Intressant dag

Idag har vi inte haft vanliga lektonen i skolan utan vi har vart på Universum med alla termin ettor som tillhör medicinska fakulteten och hört på föredrag. Förmiddagen handlade om genus och på eftermiddagen kom Jan-Olov Madeleine och pratade med oss om mångfald och diskriminering. Väldigt intressant och nog gick jag därifrån med nya perspektiv på saker och ting.

Kul oxå att få träffa studenter från de andra programmen. I min grupp var det jag, två som gick läkarlinjen, en biomedicinare och en arbetsterapeut. Efter varje föreläsning hade vi en timmes tid för gruppsamtal och sen en timme för seminarium då alla skulle diskutera vad de olika grupperna kom fram till. Vi i våran grupp kom fram till bra saker och kom väldigt bra överens med varandra. Hade kunnat sitta hela tiden och prata bara med dom typ. Haha.

Nå ja nu ska jag skriva lite på mitt grupparbete och sen ska jag sova.

Kommentarer
Postat av: Sara

Morrn!

Jag har ett tips till dig, du som har en välbesökt blogg! Gör lite reklam och tjäna pengar :) i min menyrad har jag en ikon från SYNO. bli medlem där och så kan du ha lite reklam på bloggen och få utbetalning! bra och rolig grej! :)

2010-10-27 @ 07:45:32
URL: http://www.sarakomsaja.se

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0