Frukostmys

När Limpa vaknade imorse hade jag fixat frukost på sängen. Nygräddad pizza, fruktjuice och till efterrätt ben&jerry's. Haha var ganska uppskattat.

Vi somnade kring 03.30-04.00 igår kväll. För Linus tappade sin telefon på Corona och var tvungen att vara kvar till stängning. Jag gick ner dit kring halv två för att hålla honom sällskap. Var riktigt roligt faktiskt. Träffade en klasskompis utanför som jag satt och tjötade med i en halvtimme. Sen stog jag nere vid entren och väntade på Limpa. Då fick man se ett och annat. En kille blev tagen in till ordningsvakternas rum och sen hämtat av polisen. En kille skulle låtsas bråka med en av vakterna och när han gjorde det tappade han ett sånt där långt drinkunderlägg som brukar ligga på baren ur sin jacka. Haha och då blev det bråk på riktigt. Skoj oxå och se alla som försökte få sista minuten ragg på väg ut genom dörren. :P

Vi hittade inte telefonen så nu hoppas vi på att nån vänlig själ har hitta den och lämnat in den så att vi kan hämta den på måndag. Annars blir det till att köpa en ny till jul.

Kommentarer
Postat av: Sara

Det var mojligen inte Simon som blev tagen for stold av drinkunderlagg? :)

2010-12-06 @ 15:55:56
Postat av: Lovisa

Haha nej det var en okänd dude.

2010-12-06 @ 16:25:12

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0