen skulle sitta. Hoppas man får göra detta igen om några år så att man håller igång kunskapen.

Sen hade vi även examinaton i fredags då vi skulle utvärdera och kommentera några filmer som vi spelat in tidigare i veckan (berättar mer om det i ett eget inlägg). Examinationen gick bra. Tror iofs inte att man kunde misslyckas med den då man bara skulle ge kommentarer och synpunkter på sitt eget aggerande.

Helgen har vart topppen! Linnea, Samuel, Sven och Simon har vart här på besök. Har hunnit med middag och 'hemmafest' på fre (Var väl egentligen mer häng runt köksbordet med lite vin och öl). Shopping, kinabuffé, mer shopping, All star och Corona på lördagen och en obligatorisk pizza med tillhörande soffhäng på söndagen. Har vart väldigt kul att ha alla här och bara skratta, snacka massa gojja och ha det allmänt gött. Hoppas de kommer hit snart igen.

Porterstek till middag på fredagen

Finaste vännerna på lördag

Får håret fixat och Simon vill inte vara med.

Så här nice blev det!

Soffhäng på söndag, Samuel fick ta mina fötter och Linus mitt huvud. Snacka om att bre ut sig.


Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0