äventyr

Idag kära vänner har jag vart med om ett äventyr. Fick känna på hur det är för deltagarna i big brother för en timme, inlåst och med full insyn. Så här var det:

Vi var hembjudna till Magdalena för fika och en titt på hennes nya lägenhet. På vägen in såg vi att det fanns en gemensam balkong för alla boende på våningen ute i trapphuset. När vi sen satt och fikade började vi diskutera den och bestämde oss för att gå ut och inspektera den för att se vad den kan ha att erbjuda i framtiden.

Magdalena har flyttat in i ett helt nybyggt hus som är väldigt flådigt och mycket high tech så dörren öppnades med en sån där 'blipp grej' och inte med en nyckel. Vi gick alla ut på den stora balkongen (min bästa vän och kompis Kristina och hennes kille var också med) och tittade ett tag. Den är inglasad så killarna behövde så klart kolla hur man öppnar och stänger alla fönster och vi andra kollade mest på utsikten och undrade vilka soltimmar den har. När vi sen skulle gå in igen finns det ingen låskolv, bara två tomma hål. När vi drar i handtagen är dörren låst. PANIK. Sen ser vi ett hål i väggen med massa kablar som sticker ut. Vi förstår snabbt att det är där den andra 'blipp grejen' kommer sitta sen, den som gör att man kan ta sig in i huset igen. Hahaha huset är så nytt så dom har inte hunnit installera den ännu bara.

Vi hade som tur var med oss en telefon, tack Jonas!! Vi skulle ju bara ut lite snabbt så vi tog inte med något annat än våra skor. Det var väldigt kallt ute på balkongen så medans vi väntade på Magdalenas snälla kusin som kunde komma och öppna åt oss försökte vi ändå ta oss in genom att banka på fönster och dörrar (självklart med internationella morsekoden för SOS). Men ingen kom. Inte så många som flyttat in ännu så det var nog ingen som hörde oss.

Balkongen var som sagt inglasad och låg ut mot en bilväg. På andra sidan bilvägen fanns en busshållsplats där det stod två kvinnor större delen av tiden vi var ute på balkongen. Dom tittade lite konstigt på oss och jag tror dom förstod att vi låst oss ute. Haha pinsamt.

Slutade med att vi blev utsläppta av Magdalenas kusin efter att ha stått ute på balkongen i 35 kalla minuter.

Haha spänning i vardagen at it's best Som jag skrattat åt detta idag.

Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0