Om titten

Lägenheten var ok. Inte jättefräsch men absolut inte dålig. Planlösningen var också lite konstig så den kändes inte så stor som den är. Den är ca105 m2 men den kändes ungefär som den vi hade i Kalix och den var på 73 m2.

Men den har potential att bli riktigt nice. Killen som bor där nu sa att det ska bytas tapeter både i vardagsrum och sovrum. Sen skulle nog en av toaletterna målas om. Även om den inte kändes så stor som den är så var den mysig och har väldigt bra förvaringsutrymmen. Sen ligger den på 6:e våningen vilket ger en helt ok utsikt. ;) Nått annat som är bra är att vi mest troligt kan flytta in i januari och inte i februari som vi fått veta först. Det som är det största minuset egentligen, är priset. Det går in i vår budget men den blir tight och nått billigare skulle vara att föredra.

Så vi får se hur vi gör.

Kommentarer
Postat av: Kristina

Det låter ju bra! Glöm inte att det alltid går att ha en inneboende :)

2010-12-02 @ 11:19:39
Postat av: Jennie

Oh, men det låter ju okej ändå! När det är så tufft att få ett förstahandskontrakt över huvud taget kanske det är en möjlighet att ta den ändå för att ändå "komma in" och kunna byta ned sig om någon månad om ni då får möjlighet. Istället för att inte ha något alls. Beroende på vad nu hyran var såklart, är den allt för galen är det la inte värt det.. Hoppas ni kommer fram till något ni är nöjda med :)

2010-12-03 @ 06:46:24
URL: http://limepuff.se

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0