Tentaplugg

Kemitenta imon! Nervös, men bara jag får godkänt är jag nöjd. Om det så bara är med en halv poängs marginal. Detta är den andra tentan vi ska ha men det känns som att det är den första. För från dag ett har alla (lärare och elever) bara tjatat om denna och att den kommer vara så svår. Så det är som den här man har fokuserat på och lagt mest energi på. Har vart väldigt mycket att läsa in på kort tid och när man som jag inte har läst kemi på gymnasiet så har det vart jobbigt och segt. Men jag känner nu att jag ändå har någorlunda koll på läget. så det ska nog gå vägen.

Första tentan vi hade kändes som rena barnleken jämfört med denna så den räknas knappt som tenta tycker jag :P Var tandanatomi som första handlade om och den får vi resultatet på imon efter kemitentan. Ska bli kul att se hur det gick. Bara för att jag just sa att den var så lätt kommer jag väl ha kuggat, haha.

Efter skolan ska jag stanna kvar och lämna blod för första gången. Ska bli spännande och kul. Måste försöka få med mig nån som håller mig sällskap så jag slipper bli så nervös. Hatar ju sprutor och nålar som ni vet.

Nu ska jag repetera lite kemi och sen sova.

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0