Kladdiga chokladmuffins
Du behöver:
Gör så här:
100 g smör
3 ägg
0,5 tsk bakpulver
1 dl sukrin
0,5 tsk vaniljpulver
0,5 msk fiberhusk
3 msk kakao
3 ägg
0,5 tsk bakpulver
1 dl sukrin
0,5 tsk vaniljpulver
0,5 msk fiberhusk
3 msk kakao
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2.Smält smöret.
3. Vispa äggen med sukrinet pösigt.
4. Häll i det smälta smöret och rör runt det med en slickepott.
5. Blanda de torra ingredienserna i en särskild skål och häll sedan ner det i smeten.
6. Grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter.
7. Servera med vispgrädde och bär.
2.Smält smöret.
3. Vispa äggen med sukrinet pösigt.
4. Häll i det smälta smöret och rör runt det med en slickepott.
5. Blanda de torra ingredienserna i en särskild skål och häll sedan ner det i smeten.
6. Grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter.
7. Servera med vispgrädde och bär.
Förvara muffinsen kallt. När jag bakar vanliga brukar jag ha dom i frysen. Riktigt gott att äta dom när dom är kalla och sega. Linus gav dom godkännt också så det är inte bara för LCHFare.
Kommentarer
Trackback