Tallinnresan Dag 3

Dag 3 bestämde vi oss för att direkt efter frukosten ge oss ut på stan för att fota i Gamlastan. Och shit vad fina bilder vi fick. Vi var ute i någon timme innan vi gick för att äta lunch och sedan bege oss till båten igen. Alla bilder från staden kommer sen. Vill inte trycka ihop dom i ett långt inlägg utan vill att de ska få sina egna så dom kommer fram lite mer. Men här har ni ett smakprov iaf.

Hittade en ascool resaturang som heter 'Chicago'. Den var inredd som i en gammal gangsterfilm och personalen var klädd som gangsters. Maten var inte dålig den heller. Jag tog en ceasarsallad.



Tillbaka på båten. Vi gick så högt upp vi kunde. Utsikten därifrån var inte illa.


Middag nr 3. Kött igen, MEN detta köttet var det något alldeles spec med. Vi fick nämnligen steka det själva.  Vi fick maten serverad på ett stort fat med en stor stenplatta på. Den plattan var över 200C varm. På den låg köttet som man sen fick skära små bitar av och steka på plattan. As coolt, och gott då man fick köttet precis så blodigt som man själv ville ha det.




Sen bestämde vi oss för att vi måste ju åtmindstone ha vart in i nån bar/pub på resan så vi gjorde oss iordning och gick till show baren där det ble nån drink. Sen gick vi och la oss igen. Haha.






Snipp snapp snut så var resan slut!



Kommentarer

Säg vad du tycker här:

Du kallas?:
Remember me?

Mail: (syns inte)

Din blogg:

Låt höra!:

Trackback
RSS 2.0