'Hemma'

Nu sitter vi här hos mamma och pappa i nyborg och myser. När vi kom hit kring kl 20 hade mamma och pappa gjort i ordning kvällsfika med kokta ägg, mackor, skinka, ost leverpastej och hemmagjord plommonkräm. Perfekt kvällsmat efter en ca 4 timmars bilfärd. När vi satt och fikade sa pappa att han värmt upp bastun så att vi skulle kunna bada om vi ville. WONDERFUL!

Men...

När vi bastat och skulle hoppa in i duschen upptäcker jag att det inte kommer nått vatten ur slangen. Va rrrroligt. Haha så där står vi helt svettiga och äckliga och ba 'jahapp, vad nu då?'. Tänkte att vattnet kanske kommer tillbaka snart så vi väntade en stund... inget hände. Då kollar mamma på nätet och ser att det var en planerad vattenavstängning i hela byn från och med kl 21.00- 04.00. Nice!

Fick skölja av oss med vattnet som var kvar i hinken i bastun. Som tur var hade vi fyllt den helt med vatten innan vi gick in så det räckte till att skölja av oss. Men det var knappt att det gick, fick verkligen snåla för att det skulle räcka till båda. Så nu känner vi oss lagom fina min kille och jag :P

VEM stänger av vattnet kl 21?! Och VEM gör det på en FREDAGSKVÄLL??!??!??!?????? På fredagar går väl ingen och lägger sig före kl 22.. eller? Jaja det är som det är. Vi får duscha igen imorgonbitti istället.

Ser ut så här nu.
Inget shampo, inget balsam och ingen tvål. MUMMA!

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0