PUH!

Åkte nyss ner på stan för att gå på apoteket och köpa diverse tabletter och piller som ska göra mig frisk. Hann även fixa en pressent till Linnea som snart fyller år. Allt som allt kanske det tog 20, max 30min och ändå känner jag mig helt död nu. Haha. Trodde jag var lite piggare idag, men det var jag inte kan jag meddela. Svetten rinner efter att ha gått upp för trapporna till lägenheten och jag känner mig ganska trött. Denna lilla utflykt var som ett helt träningspass för både mig och mitt hjärta, slår i 180 nu.

Annars var det ganska intressant att gå ut. Har suttit här instängd i tre dagar nu och det kändes faktiskt konstigt att gå utanför lägenhetens trygga väggar. Och ännu konstigare att träffa massa människor, har knappt pratat med nån annan än Linus senaste dagarna. Skönt att vara hemam nu igen iaf.

Nä nu ska jag koka mig lite honungsvatten, ta en shot kan jang, svälja ner 3 esberitox och ta en halstablett. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla film prick hela dagen. Målet är att ta mig till jobbet imorgon. Heja heja!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Kryyya på dig! :)

2010-07-28 @ 16:22:32
URL: http://litensparv.wordpress.com/

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0